pirmadienis, lapkričio 26, 2007

Penzos atsiskyrėliai vadovavosi regėjimu


Piotras Kuznecovas, provoslavų grupės įkvėpėjęs ir organizatorius, sutiko nuvažiuoti ir įkalbėti prie Penzos po žeme įsikūrusius pasaulio pabaigos laukiančius bendraminčius.
Jo teigimu, grupė olą iškasė per pusantro mėnesio, ji apie 50 metrų ilgio. Viename jos gale tualetas, o kitame - šulinys. Grupė gelbėtis nusprendė po to, kai vienas iš jų pamatė "regėjimą", kuriame Dievas nurodė slėptis po žeme.
Jų akcija susilaukė milicijos dėmesio, be to, ši provoslavų grupė sudegino savo pasus, nes įžvelgė juose ženklą 666. kad panašus ženklas yra sutinka ir žurnalistai.
Taigi, šiems žmonėms vadovavimasis regėjimu baigėsi nekaip, tuo tarpu katalikiškame pasaulyje praktiškai dauguma vadinamųjų "šventų" vietų yra įsikūrę po panašių "regėjimų" ir kitokių "apsireiškimų". Lietuvoje visi žino Šiluvą - pirmąją vietąEuropoje, kur tariamai "apsireiškė" mergelė Marija.
Aš asmeniškai manau, kad tokie dalykai galimi tik dėl prietaringumo ir nežinojimo. Biblija yra visas Dievo žodis, nereikalaujantis kažkokių papildymų. Pati Biblija sako vienareikšmiškai apie panašius "regėjimus" - "net jeigu angelas iš dangaus imtų skelbti kitaip - tebūnie prakeiktas".

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveikas Linai.
O T manau apsidziaugtum, jei visi katalikai sulystu i arkikatedros bazilikos pozemius ir susisprogdintu :p Ir kad visas baznycias kartu... Tai visi galetu buti nerealiai laisvi krikscionys. Nevarzytu jokia sistema, jokia baznycia, joks autoritetas. Nereiketu jokio kvailo ekumenizmo po kurio sijonu katalikai bando visus represuoti. Glucha pykdai kartais savo naepsisvietimu. Pries rasydamas paskaitinek koki kataliku propagandini Marijos apreiskimo teksta. O tai iskart rasai "imtų skelbti kitaip". Temnota!!! Mano baba daugiau zino, nors ji turi savo nuomone apie kai kuriuos dalykus, taciau pasiskaito, o nekalba is lempos kaip nekurie :p
Arturas

Anonimiškas rašė...

Nepyk Artūrai, kiekada nebuvau platus kaip motina Rusija. Žiūriu siaurai. Tačiau tokio galo nelinkėčiau nė vienam žmogui. Nejaučiu jokių neigiamų jausmų žmonėms, tačiau sistemaos niekada nevertinau ir nematau dėl ko - ji dažnai atvirai kvėpuoja stabmeldyste ar net okultizmu. Ir to nesirengiu toleruoti. O kas žmogui svarbiau - čia pasirinkimo reikalas, nesiruošiu kaip nors užgaulioti žmonių. O sistema - jos širdis biurokratinė ir popierinė, o popierinės širdies neskauda.


Nesakau, kad viską žinau, bet mačiau ir skaičiau apie įvairius "apsireiškimus". Nu turbūt neimsi neigti, kad katalikai platina "Fatimos evangeliją", kur surašyti apsireiškimo tekstai - pats asmeniškai gavau iš kunigo rankų. Man vien pavadinimas šventvagiškas. Na bet dėl kilnaus tikslo visos priemonės geros, ar ne?

Linas