antradienis, rugsėjo 02, 2008

Jehovos liudytojai - skėriai iš bedugnės II


Jehovos liudytojai -korporacijos mokyme - šiuolaikiniai skėriai iš bedugnės.
Buvo pageidavimas šitos citatos - prašau, pasiskaityti patiems.
Knyga"Apreiškimas: jo grandiozinis apogėjus arti" skyrius "Pirmoji neganda - skėriai", poskyris "Skėriai kankina žmones", 145 puslapis.
Man asmeniškai netelpa į protą - koks paradoksas, vadinti save Dievo tauta ir neganda Žemei, bausme Žemei. Koks kontrastas,galima palyginti - sakykim, gimus Jėzui angelas pranešė:"Štai jums skelbiu didelį džiaugsmą"...
Beje, kad nekiltų abejonių, ką turi omenyje Bruklino korporacija kai vadina skėriais, štai kas rašo toliau:"Skėriai džiūgavo, kai kongrese, kuris įvyko 1919 metais, buvo paskelbta apie naują žurnalą "Aukso amžius"...

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Linai,per daug jau inteligentiskai kovoji su tais skeriais,-jiems nusi...kt ant visu irodymu.Mano diedukas amzina atilsi,juos trucydavo zibalu ir dar ten kokia bjaurastim,tai po to laukas svarus keliems metams likdavo,ir nesdavo gera derliu.
Su sypsena...

Anonimiškas rašė...

Nu Ramaske, as visai nekovoju, tik paskelbiu ir atkreipiu dėmesį, kad ir kiti ir jie patys pamatytų.Nes kažkaip JL ipusta didele didybė ir begalinis pasitikejimas organizacija. Suprantu, kad jei skaitydami gerio nuo blogio nebeskiria, tai JL žmonėms galima įteigti ką tik nori, bet kokią kvailystę, svarbu tik rimtu veidu ir organizacijos vardu:)