šeštadienis, sausio 05, 2008

Savijauta

Na kaip jaučiamės naujais metais? Aš kažkoks jaučiuosi nešvarus, apkibęs visokiais niekais, statybinėm medžiagom, noru praturtėti, noru būti nepriklausomam, noru tingėti ir noru būti gerai įvertintam. Keistai, bet norai gali stipriai užteršti.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kaip jaučiamės? Hmmm... Vėl labai prisiskolinus :0)) Nes šiandien lizingu užsisakėm vaikams labai dailią spintą ir komodą, taigi apie 2000. Dar užsakėm brangias lyg norvegiškas grindis plastikines, taigi kambariukui dar išeitų apie 1200, bet gausim iš likučių pigiau. Užtat jos nebijo, jei šunis pasiusios ir nesibraižo, kaip paprastos.
O šiaip... Man asmeniškai skauda raumenis nuo darbo, atrodo, kad į užpakalį kas būtų spirtelėjęs :0) Bet nuotaika puiki. Atsisveikinom jau su "užsieniečiais", vėl išvažiavo.
O tu ko čia praturtėt sugalvojai? :0) Aš tai dabar nieko per daug nenoriu, nei praturtėt, nei būt įvertinta. Man dzin. Aš visko turiu pakankamai ir esu pati fainiausia :0) Tiesiog krutu... Norų, aišku, visad daugiau, negu galimybių, bet kaip nors... :0)

Linas rašė...

NU užmojai neblogi, Mamka, o as stengiuosi lizingu nieko nepirkt ir išvis nieko nepirkt:) Bet tenka kartais, taigi norus paleist pavojinga:)

Anonimiškas rašė...

Sveikas Linai,
Budistai pasakytu , kad tai Maja... Teks tau reinkarnuotis... :)
O as paskysiu - gal tu ispazinties nueik... Padeda. Ar bent kokiose rekolekcijose padalyvauk. Yra pas jezuitus, tylos.
Arturas

Anonimiškas rašė...

Arturai, jei išpažinties, tai tik pas tave.Priimsi?
O jezuitai man per daug kruvina organizacija, kad ja pasitiket būtų galima:)
O tyla pas mane kaime yra, prie pečiaus, atvažiuok neblogiau nei spavednia veikia:)
Linas