ketvirtadienis, gruodžio 09, 2004

Džedajaus kelias IV

Balta šviesa(epizodas 4)

Tikras džedajus ir tai ne visada atskiria, iš kur ateina Jėga, o ką jau kalbėti apie mane.
Nežinau, kuri “Žvaigždžių karų” serija sukosi mano gyvenime, kai gavau tą smūgį į pakaušį. Beje, ar pastebėjote, kad tokie smūgiai dažniausiai mus ištinka tada, kai visai to nelaukiame, kai jaučiame saugūs, kai aplink turime susikaupę savo imperijos armiją. Kai kam tai pinigai, kai kam valdžia, padėtis, laisvalaikis, karjera ir t.t.(Noriu pasakyti, kad jei kaip tik šiuo metu taip jautiesi, visai galimas dalykas, kad kuoka jau pakelta). Žodžiu, tariesi susiradęs viduriuką, kai kaimynai tavęs neerzina, o ir tu jų, va tada ir žiebia.
Aš jau tariausi, kad radau šviesą, taigi iš mano “Žvaigždžių karų” scenarijaus liko tik skutai – “Nėra teisaus, nėra nė vieno…”.
Aišku, pasakysi, kad kam matyti tik juodai arba tik baltai, juk pasaulyje tiek įvairiausių spalvų, bet ar pagalvojote, kad visas vaivorykštės pektras telpa… baltoje, t. y. būtent toje 1 spalvoje. Kaip toj klasikinėj patarlėj”Visi keliai veda į Romą”. Jėga gyvena baltoje šviesoje.


(Bus daugiau)

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

gal neberasyk toliau, nes nelabai ka skaityti yra...

Linas rašė...

Taigi nebuvo apie ka nuo pat pradziu, tik nepastebejai...

Anonimiškas rašė...

Jo labai kažkaip tiksliai parašiai. Aš dar neatsigavimo nuo smugio stadijoje, o viskas atrodė taip saugu ir gera. what next?