trečiadienis, sausio 02, 2008

Žiema

Na, smagu, visus sveikinu sulaukus dar vienų metų. man smagu, kai sniegas uždengia viską, švaru pasidaro. Švarių metų.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ačiū, ir tau švarių... :0) Labai smagu, kad pasnigo. Mes šiemet labai ramiai atšventėm, nes sūnui 39 laipsniai temperatūros buvo, tai kartu buvom sau ramiai. O slidu! Vyras išlipo iš mašinos ir tik šlept! Aš kaip kiaulė, ai, ne, šiemet jau kaip žiurkė tikra, juokiaus. Jau ir sniegu biskį apsimėtėm :0) Pagaliau kailinukus išsitrauksiu, bus šilta...
"... Kailiniai mieliausieji,
patys nuostabiausieji,
tai ne tie pūkuotieji,
tai mieli spygliuotieji..."
Atsimeni tokį filmuką, kaip ežiukas kailinukus mainė? :0) Išmintis...
Kažkaip anądien savam internete multikų įdomių ieškojau, dar buvau radus nematytą apie ežiuką garbanotais plaukais... Smagu pasilepint tokiais dalykiukais, kaip gražiai perteikta! Įsivaizduok, gimsta šeimoj toks šeimos gėda- vietoj spygliukų garbanėlės! :0) Turėtum pažiūrėt su vaikais.
Tu buvai mokytojas, sakyk, ar kuri kada nors savo vaikams savas pasakas? Kitur apie pasakas skaičiau, tai pagalvojau apie nuostabias tėčio pasakotas istorijas ir apie savo pasakas. Kai būdavau jauna... :0) per neįdomias paskaitas kartais kurdavau pasakas. Reikdavo apsimesti, kad kažką stropiai užsirašinėju. Gaila, kai pagalvoju, kad tik pora liko kažkur užsimetę. O savo vaikams man patikdavo kurti iš karto. Pradedi visiška nesąmone, pav: " Ėjo storas kalakutas ir susitiko jis vištą..." Ir pati nežinai koks bus kitas sakinys, pasakoji ir kuri visokių juokingų istorijų, jei pritrūkdavo minčių, pridurdavau iš tikrų pasakų... Pasiilgau mažų vaikučių ir jų išpūstų akyčių. Kai dirbau, tai pas mane ateidavo savininko mažoji, jai patikdavo pasakėlės... Ir, paskui išaiškėjo, kai kuriems bendradarbiams irgi patikdavo :0) Tik jie man daug vėliau pasakė, kad jie girdėdavo, kaip seku (kokia gėda! Kai kalbi su vaikais, tai neskirta didelių ausims :0)
Einu dirbt, gana čia svaigaliot. :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, dar ne sutema, gali susiorganizuoti koki su garbanėlėm:) Man irgi labai patinka kaip maži vaikai kvepia, tiesa kitu neuoščiau bet savi kvepejo:)
O dėl multikų tai tiesiog tvanas dabar namuos, žiūri visokius išsišiepę ir nuo kompo nesitraukia per dienas, galvoju kaip čia kompaktus kur giliau nugrūsti. Nebent tau persiusciau, bet sake labai dideli failai nepriims pačta:) Tai tiek, o pasaku nepamiršk.