penktadienis, gegužės 02, 2008

Karas keliuose žiaurėja




Karas keliuose žiaurėja - faktas, jau girtuokliai už vairo ne tik žmones traiško, bet ir medžius. Kažkoks latras nužudė keturias mano pušis, metė mašiną ir pabėgo. blogiausia, kad dabar kas 10 minučių vis koks žioplys sustoja apžiūrėti įvykio vietos, va taip. Išeinu į frontą.


7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nu va, brangieji, atidirbau, šiandien pirma išeiginė - pusę dienos išsimiegojau, kita pusę tvarkiausi, skalbiausi, dar begalę visokių naudingų dalykų nuveikiau sau ir kitiems, prieš akis dar trys laisvos - galėčiau laisvai koki litriuką padaryt, visgi šventės, ale atsitik tu man tep - visiškai nesinori, o kap dirbau, negalima buvo - norėjosi i da kap!
neri

Anonimiškas rašė...

Ei moterie, cia sava algogolinem insenuacijom i nesidalint. Tiesiog prasaisi, kad pasiekciau:)

Anonimiškas rašė...

A katras čia apsireiškė grasindamas, tu, diedas?! Kad nebaisu, internets toks gers daikts, matai iš arti a pačiupyt negali;-P
Negeriu, nebajok, nėr nė iš ko anei su kuo.
neri

Unknown rašė...

Tai gerai, tau gi masina liko. Galesi i metalo lauza priduoti :-)

Anonimiškas rašė...

Na ir kaip sekas frontininkui? :0)
Nepamiršk atsodint pušelių! O kas vadinama Anykščių šileliu? Kažkaip pagalvojau ar yra tas šilelis ar apskritai rašė apie tas apylinkes? Vasarą norėčiau pavažinėt gal po gražias Lietuvos vietas, t.y. ir šilelį aplankyt, puntuką kokį :0) Kažkur sakė yra bitininkų ar koks ten muziejus. Papasakok, kas tavo rajone gražaus :0)

Linas rašė...

oje Mamka, pas mus visko yra, atvažiuok su šeima, atsivežk statybininką ir nakvynę suorganizuosiu ir parodysiu.Yra arklio muziejus, Puntukas i da visokių akmenų, bitės - Ignalinoj:)

Unknown rašė...

Parodziau puntuka draugui is artimuju rytu. Supyko baisiausiai. Sako - vezei mane dvi valandas, kad parodytum akmeni, kuris musu salyje tik maziukas akmenukas. :-) Lietuviai DIDI tauta :-)