antradienis, kovo 27, 2007

Atostogos

Atostogos, žydi žibutės, šilta ir t.t. Dirbam žemės darbus ir prekiaujam, ir vienas ir kitas nesiseka.Bet vis tiek atostogos.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ar ne per daug tau tu atostogu? Vis atostogauji ir atostogauji ( cia is mano puses ziurint :0). Labai geras oras, vos priverciau savo kojas pareit namo :0))) Bet vistiek dar apsliauziojau laisves aleja, dar prie namu nusipirkau bananu, dar pasedejau ant suolelio... Bet kai jau valgyt labai uzsimaniau, tai vistiek reik eit namo :0) O dar sestadieni buvo mano grupioku susitikimas, turbut dar ilgai kasdien vis juos prisiminsiu, viskas buvo tiesiog super! Pradedant susitikimo vieta, paskui girto funikulierininko istorijos :0) apie kipra Petrauska ir baigiant baliuku su puikiausiu maistu, aptarnavimu ir... lopisku muzikantu :0) Bet mes ir ta problema issprendem- muzikantas grojo ritma, o musiskiai pasikeisdami dainavo karaoke, nuo dziazu su improvizacijom, kazkokiu bliuzu iki hiperboles ir kelio i zvaigzdes dainu... Ojei tokiuose musu susiejimuose pasijauti kaip tada, kai ka tik baigem mokslus- kazkas turi pakilnot panele ar labai paplonejo, kazkas turi gnybtelt (pav. as :0) kokiam laikanciam save labai jau ten verslininku krutu i rura (aisku, kai zmona nemato... :0) ir pan. Zodziu absoliutus geranoriskumas, taip gera buvo, jokiu prisigerusiu, jokiu nesusipratimu, isskyrus visuotini apsirijima :0)
O siaip velniskai noris i gamta, negaliu, mane tiesiog kankina sienos, kai toks oras, reiks ko gero po darbo nors per azuolyna vis pereit islipus, nors pamaskatuot kojom ant kokio suolelio prisedus ir kokiu ledu sulaizyti... :0)

O kuo prekiauji? Kokiais gal medeliais? O tu daug zemes turi, kur sodyba?

R. A. rašė...

Tai mesk tuos nesėkmingus darbus ir atvažiuok pas mane į "stroikę" padirbėti ;) Labai geros atostogos žurnalistui ;)