antradienis, spalio 04, 2005

Iranas - Jėzus nepaiso sienų

Ypač griežtoje Irano musulmonų respublikoje, kur bet koks užsiminimas apie krikščionybę gresia mirtimi,Dievas vis dėlto pasiekia žmones. Mulų diktatūra negali sulaikyti Evangelijos. Agentūra “Open Doors”pateikė tikrą pasakojimą, kaip
Irane armėnė (ten gyvena nemažai armėnų) atėjo pas Jėzų mirties patale.
Gydytojai šitą moterį armėnę pasiuntė mirti namo.Ji buvo nominali krikščionė, tad tikėjimas jai niekada daug nereiškė. Kartą ji gulėjo savo lovoje ir laukė, kol ją ateis aplankyti jos kaimynai musulmonai, ir žiūrėjo į Jėzaus paveikslą, kuris kabėjo jos kambaryje.”Kodėl tu man nepadedi”,- paklausė mirštanti moteris. Staiga kambarys prisipildė Dievo šlovės ir jame atsirado Jėzus ir pasakė: ”Aš visada norėjau ateiti pas tave, bet tu niekada manęs nekviesdavai”. Jėzus švelniai prisilietė prie jos, ir moteris atidavė Jam savo gyvenimą ir širdį.
Iš karto po to į namą įėjo kaimynai musulmonai ir jie pajuto, kad visas kambarys pilnas Dievo šlovės. Jie abu krito ant keliu ir moteris papasakojo, kas ką tik įvyko. Kaimynai buvo tokie priblokšti, kad taip pat atidavė savo gyvenimus Jėzui.
Nuo to laiko atgailavo ir tapo krikščionimis dar devyni darbininkai, kurie dirbo pas šiuos armėnės kaimynus.

3 komentarai:

R. A. rašė...

Ir kaip tu čia dabar nepabijojai paveikslą paminėti? ;)

Linas rašė...

tai kad buvo paveikslas;) Be to, vis delto prakalbo ne paveikslas;)

Anonimiškas rašė...

Nežinau, man kažkodėl atrodo, kas čia dar viena eilinė (nors gal neeilinė) rytietiška pasaka..