penktadienis, rugsėjo 05, 2008

Indija, persekiojimai

Indijos Orisos valstijoje tęsiasi krikščionių persekiojimai. Tai nėra naujiena Indijoje. Paradoksalu, kad vienu iš taikingiausių religijų save vadinantys induistai griebiasi brutalios ir niekuo nepateisinamos prievartos.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Visi tie kitatikiai yra veidmainiai kiaulės, tetrokštantys vieno - gerų krikščionių kraujo. Nėra jiems didesnio malonumo kaip suteršti krikščionišką sielą, patraukti ją į savo klaidingą "religiją". O to, ko negali palenkti, tą jie sunaikins. Su Jėzumi širdyse - mes nenugalimi.

Anonimiškas rašė...

Zinot ka as jums pasakysiu? Eikit dirbt! Sveplai rasau, nes minutei prie ne savo kompo atejau :0)
Mes va bulvikes nurinkom, zuvims rukykla sumeistravom ir isbandem savas zuvis sugautas issirukint... Ir burokeliu prisimarinavau kruva... Kaime beprotiskai cirskia ziogai...
O dar darbe svirpli isgelbejom. Buvo atsirades ir svirpe per sirdi tris dienas... Paskui mes radom ir isnesem i lauka, prie medzio. Ir lengviau sirdyje, net niuniavau sau visa vakara:"gyveno pievoj vienisas svirplys, norejo rasti tokia pat, kaip jis..." Bet ir patys zinot ta dainele, jauni buvot... :0)
O Indija? Indija be jusu pamastymu susivarkys :0) Beje, skaitau nebloga knyga apie Indija to rasytojo, kur "setoniskas eiles" parase :0) Jei neklystu :0)

Anonimiškas rašė...

"tetrokštantys vieno - gerų krikščionių kraujo", žinai Vytautai kas baisiausia, kad jie ir blogų krikščionių kraują mielai į apyvartą paleidžia:)
O dėl svirplio, taitikra nelaimė, jei namuos įsitaiso:)