sekmadienis, sausio 13, 2008

Abidno

Na po Eurovizijos atrankos eilinį kartą pamačaiu, koks yra pasaulis - užteko vedėjui apie grupę pasakyti "krikščioniška" ir iki tol snaudusi vertinimo komisija iššiepė dantis ir paleido neigiamo vertinimo tiradą- žiūrovų balsai jau nieko nebelėmė. Keista, kai kažkokia višta Neda, kuri sako - neturiu ką pasakyt, nežinau, nieko nesakysiu T.Y visai nerodo jokios energetikos - lemia trečdalį balsų. O "Gyvai"daina tuščių garsų skambėjime buvo super - gili ir gražiai skambėjo.
Krikščionims nereikia pamiršti - kiek besistengtum vis tiek būsi priešiškas pasauliui, nepriims. O dėl "Gyvai" tai gerai, kad jie dalyvavo ir sujudino vandenį. Jaučiu, kad čia dar ne pabaiga, komisijai ateis valanda:)

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nemačiau atrankos, neturėjau laiko, bet vargu ar Nedą galim pavadinti višta, man atrodo, ji visai neblogai dainuoja :0) Ir nereik jau visko paversti politika :0) Vargu ar euroviziją nustebintų krikščioniškos dainos, juk tai šou, kur laimi tikrai ne geriausios dainos, o tos, kurios kažkuo kitokios, kurios nustebina ar yra kvailai juokingos, kurios užveda pritarti keliais žodžiais.
Nieko neturiu prieš "Gyvai", bet tai, kad krikščionis priešiškai priima pasaulis, kaip tu rašai, gryna nesąmonė. Aš tik galvoju, gal krikščionys atsilikę nuo pasaulio ir nemoka perteikti savo tiesų žmonėms suprantamai? Niekad nepagalvojai, kad tai tikintieji kartais lako save kažkuo išskirtiniais ar ypatingais? Kad ir ta kankinio poza, kad jų nesupranta? Ar daugelio krikščionių elgesys patvirtina Kristaus mokymą? Daug kas yra nesuprastas šioj žemėj vienaip ar kitaip. :0) Tiesiog turim rasti savo nišą, per kurią galėtume bendrauti su žmonėmis taip, kad būtume kuo geriau suprasti. Aišku, jei norime būti suprasti :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, tu tesi iš dalies. Galbūt nemoka perteikti, bet iš kitos puses ner kam perteikti - visi pas mus krikščionys:)
taigi, kai kuriems tenka buti ne geresniems, o atskirai. Aš esu vienas iš tų, kur laikosi atskirai. O del atsilikimo, tai gali but ir atvirščias variantas - Roma žlugo, kai įsigalėjo lėbavimas. Bet iš esmės tiesos daug tavo žodžiuose.

Anonimiškas rašė...

Ponas Linai, tai ar aš jau taip nepadoriai ką nors parašiau, kad visą įrašą ištrynei? :0) O iš tiesų, kas čia pas tave tam blog-e darosi- vienąkart rusiškai, kitą lietuviškai rašo?

Linas rašė...

:)))) Ne, Mamka, cia as du nepadorius zodzius komentare sumaises raides irasiau, tai neliko nieko kito kaip irasa pasalint:)

Anonimiškas rašė...

Abidno... :0) Šiąnakt mūsų name buvo gaisras. Užmigau tik apie 6-ą, ką tik nusiploviau duris, nes viskas suodžiai. Gerai, kad kambarių per daug neužteplino, nes iš vonios kamuoliais dūmai pavarė į kambarius, žinai, per ventiliaciją. Buvom išsigandę. Vyras išvažiavęs, vaikai apsirengė, manėm reikės bėgt,nežinojom kas dega, bet laiptinėj buvo tiek dūmų, kad už metro lempos nesimatė, atrodė naktis... Iš pradžių gaisrininkai net nerado, kas dega, išdaužė visus laiptinės langus, kad dūmai išeitų. Buvo 4 gaisrinės, greitoji, bet žmonės nenukentėjo, tai gerai.
Šiandien ryte visi krapštomės nosis ir akis, visur suodžiai :0).

