penktadienis, rugsėjo 26, 2008

Tu esi mano stiprybė

Dar viena nuostabi ir paprasta giesmė - Tu esi mano stiprybė.

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Wow... taip ir norisi kristi į Dievo glėbi beklausant šitos dainos. :)Giesmė, kuri mane nuramina. :) Ačiū tėti, kad įkėlei.

Anonimiškas rašė...

Siūlymas Linui: gal reiktų keist dienoraščio pavadinimą į pvz. "požiūris nuo scenos". Bo dabar visiem nurodau kaip gero šlovinimo tinklapį. :)

Anonimiškas rašė...

Aciu Daliai, ne nuo scenos negaliu, vaikystej is choro ismete, geriau tegu is kampo.Da norejau paklausti a ti Klaipedoj yr kokia bendruomenė a ne?

Anonimiškas rašė...

Sekmininkų yra, tiesa rusakalbiu, gana šauni, Kupsciui pavaldi.
Dar Nijoles bendruomene veikia (buv. kazkada Meiles zodis), yra giriama Miesto baznycia (ji lyg necharizmatine), laisvieji krikscionys, dar grupeliu yra. O va TZ ner. :) Bet aš tikiu, kad atsiras. :)

Anonimiškas rašė...

aisku, tai tu kap juroj svyturys viena siubuoji?:)

Anonimiškas rašė...

Fiziškai tai viena. :) Bet nesijaučiu viena - maža ta Lietuva. Galima iki "centrinės bazės" kartais nulėkt. O dar emailai yra, skypas - kartais lengviau susisiekt nei realybėj. Va mes su Jumi susirašom, o gyvenime kaži ar kada būtų tekę pakalbėt. Bet pasiilgstu bendruomenės. :)

Linas rašė...

oi tai ne tas pats, mes brangiausia, be to, kas brangiausia:) laikom bendruomene, patariu ir jums susirast, nes negausit ir neaugsit, neišmoksit pakelt sunkiu zmoniu, daug nepatirsit ir t.t. Jus butumet palaiminimas bet kuriai bendruomenei. mano patarimas - neatidelioti, pavieniui mes lengvai paimami.

Anonimiškas rašė...

Dalia,gal susigundytum i ispanija?Baznyciai reikia specialistu angliskai kalbanciu,su kompiuteriu dirbti...

Anonimiškas rašė...

Ačiū, ačiū broliai už gerus žodžius.
Nuo Ispanijos gal susilaikysiu, nors šilumą labai mėgstu, bet romanų kalbos tai man nea... neina nuo rankos, t.y. nuo liežuvio.

Linui. Kol kas tikiu, kad Viešpats ilgai netrukęs pakels dar bent vieną šeimą su ta pačia vizija ir troškimu - norinčius būti TŽ bendruomenėje, ir suvokiančius, kodėl to nori.
Be to, kaži kaip išeitų "persiplėšt" perpus per dvi benruomenes, ar nesigautų, kad iš tų "pusių" galų gale nieko doro nebelieka.
Jei neatsiras bendraminčių, tada žiūrėsim. Sekmininkai artimiausi pasirodė (nors pvz. pas Nijole tai nebuvau ne sykio) ir šiaip sekmininkam simpatizuoju... Reiks ieškot atsakymo iš Viešpaties.

Anonimiškas rašė...

Nu Dalia, nelabai as susigaudau apie tas vizijas, man atrodo reikia tureti viena vizija visiems - džiaugtis gyvenimu Jame.Na man asmeniskai atrodo, kad tz biski uzsizaide su savo vizijom, mokytumu ir ekumenizmu. Mano mama sakydavo, kad vargas - geriausias mokytojas. Prispaus - tadu ir atsirinks, kas svarbu:)
O kurti bendruomene nuo 0 pakankamai sudetinga, ka patyreme mes, bet jeigu tiki, turi pasaukima ir pasiimi atitinkama valdzios kieki, imanoma. Mes pradejom nuo 3 zmogu, dabar jau artejam prie 30, kozna susirinkima nauju zmoniu ateina, tai nera sudetinga. sudetingiausia sutvarkyt rysius viduj kad nebutu susiskaldymu ir butu laukimo atmosfera, tada nieko ypatingo daryt nereikia - zmones tiesiog ilsisi Dieve, gauna atsakymus. Kazkaip mus ismoke - pasipjaunam kaip sunys, bet tam kad nesinesiotume nepasitenkinimo:) O visa kita jau ne musu reikalas:) Beje, siek tiek pazistu Sergeju is klaipedos sekmininku. Geras vyras.