antradienis, balandžio 27, 2010

Važiuoju automobilio ir bijau


Po ilgo vaikščiojimo pėščiom pagaliau susiruošiau važiuoti pirkti mašinos. Pagalvojau, kad man jos visai ntrūsta, nors judėjimas ir ribotas. Bet kiek problemų atkrinta - nei tau kuro, nei tepalų, nei draudimo.
Kadangi veža bendradarbis, tai turbūt turėsiu pirkti, nes jei nepirksiu - užmuš, nes veža toli.
taigi sprendžiu dilemą, būti gyvam su mašina, kad ir kokia ji būtų, ar žūti nuo bendradarbio rūstybės:)Taip bijau, kad net rasoju:)

11 komentarų:

Olgerdas rašė...

Tik geriau nepirk prancuziskos anei japoniskos... Patarciau vokiska nors jos ir brangesnes uz anas, bet uztat dazniausiai patikimesnes, o gedimo atveju ju detales ir pats remontas pigesnis.

Zita rašė...

Pirk tik didesnę nei mano, kad daugiau tilptų. Kuo daugiau tuo linksmiau :)
O japoniškos mažiau genda, o jei sugenda tai žinai, kad jau likai be mašinos vis tiek niekas nesiima taisyti :)

Unknown rašė...

Nepritariu ir prieštarauju Olgerdui, vokiškos patikimumu toli nusileidžia japoniškoms, ypač elektronikos srityje, o kai elektronika prasideda, tai net ir su golfu pigiai neapsisuksi :)
dėl prancūziškų mašinų - taip, visiškas ... ir remontas brangus.
iš japoniškų geros toyota carina 3 (kažkada buvo antras automobilis pagal patikimumą visame pasaulyje), honda accord - daug labai gerų atsiliepimų.

Olgerdas rašė...

Nu jei Linas pirks nauja ar pusnauji Golfa tai taip:). Bet jei kokiu 15 metu tai remontas pigiau grybu. Patys turim 2 Golfa vos ne 20ies metu jam ir vazinejam nesiskundziam. Kas nors dureles ilenkia- 30-50 lt ir naujos dureles neapsimoka net lyginti. Butent su naujom neverta prasidet nes pabirs elektronika ir bus baigta. O kai turi masina be elektronikos tai galvos neskauda:)

Linas rašė...

Ačiū. Grįžau gyvas ir su automobiliu. Pirkau vokišką. "Ford mondeo" - visi popieriai vokiški:)

Olgerdas rašė...

Nu Europoj Ford Mondeo gamina berods Belgijoje, Anglijoj. Atrodo ir Vokietijoje, gerai nezinau... Nors pavadinti Ford belgiska arba vokiska masina galima na nebent salyginai. Beje, Ford gamyklos yra ir Kinijoj ir Afrikoj:). Sako kinai gamina ir geros kokybes masinas(kaip bebutu keista) :) tik brangios.
Tai su pakupke tave Linai:). Daug negerk aplaistydamas:)

Linas rašė...

ačiū, kų ti daug negerk, žiūriu, kad daug verkti nereikėtų:)

Unknown rašė...

Ford mondeo geras variantas tarp europiečių, bent jau gerokai pigesnis nei daugelis :)
2 golfas liux :) 3 jau su problemom, nors ir tos elektronikos nedaug :)

Šauklys rašė...

Džiaugiuosi Linai, tegu ta mašinėlė padės tavo tarnavime ir per tai bus pašlovintas mūsų Viešpats Jėzus Kristus.
I korintiečiams 10:31: Todėl ar valgote, ar geriate, ar šiaip ką darote, visa darykite Dievo šlovei.

Kęstutis rašė...

Šventa tiesa, kuo mašina paprastesnė, tuo mažiau genda.. Šiandien man meistras sakė, jog laukia kondicionieriaus tvarkymo arba keitimo darbai, masinai keturi metai, juk neturi taip greit jis jau sugest...

Marius rašė...

aš be auto, tai kaip be rankų.. neįmanoma būtų, nes gyvenu už miesto. būtų labai nepatogu. visiems linkiu pirkti gerą auto, žinokit, kiek rūpinsitės, tiek jis jums ir tarnaus po to repcar.lt