ketvirtadienis, rugsėjo 20, 2007

Atsakymų žmogus

Esu atsakymų žmogus, manęs galima klausti ir konsultuotis visais klausimais. Nemokamai. Ir bet kuriuo paros laiku. Tarkim, žinau, kad vagys turi būti kalėjimuose, didvyriai - kapuose, vaikai - namuose, o moksleiviai - mokyklose.
Sunkiai mokiausi, kol pasiekiau tokį žinių lygį. Sakysite, elementaru. Va ir ne. Lietuvoj teisėsauga pasiekė tokį lygį, kad teisėjai nieko nežino, pavyzdžiui, ką daryti su Petriku. Pranešė, kad teisėjas........... atsisakė svarstyti prokurorų prašymą suimti buvusį EBSW vadovą, nes jis........ JAV išbuvo suimtas ilgiau, nei tai leidžia Lietuvos įstatymai. Vargšelis, jau matau, kaip tas mūsų teisėjas verkia ant stalo kartu su Petriku ar net rašo peticiją į Stazbūrą
Tam teisėjui tereikia paskambinti man, ir aš pasakysiu:"Vagį dėl kurio tragedijas patyrė ištisos šeimos ir kuris pavogė ir prapylė 80 milijonų, o po to pabėgo ir slapstėsi reikia uždaryti į kalėjimą".Taip pat reikia igrūsti į rusi visus tulpinius, o ne leisti jiems dalyti interviu ir apklausinėti jų nužudytų žmonių artimuosius. Bet jis, kaip ir kiti teisėjai, man neskambina.
Nors suprantu ir teisėjus - jie taip nerviškai išsekę, kad jų protą atgaivintų tik dar keli tūkstančiai atlyginimo. O kol taip nebus, jie ir Zamolskiui suimti preteksto neras, pasakys, kad per ilgai slapstėsi.

Komentarų nėra: