pirmadienis, rugsėjo 01, 2008

Jehovos liudytojai - skėriai iš bedugnės


Jehovos liudytojų korporacijos knyga "Apreiškimas: jo grandiozinis apogėjus arti" parodo Jahovos liudytojus kaip skėrių armija, kuri skirta pulti ir kankinti žmones 5 mėnesius, o jai vadovauja "bedugnės angelas".
Kokią gi užduotį turi skėrių armija?
"Jiems buvo įsakyta nekenkti žemės žolei, nei jokiam žalumynui, nei jokiam medžiui, o vien tik žmonėms, kurie neturi savo kaktose Dievo antspaudo.
Ir jiems buvo leista ne žudyti žmones, bet kankinti penkis mėnesius; jų kankinimas it kankinimas skorpiono, kai jis įgelia žmogų.
Anomis dienomis žmonės ieškos mirties ir jos neras, trokš numirti, bet mirtis bėgs nuo jų." Apreiškimas Jonui 9;4-7
Kadangi Jahovos liudytojų korporacija moko, kad nuo 1914 metų Apreiškime parodomi įvykiai jau prasidėję, taigi jie ne šiaip beldžiasi į duris, bet kaip skorpionai ateina kankinti ir gelti.
Paveikslėlyje - detalus aprašymas apie skėrių užduotį. Beje, matyt valdanti korporacija vis dėlto išsigando teigti, kad nuo kankinimų žmonės gali nusižudyti todėl rimtu tonu užrašė:"Mokslas nežino atvejų, kad skėrių kankinami žmonės nusižudytų".
Va taip, gerbiami skėriai, ty Jehovos liudytojai, atidžiai skaitykite korporacijos knygas, nes jus ne tik skėriais, bet ir visiškais durniais paversti gali..

21 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Vaikeli, tau nuo ABC reikia mokytis, o ne į lįsti Apreiškimo knygą! Pirmokas bando aiškinti dvyliktokams skirtus uždavinius! Ir dar drįsta sakyti, kad kažkas nelogiška.

Anonimiškas rašė...

Nenuvertinkit vaikų, vienoj paskoj vaikas dūrė pirštu:"Karalius nuogas", kai dvyliktokai taip nieko ir nepamatė:)

Anonimiškas rašė...

Lyginat Biblija su pasakomis. Atsiprašau. Ten jų nerasite.

Anonimiškas rašė...

Lyginu kai kuriu valdiniu elgesį skaitant "istikimo ukvedžio" literatura su pasakos karaliaus valdinių elgesiu, kai tas pasirodo nuogas:)

Anonimiškas rašė...

Beje, ar aš kaltas, kad parašiau tai, ko JL korporacija išplatino ir moko 21 milijono tiražu visame pasaulyje?
Aš nieko nesugalvojau,neapjuodinau,o tik pacitavau mokymą. Iš kur tas nepasitenkinimas? Juk ir pirmokas sugeba paskaityti, kas užrašyta.

Anonimiškas rašė...

To pirmas komentaras...
Nu zinai, Lino nepavadinciau vaikeliu.

Anonimiškas rašė...

Pritariu tam, kad negalima komentuoti to, ko pats nesupranti.

"Paveikslėlyje - detalus aprašymas apie skėrių užduotį. Beje, matyt valdanti korporacija vis dėlto išsigando teigti, kad nuo kankinimų žmonės gali nusižudyti todėl rimtu tonu užrašė:"Mokslas nežino atvejų, kad skėrių kankinami žmonės nusižudytų".
Va taip, gerbiami skėriai, ty Jehovos liudytojai, atidžiai skaitykite korporacijos knygas, nes jus ne tik skėriais, bet ir visiškais durniais paversti gali.."

Aukščiau nurodyti žodžiai man nepasirodo esanti citata iš JL literatūros, o nesuprantančio žmogaus bandymas pasišaipyti. Tai tas pats kaip ateistas šaipytusi iš tikinčio žmogaus, o teiginys, kad yra Dievas jam atrodytų kvailas.

Anonimiškas rašė...

Taip, galbut persūdžiau, atsiprašau, tikrai nenorėjau įžeisti ne vieno JL.O JL Korporacija ir jos raštai yra anoniminiai, taigi ir anoniminės širdies neužgausi, kreipiausia taip, kaip jus mato Bruklino korporacija - skėriai. Ir tai dar nepridėjau, kad su skorpiono uodegom ir t.t.
Tuoj pat įkelsiu tą užrašą su citata, kad pamatytumet, jog korporacijos nuomone, turite kankinti žmones kad jie net mirties ieškotų.
Linas

Anonimiškas rašė...

