ketvirtadienis, rugsėjo 27, 2007

Viena pusė gatava



Na va baigėm vieną pusę, iki savaitgalio uždeng turėtume ir kitą.

6 komentarai:

Unknown rašė...

O, brac, ir visai nekreivai atrodo kaip is pradziu buvo. :-)

Anonimiškas rašė...

Dirbk dirbk, o as siandien eisiu baliavot, i jubilieju. Ir kita savaitgali reiks eit... Siandien gamtoj, o i kita jau reiks puostis, kavinej. Nemegstu tokiu baliuku, kaip bus sitie, bet jau niekaip negalejau atsisakyt, pakankamai daug atsisakiau iki situ. Tiesa sakant ne baliuku nemegstu, bet linksmumas nuo liaudies priklauso... O tie zmones man nelabai...
Na, tikiuosi neprisiliuobsiu, o jei prisiliuobsiu, tai, zinok, visas nesamones gryzus tau i blog-a surasysiu... Gerai, juokauju, o tai dar issigasi :0) Nors, kita vertus, as ir blaiva pakankamai nusisneku, ane? :0)

Anonimiškas rašė...

Vat, jau grizau... Prisigeriau torres-o, pasizmonejau... PASIZMONEJAU? nezinau, kadangi buvau pas tokius zmones, kuriuos gal? galeciau pavadint " naujaisiais lietuviais" :0) geriau tiktu apibudinimas ne pasizmonejau, o pasigrozejau... Automobiliu uz 60 000( zmonos), baseinuku (fantastika!) su auksinem zuvytem ir karpiais ar karosais tokiais raudonais, dekoratyviniais; nuostabiais augalais( butinai kai kuriuos isigysiu), nuostabia pavesine ir viskas ten nuostabu... Nuostabiai jie gyvena, rastinej pavesinej sventem, naktinis apsvietimas lauko labai puikus, viskas nuostabu, tik... pagalvojau... tegul jie nesikviecia mane i svecius per tankiai... :0) Dziaugiuosi uz juos, kad jie taip puikiai susitvarke, pazistu juos visa savo gyvenima, bet... Buna, nelimpa zmones, nors tarsi artimi savotiskai.

Tai vat kaip graziai pasibuvau, labai grazu, labai... O dabar jau velu, einu miegot... Draugas veze namo, o menulis toks didelis didelis blyksejo pro medziu virsunes ir man pasidare taip beprotiskai ilgu... Ko? Nezinau. Ne, meluoju, zinau, tik ne jusu reikalas :0)

Labanakt!

Kaip sake vienas zmogus:
Imesiu i ugni daina dziaugsmo minuteje dainuota. Liepsnos ta daina be dumu ir sildys jusu sapnus...

Linas rašė...

Oi tu Mamka, kaip tu moki pasibūti, man irgi karosai patinka, ypač aliejuje. Rudenį daug kam ilgu pasidaro, greit ir man užeis:)

Anonimiškas rašė...

Baik tu cia "aliejuje" :0) Is tiesu fainai tos zuveles, pasirodo jos ir ziemoja tam baseine, tik auksines ziema isgaudo. O gylis ne per daug didelis, tai keista. Bet man labai patiko. Tik tie sveciai, ziuri visoki bruda per telika ( ten pavesinej ir telikas yra) ir nesupranta, kad multikai apie monstriukus, sreka ar simsonu miesta buvo geras! :0) Ir dar man taip rimtai aiskina, kad jie kitokias laidas ziuri... Ai, sirdy prisizvengiau :0) Nieko jie nesupranta... Jiems tik cipendeilus duok, tipo streptiza, nu nieko gero tas vyriskas streptizas, "vidali i lucse..." :0) Bet as susilaikiau, neprisigeriau ir nepasakiau, kad geriausiai streptizas sokamas individualiai :0) O tai ten tie vyrai kazkokie labai savininkiski buvo :0) butu vel ne taip suprate. Ai juokinga... Bet smagu buvo.

Linas rašė...

Nu kas ten per vyrai, kad jiems čipindeilų reikia?:) Mamka, tu atidžiau gal pažįstamus rinkis arba kartok eilėraštuką
"Jei užpuolė pi...tai
na na na
prisidenki
vieną vietą su skarda":)