penktadienis, lapkričio 30, 2007

Pertvara

jau padaryta pusė pertvaros

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Žiūrėk tu ten, tvarkingai viską daryk! Ar žmona prižiūri? O tai gausis:

Pridavinėja statybininkai naują objektą užsakovui:
- Viską spėjome laiku! Štai žiūrėkite, viskas kaip brėžiny - šulinys 18 metru gylio, o apačioje - lempa.
- Kokia lempa, koks šulinys? Parodykit brėžinį...
Užsakovas pažiūri brėžinį, apverčia aukštyn kojomis:
- Vyrai, taigi čia švyturys turėjo būti...

Gero darbo, savaitgalį turbūt statysi ką nors. O aš ryt pas labai puikią kirpėją užsirašiau, vat. Būsiu graži. O vyras su manim neina pas draugę, į kaimą pabėga :0) O dar šiandien pas mane sesė buvo, jau seniai buvom susitikę, labai pasiilgus buvau. Tai, žinok, aš jai ir atidaviau tuos batus, kur taip siuvau visą dieną... :0))) Ai, tai aš dar kitus turiu, o jos tokie seni ir negražūs buvo. Sunku jai vienai su dviem vaikais.
O mano mergaitė šiandien gavo keturis dešimtukus!!! :P Kokia ji šaunuolė. Pas sūnų tai pirmadienį į susirinkimą eisiu, gausiu velnių... Visada gaunu... Klausiu kodėl, tai, sako, kad iš kitų jau nėra nė ko reikalaut :0) Iš tiesų sūnaus kl.vadovė puiki, mes sutariam, o kai jau man labai gėda dėl vaiko, tai tada žinutę rašau, neskambinu... :0) Nors ji lepina maniškį daugiau už mane, anadien jau sakiau aplupsiu net, mat jis drįso iš auklėtojos net sąsiuvinį naują paimt :0)Ji sako: "Imk, turbūt tau mama nenuperka" O jis: "taip" Aišku, jie juokavo, bet jau kaip aš jam nupirksiu, tai ausys užsiraitos! :0) Gero savaitgalio visiems.

Anonimiškas rašė...

Labukas. O man vakar buvo faina faina faina! Kaip prisijuokiau. Įdomu: kaip mane skirtingai mato įvairūs žmonės, aš atrodau sau visai kitokia. Priminė man apie mane tokių dalykų, kad miriau juoku (kuriuos iškrėčiau prieš 20-25m., be to, jie prisimena net, kokius drabužius dėvėdavau!!!) :0) Juokingiausia: vyriškių replika, man išėjus iš kambario (o aš išgirdau): ji turbūt niekada nebuvo sutikus TIKRO VYRO! (Širdy miriau juoku, nes turbūt kiekvienas pagalvojo:"tokio, kaip aš". :0) Mieliausia: pačio tyliausio, keisčiausio ir turbūt protingiausio ten buvusio vyriškio replika žmonai:" kam tu iškvietei tą taksi (mano telefonas buvo nusibaigęs), gal ji būtų dar pasilikus..." :0)

Žodžiu, buvo puikiau negu puiku. Tuos žmones pažįstu šimtą metų, keli mano draugai, kiti- draugės artimieji ir draugai, bet pas ją ir pasimatom vis su jais. Jaučiausi, kaip žuvis vandeny ir buvau graži, vat! Tiesiog galėjau šimtu procentų būti savimi ir priedo plepia savimi, tai didelis malonumas man...

Pasikroviau energijos, kaip nuo saulėtos dienos ir kitą savaitę laukia daug darbelių. Savo "n"- tąjį darbą reikėtų pakrutint. N darbas, tai niekalas, darbas, kuriuo bet kokį darbą dirbdama dar kai užsimanau prisiduriu pinigėlių truputį :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, tu tikra vakarėlių liūtė, tą seniai žinau, gal kalausyk, čia tavo pašaukimas - planuot vestuves ir balius vest? gal be reikalo tu tuos kompiuterius kalei?:)

Anonimiškas rašė...

Į vakarėlių liūtus :)))) tikrai nepretenduoju, kartais būnu tyli, kaip pelytė, o kartais neužsičiaupiu. Bet tikrai buvo labai smagu šį kartą.

Tai ką, su žiema jus visus! Laikas pradėt planuoti dovanėles, kad paskui nereikėtų likučių ir visokių šiukšlių pirkti. Šiemet visai nesumąstau ką visiems padovanoti, bet dar yra laiko. Nors ta parduotuvinė "kalėdinė" karštinė dar labai per anksti, tuoj nuo velykų pradės ruoštis kalėdoms :0)O aš jau svajoju apie eglutę, gal sidabrinę...

Linas rašė...

Mamka, atvažiuok pas mane - visą mišką padovanosiu ir dar išrašysiu pažymą:"Diedas davė jolką šiem piliečiams":)
Dar anksti, pagal tavo charakterį tai spėsi iki Kalėdų dovanas išdovanoti ir paskui naujų ieškosi:)

Anonimiškas rašė...

Ačiū už mišką :0) Jau tada vieną eglutę kaip nors nusipirksiu :0) Pirksiu pačią mažiausią, vazonėlyje, gal tada pas tėvus kaime prigis, nes man labai gaila būna tų eglučių, o pernai neprigijo kaime. Gerai, kai turi žmonės nuosavus namus, gyvą sau pasipuošia ir gražiau, ir negaila :0)Laukiu, labai gražu, kaip kvepės!

Anonimiškas rašė...

neprigyja, nes išdžiūsta kambaryje. Todėl geriau jau pavasarį sodinuką nusipirk. Be to, pušį geriau sodink, eglė tamsina labai.
Linas

Anonimiškas rašė...

Tai yra pas mano tėvus tų eglučių, jie lauke ir puošia, ten visko yra, jei perku sodinti pavasarį, tai vaismedį arba dekoratyvų ką nors perku, bet man eglutės tai Kalėdoms reik gyvos! O man paskui gaila išmesti! O kai perki vazonėly, tai ten būna dar šaknų, aš gi laistau, bet nesulaukia turbūt kol žemė atšyla, per ilgai laukt. Gal šiemet pavyks, vis tiek į kaimą nuvešiu pabandyt paskui. :0) Tada bent žinau, kad pabandžiau, sąžinė mažiau graužia... O sintetinių nenoriu namie, man nepatinka.