Zmonems atrodo, kad Liudytoju skelbimas lyg kokiu "skeriu antpludis". Liudytojai uzkalbina gatveje, ateina i namus, pasiekia darbe, mokykloje, telefonu, pasiekiami net sunkiai pasiekiamose vietose. Isvyke i uzsieni ir ten juos sutinka. Atrodo niekur nepabegsi. Kaip ir pirmajame amziuje taip ir siuo metu sis skelbimo darbas "uztvindo" pasauli (Apd 5:28).

Kodel tuomet kai kurie einantys gatve, kai pamato liudytojus ateinancius pereina i kita gatves puse. Zmones daznai svarsto: maziau zinosi maziau atsakomybes. Bijo zinios kaip skorpiono igelimo. Juos si zinia ipareigoja veikti.

Ir is tiesu yra pagrindas susirupinti siuo "igelimu". Tiems, kurie atsisako paklusti Gerajai Naujienai (Evangelijai) nieko gero Raste nezadama.

"Liepsnojančioje ugnyje Jis atkeršys tiems, kurie nepažįsta Dievo ir nepaklūsta mūsų Viešpaties Jėzaus Kristaus Evangelijai. Jie bus nubausti amžina pražūtimi ir atskirti nuo Viešpaties veido ir nuo Jo galybės šlovės" (2 Tes. 1:9,10).

Anonimiškas rašė...

Na matote, o ko pykstate, kai kreipiausi "skėriaI"?:) juk ir tapatinatės su armija kurios reikia bijoti.
Žmonėms "ne atrodo", bet taip jus įvardina valdanti korporacija".

Vienintelė problema, kad nematote, kad ta armija yra ne gėrio, o blogio, o vadovauja jai blogio angelas, o ne gėrio. Skėriai iš bedugnės - blogio irštvos, jie gali kankinti žmones todel, kad jiems leido, o ne todėl, kad juos pasiuntė. Jie visada norėjo kankinti, bet jiems neleisdavo Dievas. Niekada skėriai, skorpionai, gyvatės nebuvo laikomi Dievo tautos simboliais.
Tai juokinga. Pasivartyk Bibliją ir pamatysi.
Linas

Anonimiškas rašė...

Taigi skeriai akivaizdziai puola!:)

Paziurekime, kas tas bedugnes angelas.

"Ir išvydau angelą, nužengiantį iš dangaus, laikantį rankoje bedugnės raktą ir didžiulę grandinę. Jis nutvėrė slibiną - senąją gyvatę, kuri yra Velnias ir Šėtonas, - surišo jį tūkstančiui metų
ir įmetė į bedungę, užrakino ją ir iš viršaus užantspaudavo, kad nebegalėtų daugiau suvedžioti tautų, kol pasibaigs tūkstantis metų. Po to jis turės būti atrištas trumpam laikui" (Apr 20:1-3).

Reiskias bedugnes angelas yra ne piktojo puseje, o Dievo pasiuntinys ir ne bet koks.

Tas pats angelas su bedugnes raktais minimas ir Apr. 9:1:

"Aš išvydau žvaigždę, nukritusią iš dangaus žemėn. Jai buvo duotas raktas nuo bedugnės šulinio" (Apr 9:1).

Apr. 9:11 sis gerasis angelas taip vadinamas "skeriu karaliumi":
"Jie turi sau karalių, bedugnės angelą".

Krikscionys vieninteliu Dievo paskirtu karaliumi laiko Jezu Kristu (Kol 1:13, 1 Kor. 15:25).

Kas turi bedugnes raktus buvo parodyta ir pirmajame amziuje.
Stai demonai kai ko prase Lk 8:31: "Jie maldavo Jėzų, kad Jis neįsakytų jiems eiti į bedugnę".

Cia velgi atsiranda problema trejybininkams! ;)

Anonimiškas rašė...

Paziurekime, kas tas bedugnes angelas.

