penktadienis, vasario 19, 2010

Truputis šviesos



"Tėvas atsakė: ‘Sūnau, tu visuomet su manimi, ir visa, kas mano, yra ir tavo. Bet reikėjo džiaugtis ir linksmintis, nes tavo brolis buvo miręs ir vėl atgijo, buvo pražuvęs ir atsirado!”.
Luko 15;31-32
Kiek reikia, kad pradžiugintume savo Tėvą? Reikia nugalėti, užkariauti, įvykdyti valią? Tikrai ne, Tėvui užtenka, kad tu esi. Šiandien esu vienas iš laimingiausių tėvų. Atvirai sakant, nelabai esu emocingas, tad neatsimenu, kada buvau laimingesnis. Per pietus einant per perėją parbloškė mano vaiką - greitoji, stresas, ligoninė. Tačiau dabar namuose valgom nacionalinį patiekalą - keptas bulves ir esam laimingi. Nė vieno įbrėžimo. Laimei pasirodo užtenka to, kad matai savo vaiką.
Taip ir mūsų Tėvui džiaugsmo teikia vien tai, kad Jis į mus žiūri. Kaip vaikštome, dirbame, kalbame, bendraujame. Svarbu tik, kad nebūtume pražuvę.

10 komentarų:

Judas rašė...

Aciu Dievui,kad nieko rimto nenutiko.
Zinau,ka visa tai reiskia,nes mano seima buvo palietes toks pat ivykis...
Dziaugiuosiu kartu su tavimi :)

Linas rašė...

Ačiū. Kartais Dievas mus ruošia tam tikrai valandai, jutau visą savaitę,kad kažkas bus. Pietaujant pajutau Dvasia ragina - eik melstis. Pasimeldžiau koldūnus maišydamas:) Jis geras:)

Olgerdas rašė...

Manoji maze tai irgi tokia ziopliuke-kai einam pasivaiksciot varo nuo musu kazkur priekin vis,pastoviai tenka kviest atgal.Nemato nei kad masina vaziuoja-viskas dzin jai.Dar pasakai,kad nebek,tai nepatenkinta:)Na visi maziai tokie-uzsieme savais reikalais ir mintimis varo sau...
Na o vairuotoju irgi brac pasitaiko visokiu,ne visi dar praleidzia einancius per pereja.Uztat pvz as geriau pats ji praleisiu nei jis mane priplos.

Linas rašė...

Oi tie vaikai, kaip sakė Sidas, nuo žodžio vaikyti:)

Unknown rašė...

Eik tu sau Linai. Mes su tavim Dziaugiames. Bukit labai palaiminti.

Linas rašė...

Geriau būti džiaugsme kartu negu kitur:)

mamka rašė...

Gerai, kad viskas gerai baigesi, saugokit ten visi vieni kitus :0) Ir mylekit kasdien taip pat stipriai, nepamirsdami :0)Sekmes!

Linas rašė...

Ir Tu, Mamka, saugok visus:)

Arunas rašė...

Pries pora metu masina pervaziavo mano suniuka. Tai ivyko vos keli metrai pries mane. As viska maciau, kaip masina priekiniu bamperiu ji partrenke. O paskui, kaip suletintam kine- is pradziu pervaziavo priekinis ratas per ji, paskui galinis ratas. Turejau sirdyje dideli soka.
Linai, as truputi suprantu, ka tada tu jautei. Bet ivertink, ka norejo tau pasakyti tuo ivykiu Dievas?
O man tada daug ka pasake. Suneli veziau pas dvieju vet. gydytoju ir abu konstatavo, kad nera sulauzytas nei vienas kaulas.
Aciu Tau Dieve uz viska!!!

Linas rašė...

Įvertinau ir įsisavinau:)