pirmadienis, kovo 17, 2008

Spintela


dar viena spintela po remontavimo darbu, nezinau, kaip su ja bus, bet kur nors panaudosiu.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labas. Žinai, pasiknisau čia pas tave anąvakar :0) net negaliu patikėt, kaip seniai rašau tau. Siaubas!

Kur tu dėsi tiek daug senovinių baldų? Kur žmona naujus statys?

Žinai, man verkiant reikia mokytis anglų kalbą, bet kaip? Jau sena ir gluša... Šiandien tiek iš savęs juokiaus, kai verčiau iš lotynų-anglų į lietuvių. Paskui lietuviškai radau tą Horacijaus posakį: "Kad ir su šakėmis išgintum prigimtį, ji vis tiek ir vėl sugrįžta" Bet kaip man ten visaip atrodė verčiant, tai mirk iš juoko. Vienu metu atrodė beveik taip: kiek savo prigimtį ar natūrą bekeltum aukštyn ant šakių, ji vis tiek nukris atgal... Nu? kaip tau patinka iš manęs vertėja? Negaliu, iki dabar juokas ima. :0)
Oi bėgu, vyras grįžo :0)

Linas rašė...

Na mamka, man nauju baldu is viso nereikėtų, patinka tokie, bet teks ir kitokių įsigyt, žinok padėt turiu kur, nes ten pas mane du namai, kletis, ukiniam 3 patalpos ir t.t.:)
Kokius dar talentus žadi išlaisvint? Mezgimą? dailųjį čiuožimą?:) Mokytis niekada ne vėlu, tik nežinau ar tai pats naudingiausias užsiėmimas:) Gal prasmingiau kokią gėlytę pasodint?

Anonimiškas rašė...

Žinai, Linai, megzti moku labai gražiai, ypač vaikučiams :0) tik kiauraraščių nemoku. Gėlių pas mane buvo apie 40, bet dabar tik 5 pasilikau (kol kas) :0) nes butas mažokas. Juk floriste kažkada padirbėjau :0) Na, dailųjį čiuožimą atmesim, tiek to... Karvę ant ledo sunku paversti į baleriną... :0)

O darbe anglų k. tikrai reikėtų. Ir paskaityt originalo kalba norėčiau. Rusiškai tai darbe jau šnekėjau! Smagu.

Linas rašė...

Nu tai ant slidziu ciuozti galesi, nieko, uzteks ir rusu kalbos:)