Brangusis. nėra ko žiūrėti, nes Biblija sako:
"Jie turi sau karalių, bedugnės angelą, kurio vardas hebrajiškai Abadonas, o graikiškai tas vardas Apolionas".
Apreiškimo 9;11

Rašai
"Ir išvydau angelą, nužengiantį iš dangaus, laikantį rankoje bedugnės raktą ir didžiulę grandinę. Jis nutvėrė slibiną - senąją gyvatę, kuri yra Velnias ir Šėtonas, - surišo jį tūkstančiui metų
ir įmetė į bedungę, užrakino ją ir iš viršaus užantspaudavo, kad nebegalėtų daugiau suvedžioti tautų, kol pasibaigs tūkstantis metų. Po to jis turės būti atrištas trumpam laikui" (Apr 20:1-3).

Kitaip sakant pripažįsti, kad Jehovos liudytojai sėdėjo kartu su Šėtonu bedugnėje, o dabar pasipylė kankinti žmonių iš ten:)
Nes skėriai - iš BEDUGNĖS. Kur buvo įmestas Šėtonas? "įmetė į bedungę" - tu pats cituoji.
Labai žavu.




Rašai "Apr. 9:11 sis gerasis angelas taip vadinamas "skeriu karaliumi":
"Jie turi sau karalių, bedugnės angelą"...
O dabar pabaik eilutę
"kurio vardas hebrajiškai Abadonas, o graikiškai tas vardas Apolionas".

Rašai "Krikscionys vieninteliu Dievo paskirtu karaliumi laiko Jezu Kristu (Kol 1:13, 1 Kor. 15:25)".

Taip sako krikščionys, teisingai, Pridėsiu, kad iš tavo žodžių ir citatų aišku- Jehovos liudytojai karaliumi vadina Abadon - tu pats taip parodai.

Šėtonas bedugnėje
Skėriai - iš bedugnės
Abadonas, naikintojas - iš bedugnės.

Jėzus Kristus - iš dangaus.

Negi taip sunku kryptis atsirinkti, juk aiškiai parašyta?
Linas

Anonimiškas rašė...

Man, vienas buves Jehovos liudytojas(dabar jis atsivertes i Kristu)tiesiai sviesiai pasake:"mums Biblija tik tarp kitko,-pasigincyti su kitatikiais,-taciau varomoji musu jega,-baime nepatekti tarp 144000 isgelbetuju.Todel mes ir varom visom keturiom,kur reikia ir kur nereikia,laikydami didziausia garbe,kai mus ,kaip sunis isvaro.Nei mums Kristus reikalingas,nei Jo auka mes suprantam...Musu filosofijoje tiek dvasiniu butybiu,kad net patys vadovai daznai susipainioja ju hierarchijoje.Taciau tuo pat metu mes esam nelaimingi zmones,lygus pasaulieciams,tik dar blogesneje padetyje:mums pasiutusiai sekmingai isplautos smegenys".Tai buvo to zmogaus nuosirdus zodziai,kai jis buvo pavarges nuo marazmu,ir pradejes ieskoti tikro kelio pas Dieva.

Anonimiškas rašė...

Kiek atsiunciau irodymu Jus visus juos praleidziate ir laikotes savo klystancios nuomones. Stai ir pasimato, kam "praplautos smegenys". Matau, kad ir Jus priklausote, kazkokiai charizmatiniai sektai.
Stai yra pasimato Jusu tikrieji motyvai. Jus ieskote ne tiesos, o piktavaliskai norite kenkti Dievo tautai. Tai vadinama atskalunybe.
O tai viena is didziausiu nuodemiu prie Dieva.

"Aš išvydau žvaigždę, nukritusią iš dangaus žemėn" (Apr. 9:1).

Negi taip sunku suprasti, kad tai buvo Jezus Kristus is dangaus?

"Juose esama sunkiai suprantamų dalykų, kuriuos neišmokyti ir svyruojantys iškraipo, aiškindami, kaip ir kitus Raštus, savo pačių pražūčiai" (2 Pt 3:16).

Anonimiškas rašė...

Dar pries Kristu, Joelio 2:1-11, taip pat buvo ispranasauta skeriu antpludis:

