pirmadienis, balandžio 12, 2010

Evoliucija pagal Kristų



Yra evoliucija pagal Darviną, o yra evoliucija pagal Kristų. Radau taiklų paveikslėlį, kuris ją parodo. Išties, kuo toliau stovi nuo kryžiaus, tuo tavo stovėsena tvirtesnė, kuo arčiau, tuo labiau linksta keliai, tuo mažiau žinai ir tuo mažiau jautiesi teisus. Štai kodėl daugelis žmonių artyn nė už ką neina. Tačiau aš manau, kad kuo arčiau esi prie kryžiaus, tuo labiau esi žmogus.

10 komentarų:

Judas rašė...

Dievo akyse mes jau ant kryziaus... nes buvome pakabinti ant jo, kartu su Kristumi.Dievas nestato musu prie kryziaus ir neliepia eiti prie kryziaus,ar artintis prie jo,bet sako,kad mes jau nukryziuoti,ir turime nesti kryziu.Nereikia mums artintis prie kryziaus,-reikia nenulipti nuo jo.:)

Šauklys rašė...

Taip, Judai, išrinktasis prieš pasaulio sukūrimą jau buvo Kristuje. Jei žmogus nebuvo įrašytas į gyvenimo knygą prieš pasaulio sukūrimą, tai artinkis nesiartinęs — vis tiek būsi apgautas.
Kaip tik skaitau Apd.knygą.
Apaštalų darbai 13:48: Tai girdėdami, pagonys džiaugėsi ir šlovino Viešpaties žodį; ir įtikėjo visi skirtieji amžinajam gyvenimui.
Išrenkančioji Viešpaties meilė, mane tai džiugina. Yra geras palyginimas: žmogų suima du policininkai ir sako jam : tu turi būti pristatytas į nuovadą, gali į ją eiti su mumis gražiuoju, jei tu priešinsiesi, tai būsi nuvestas jėga.
Taip ir su išrinkimu : gali bėgti nuo Dievo, tada atvyksi banginio pilve, gali ir gražiuoju ateiti.

Ir Dievas žmogui duoda amžinąjį gyvenimą ne dėl to, kad jis ištįsas naktis meldžiasi, žino atmintinai biblija, pamokslauja, daro gerus darbus, pranašauja, kalba kalbomis, atiduoda savo gyvenimą ir t.t. tai geri dalykai, bet galime visa tai daryti ir būti pražuvę.
Išgelbėjimas — tai tik Jo malonė, Viešpaties išrenkančioji meilė. Vieni indai paskirti garbei, kiti — negarbei, be „nakties“ nesuprastume, kokia puiki „diena“.
Galėčiau tęsti ir tęsti, bet, manau, supratote? Yra puiki giesmė: jei Jis pradėjo darbą Savo darbą tavyje, tai Jis ir pabaigs...
Kuris iš jūsų gali pakeisti savo charakterį? Mano nuomone, tai neįmanoma, nesįskaitant menkų savikorekcijų, bet jei tu esi Kalvio rankose, tai Jis tą gabalėlį aukso pakaitins ugnyje ir kals tol, kol pamatys savo atspindį ir tai tik Jo darbas ir Jam visa šlovė.

Judas rašė...

Tadai,siandiena jau pakankamai daug tu,kurie tesia ir tesia pazinimo tarnavima,nulipe nuo kryziaus.Galima testi ir testi,bet taip ir likti dvasiniu vaiku,su didele pazinimo galva.Taip,Dievas pradejo Savo darba,Jis ir uzbaigs,bet tik kuriame amziuje?
Pakaitinancioji ugnis bus ir tukstantmeteje karalysteje,-tiems,kurie siame amziuje atmete kryziaus ugni...

Linas rašė...

Judai, tu žinok nebūk tinginys, Viešpats liepė nešti kryžių o ne kabėti ant jo. baik poilsiauti:)

Olgerdas rašė...

Nu jo logiska. Kryzius gi ne motociklas- pats nevaziuos jei ant jo kabesi:). Vadinas reiks nest.

Judas rašė...

Nebukit per daug logiski,daugiau tikejimo...:)
Nesti kryziu-tai reiskia pasilikti ant kryziaus.

Linas rašė...

;) Kiekvienas kilbukas turi savo kabliuką, Judai:)

Olgerdas rašė...

Tai Judai supratau. Juk ir su motociklu tas pats: kol ant jo pasilieki- vaziuoji:). Kai jau nuvirsti, tada jau nebe:). Logiska:)

Judas rašė...

Motorizuotai logiskai mastai :),cia pavasaris itakoja.Zinau,sezonas prasideda...pradedi viska lyginti su motociklu:).

Olgerdas rašė...

Nu kiekvienam savi apreiskimai taip sakant:). Motorizuotiems- vieni, o tie kurie savom kojom- kiti:). Cia jau matymo kampai skirtingi biski gaunasi. Bet Dvasia tikiuosi ta pati:)