ketvirtadienis, balandžio 10, 2008

Kelmas


Naikinu medliavas, kurios auga nuo

amžių amžinųjų. Kelmą reikia iškasti rankom, o jų yra du. Kasu ir prisienu, kaip B.Sruoga rašė "Apie kelmą visą dieną". Panašiai ir pas mane išeina. Vieną jau išrausėm ir išvilkom, liko antras.

3 komentarai:

neri rašė...

Hmm... O kam reikia jas naikinti? Visai gražus krūmas juk. Lai auga sau.
Na, nebent jis kažkuo panašus į baobabus iš A. De Saint Exupery "mažojo princo" planetos. Tuomet taip, tas piktžoles būtina išnaikinti;)

Linas rašė...

vietoje augantys medžiai - gėris, nevietoje -blogis. Kaunuosi su blogiu, vykdau mistinę visatos sarangos užduotį.

Anonimiškas rašė...

Wajezusmarija, kap tu čia, Linai, tokiom aukštom frazėm parašei, neturu nė ką pridurt. Šiaip tai aš dbr girta kap šliurė, nu, nepyk - mamos gimtadienį šventėm, atėjo buvę bendradarbės, prisiminėm valgyklą, jau praėjusius laikus... Siaubas, pralakiau menesio šeimos pajamas nė nesusimąstydama, blyn, turbūt aš jau priklausoma - bus mėnesis kap kasryt diena prasideda nuo litro sidro... Bliamba, vėl ištisą savaitę bzn nė kart nebuvau... Fu, ką aš čia šneku, ale va, atlikau girtą išpažintį ir palengvėjo...katalikų palikimas, jomajo nesikeikiant. Gal dievaži į katalikų bažnyčią grįžt, ka nieką ma čia gerą nesigauna...oi, bloga, ainu vemt, identifikuotis nepajegsiu, tai pasirašau kap po senovei
neri