"Tedreba krašto gyventojai, nes ateina Viešpaties diena, Tamsi, niūri ir debesuota diena. Kaip ryto migla apgaubia kalnų viršūnes, taip galinga ir didelė tauta ateina. Tokios nebuvo iki šiol ir nebebus per kartų kartas.
Jų priekyje - visa ryjanti ugnis, užpakalyje - siaučianti liepsna. Kraštas prieš juos kaip Edeno sodas, jiems praėjus - tuščia dykuma; niekas neišsigelbės nuo jų. Jie atrodo kaip žirgai ir puls kaip kariuomenės raiteliai.
Jų garsas lyg kovos vežimų, riedančių kalnų viršūnėmis, kaip ūžimas liepsnos, ryjančios ražienas, kaip kariuomenės, kuri išsirikiavusi kovai.
Prieš juos drebės tautos, visų veidai pabals.
Jie bėgs kaip karžygiai, lips sienomis kaip kariai; kiekvienas eis savo keliu, nesuardydamas gretų. Jie nesistumdys, bet eis kiekvienas savo taku. Jie kris ant kardo, bet nesusižeis.
Jie lakstys po miestą, bėgs sienomis, lips į namus, lįs pro langus kaip vagys.
Prieš juos drebės žemė ir svyruos dangus, saulė ir mėnulis aptems, žvaigždės nebespindės.
Viešpats pakels balsą priešais savo kariuomenę. Jo pulkai yra labai gausūs, ir stiprus tas, kuris vykdo Jo žodį. Viešpaties diena yra didi ir labai baisi, kas galės ją iškęsti?"

Joelio 2:25 "Aš atlyginsiu jums už metus, kuriuos sunaikino vikšrai, skėriai, vabalai ir amaras - mano didžioji kariuomenė, kurią siunčiau prieš jus.

Taigi skeriu armija vadinama Dievo kariuomene. Sie zodziai pildesi pirmajame amziuje prie Viespaties diena, 70 m.e.m. Siandien taip pat skeriu armija puola tautas pries ateinant Jehovos dienai! (Apr. 9:1-11).

Anonimiškas rašė...

Tik "praplautomis smegenimis" zmogus gali nesuprasti, kad skeriu karalius - Jezus Kristus! Jis buvo pirmajame amziuje kai pildesi Joelio 2:-11, 25 zodziai, jis yra ir kai pildysis Apr. 9:1-11 zodziai.

Kitaip zmogus teigdamas yra antikristas.

Anonimiškas rašė...

"Aš išvydau žvaigždę, nukritusią iš dangaus žemėn" (Apr. 9:1).
Žinote sunku, be specialaus apmokymo pamatyti, nes neparašyta to, ką teigiate.

Bibliją sako:
"Jie turi sau karalių, bedugnės angelą, kurio vardas hebrajiškai Abadonas, o graikiškai tas vardas Apolionas".

Jėzus tikrai nevadinamas šiuo vardu. Aiškinimas klaidingas ir klaidinantis.
Jums rinktis - įsivaizduoti to ko neparašyta arba priimti tai, kas Biblijoje parašyta.
Čia pirmos klasės kursas:)

Anonimiškas rašė...

Rašote
"Aš išvydau žvaigždę, nukritusią iš dangaus žemėn" (Apr. 9:1).

Negi taip sunku suprasti, kad tai buvo Jezus Kristus is dangaus?

Taigi, brangusis, va čia tai papuolėte, atsiverčiau tą knygą - jus prieštaraujate pačiai valdančiai Bruklino korporacijai.
Štai ką ji rašo apie "nukritusią žvaigždę" toje knygoje iš jūsų cituotos Biblijos vietos.
"kritusios "žvaigžės" - vyresnieji, sudarė kolektyvinį nedorybės žmogų...Paulaius spėjimai pasitvirtino, kai pasirodė krikščioniško pasaulio dvasininkija. Ši žmonių grupė sėkmingai parodoma "didžiąją žvaigždę"... Jonas mato, kaip ta žvaigždė krinta iš dangaus. Puslapiai 136- 137.

Tai kas, ar jūs, kuris tvirtinate, kad "kritusi žvaigždė" - Jėzus, ar JL korporacija, kuri sako, "kritusi žvaigždė" yra krikščionybės dvasininkai - yra teisūs?:)
Linas

Anonimiškas rašė...

Kažkodėl kurti tyla:)

Anonimiškas rašė...

136-137 psl. kalbama apie kita zvaigzde, kuri aprasoma Apr. 8:10,11 eilutese.

O apie zvaigzde is Apr. 9:1 kalbama 143 psl. 6 pstr.

Tikriausiai apsiziurejote... ;)

Anonimiškas rašė...

JO, tikrai apsižiūrėjau, pasirodo tų žvaigždžių tiesiog lietus:) Sakykim, dėl žvaigždės - ne ta žvaigždė.
priminsiu, kad niekur Jėzus nelyginamas su žvaigžde. Atvirkščiai - yra minima JO žvaigždė, JIS laiko žvaigždes.
Taigi, vis tiek lieka vienas klausimas - Abadonas yra Jėzus ar ne?