ketvirtadienis, rugsėjo 20, 2007

Apsigyveno šuo



Nu va, juokingiausia, kad pas mane apsigyveno šuo. taip sau rado teritoriją ir užėmė - atvažiuoji, urzgia ant manęs, loja, teritoriją saugo. Vakare nejuokais išsigandau, kai atvažiavęs medžiagas kroviau, o kažkas netoli urzgė grėsmingai, paskui tik krūme pamačiau.
Bet dabar sudarėm taikos sutartį - aš jam duonos atvežu, o jis leidžia man jo teritorijoj vaikščioti.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

labai fainas tas suniukas. O tu kaip skrudzas- duonos! Kaip ubageliui... Tai jau dabar jei busit draugai, turi ir kauliuku atvezt! :0) Mano sunis tai lepunas ir jam negalima kauliuku, bet as biski pasaugodama duodu, saugau tik, kad nepaspringtu. Karta daviau nuo karkos, tai net drebet pradejo is laimes, nes jis pats ne ka didesnis uz ta kaula :0) Mes su vaikais niekad turbut neatsidziaugsim saviskiu, jis toks mielas! Pamatytum, kaip su manim jis gincijas, kad neleidziu is siukliadezes siuksliu vogt! Ziuri i akis, cypsi, loja, atsiseda prie jos ir svajoja, kaip jis viska is ten istrauktu... :0) Tik musu labai kutveliukas, kaip gremlinas, reiketu tankiau sukuot :0) Dukra pese, kai sukavo, tai nubego ir jai ant lovos siustelejo atkersydamas. Gavo per uodegyte paskui, tai po to dukra erzina ir atbega uz manes pasislept. O kai paimi ant ranku, tai jis atsidusta, galvyte priglaudzia... Bet vel tuoj lekia... Bet jis labai bailiukas , su jokiais gyvuneliais nedraugauna, visko bijo. Mano laimes gabalelis jis tikras.
O kaime reik sunu, geriausiai dvieju- vieno tokio, kaip sitas, pasidziaugimui ir vieno didelio sargo. As tai laika laikyciau arba panasus buna, pamirsau, kaip veisle vadinas. :0) Fainai tau, paskui dar katinas ateis koks nors, visada katinai ateina.

Anonimiškas rašė...

Sveikas Linai,
Man rods cia tau kazkas bande kiaule pakisti :) Bet paskaiciavo, kad kiauliena labai jau brangi tai nusprende, kad tiks ir suo :)))

Arturas

Anonimiškas rašė...

Nu svarbiausia, kad aš šunų nelabai liubiju, nes jie visur sysioja, nepyk, Mamka, suprantu kad rizikuoju, bet taip jau yra. Bet šitas man patiko - vien jau tuo, kad ryžtingas. O dėl kiaulienos, tai ne man, o aš dabar turėsiu jam kišti, kad praleistų:)

Unknown rašė...

Fainas sunekas.