penktadienis, spalio 07, 2005

Pradžioje Dievas sukūrė dangų ir žemę...

Daugelis žmonių sakosi tikį Dievu, bet kartu tiki... ir evoliucija. Bet taip būti negali. Arba tu tiki Kūrėju, arba sakai, kad Jo nėra, nes viskas vyksta savaime ir atsitiktinai.
Pabandykim paanalizuoti kai kuriuos faktus. Štai 1835 metais buvo pirmą kartą išmatuotas Žemės magnetinis laukas. Nuo to laiko jis susilpnėjo 6 procentais.Mokslas teigia, kad radioaktyvių elementų skilimo pusperiodis yra nuo 840 iki 1400 metų. Tai reiškia, kad prieš 10 000 metų Žemės magnetinio lauko intensyvumas buvo lygus magnetinės žvaigždės intensyvumui, tad jokios gyvybės egzistavimas išvis buvo neįmanomas. Todėl galimas maksimalus gyvybės amžius Žemėje yra 10 000 metų.
Ar tavo didis protas sugeba suvirškinti šią pritrenkiančią žinia?

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

O tai kaip gi dabar su tais visais dinozaurais ir mamutais man labai neaisku kazkaip :0)Taigi tiem vargsam gyvuneliam kaip ir nieks nepaliko laiko, kada jie butu galeje gyvent :0)

Linas rašė...

Taigi ir stuka tokia, kad laiko kaip ir nelieka;)

Anonimiškas rašė...

Tai ka, dar pasakysi, kad ir drakonu nebuvo????!!!!! :0) Man mama viska vaikystej isaiskino, buvo buvo... :0)

Linas rašė...

ka tu, Mamka, ju ir siandien yra, vakar viena su sluota isvijau is vonios;)

R. A. rašė...

Na, va, aš vienas iš tų, kurie prileidžia, kad evoliucijos teorija yra visai įmanoma. Bent kol kas man tai gana protingai skambanti teorija, jei atrasiu gudresnę, tada žiūrėsim.
Man evoliucijos teorija visai neprieštarauja Dievo kūrimui. Manau ne taip sudėtinga būtų kažką prilipdyti iš molio, o va sukurti pasaulį taip užprogramuotą vystytis, tai jau tikrai labai žavėjimąsi keliantis dalykas. Na aišku, tas vystimasis, gyvybės ir galiausiai žmogaus atsiradimas, man nėra atsitiktinumai. Tai Dievo sukūrimo plano įgyvendinimas.

Anonimiškas rašė...

O as ir niekada nemaniau, kad biblija priestarauja evoliucijos teorijai :0). Juk "is dulkes kile i dulkes pavirsim". Tikrai kazkaip nemanau, kad mes padarytos is adomo sonkaulio :0)Juk mes nezinom Dievo dienos ilgumo, kiek jam truko sukurti zmogu :0). Tai mes sugalvojom skaiciuoti laika metais :0)

Amžina rašė...

nu neblogai. idomu ka i tai atsakytu evoliucijos teorijos salininkai :)

Anonimiškas rašė...

Gal galim butu pateikiti (aisku pateikiant nuoroda)tiems kurie arsiai gina evoliucijos teorija? :)

Linas rašė...

Taip, galima pateikti visiems, kas tiki evoliucija, bandysiu toki cikla parasyt visa.

Anonimiškas rašė...

Priejo istotologai ir tikintieji tokio kompromiso:"Zmogus issivyste is bezdziones kuria dievas sukure pagal savo atvaizda!"