Bet šiaip pas mane viskas gerai :0) Dukra labai neblogai baigė šį pusmetį, tik su vienu aštuntuku. Šaunuolė, labai stengias. O aš vakar nusipirkau kai ką laaabai faino, bet nesigirsiu ką. Šiandien mamos gimtadienis, kaip manai, jei nupirktume jai vandens siurbliuką, tai gera dovana? Nes jų sugedo. Manau, gera, vandenį nereikėtų traukti kibirais. Tai va, gyvenu po truputį. Ramiai... :0) Nejuokauju, iš tiesų man nei pikta, nei liūdna, net pačiai keista :0)
Galvoju, kad noriu į čiuožyklą... Kvaila, bet kažkodėl noriu pabandyt pačiuožinėt, šimtą metų nečiuožiau :0) Net juokas iš savęs, kad sėdžiu ir svajoju, kaip pačiuožinėt. Gal žiemos pasiilgau tikros? Reikės pakalbint ką nors, geriau drauge su kuo nors apsigėdint, ką nors, kas irgi pamiršęs čiuožt :0)

Anonimiškas rašė...

Mamka, ko pas tave toks kriminalinis rajonas? Tiek ivykiu per pusmeti, kaip filme. Ir tu sakai kad gyveni RAMIAI????
O dovana gera, pirk:)
L

Anonimiškas rašė...

Manai, daug įvykių per pusmetį? Tai gi degė ne mano butas, čia nesiskaito :0) O gyvenam mes visi, kaip filme... Tik žiūrint kokiam: kas trilery, kas dramoj, kas kriminaliniam. Vakar buvau kine "Nereikalingi žmonės". Vertas pažiūrėti, tik man skausmingas, kaip ir "Nuodėmės užkalbėjimas". Gal kiti kitaip reaguoja, gal nereikėtų man tokių filmų žiūrėt, nežinau, bet vis vien patiko. Vyrui nepatiko. Tiesiog tema, kai žmonės patys to nežinodami yra kažkuo surišti, susiję, ai, žodžiu įdomus. O skausmingas, nes žiūrint man galvoj persisuko savas filmas lygiagrečiai: kaip būtų susiklostęs mano kaimynuko gyvenimas, jei būčiau nemelavus nuolat soc. darbuotojams, kad jo mama juo rūpinas? Jis kartais, jei nieks laiku nepastebėdavo, miegodavo išmestas ant kilimėlio prie durų... Kokių penkerių. Bet jis labai bijojo internato, mylėjo brolius, visi trys rūpindavosi vieni kitais. Jis labai norėjo gyventi čia. Mažai ką galėdavau padėti, gal pamaitinti ir padėti, kad perkeltų į kitą klasę. Arba atsitikdavo, kad Kalėdų senelis sumaišydavo butus ir atnešdavo jam dovanų pas mus, mes atiduodavom... :0) Tiek to, nesiplėsiu... Tik galvoju, tokie filmai gal skirti kitokiem žmonėm. Gal juos reikėtų pažiūrėti tiems, kurie labai bjaurisi daugeliu žmonių, nesusimąstydami, kodėl jie tokie. Taip lengva iškelti save virš kitų- aš ne toks! O kai pagalvoji, kokie būtume mes, jei būtume prievartaujami nuo mažens, jei būtume neturėję savų tėvų, jei jei jei...

O po filmo labai dukra prajuokino. Jau namie valaus makijažą, baigiu nusivalyt, tik akys dar murzinokos. Pareina mergaitė ir sako: "Mama, tu tokia graži šiandien, taip gražiai pasidažius..." O kai būnu pasidažius, tai kartais nė nemato :0)

Žinot ką? Apskritai tai labai smagu naktį važiuoti per miestą. Užsileisti garsiai gerą "gabalą" arba tyliai kokią romantišką muziką... :0) ir važiuoti. Gatvės tuščios, nuo kokio kalno miestas toks gražus!

Linas rašė...

ne vaziuot man nepatinka, nebent jai kas veza.
O del jei... manau, kad yra daug jei kiekvieno gyvenime, tačiau tikiu, kad Dievas kiekvienam duoda sansą.Kitas klausimas, ar juo pasinaudojam. Deja jei bunam nereikalingi, tai pirmiausia sau.