ketvirtadienis, kovo 23, 2006

Uždavinys iš 1 klasės kurso

Šiandien sprendžiau uždavinį.
Sąlyga:
- Ji myli jį bet išleido jo pinigus jam nežinant ir išleido savo pinigus jam nežinat, nes jis pavydus.
- Jis myli ją ir pinigus bei išvijo ją lauk.
- Dabar abu ir be pinigų ir po vieną.

Klausimas: Ką tokiu atveju reikia daryti?

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Labai jau nelogiskas sakinys, kad isleido pinigus jam nezinant, nes jis pavydus :0)Prie ko cia pavydas? O kodel jis isvijo ja lauk? Galejo pats iseit... :0) Ka reik daryt? o kurio naudai? Ar, kad abiem butu gerai? :0)
Ka daryt? Taigi eit pinigu uzsidirbt abiem, est tai reik... :0) Jei jis isvijo ja, vadinas pinigus mylejo daugiau uz ja, juk protingas pasiliktu bent viena mylima daikta :0) Vis liktu ne be nieko :0) O siaip tai varge varge, tada mano vyras taip iseina kas menesi mane turetu isvyt... Nes pinigu kaip ner taip ner, viska isleidziu :0))))
O jei rimtai, pinigai ateina arba iseina, negerai lygint zmogu ir pinigus :0)

Linas rašė...

Mamka, jei gyvenimas butu logiskas, tokiu salygu nebutu:)
Tik kaip is nelogiskos salygos gauti logiska sprendima, va kur klausimas

Anonimiškas rašė...

Gerai, jei mastant logiskai, ko nemegstu daryti :0))))), tai: manau
vyrams sunkiau prarasti pinigus negu moterims, nes jiems pinigai reiskia daugiau, negu moterims (imu dauguma), jie praranda "pagrinda" is po koju, jauciasi "maziau" verti :0), taigi moteriske nesuprato, kokia didele zala padare :0) Be to, vyrai labai megsta jaustis teisus, vadinasi, noredamas irodyti savo teisuma ir ja nubausti, jis ja ir isvijo...
Moteriske, buvo iskaudinta vyro pavydo ir norejo, kad jis atkreiptu i ja demesi ( stopudovai buvo blondine, jei taip pridirbo :0)), jai truko demesio, nesijaute pakankamai mylima...
Logiskai ji turetu atsiprasyti pirma, jei turi nors kiek smegenu, nes jai tai daug lengviau :0) Tada vyras jai atleistu, jei myli, tada ji pasakytu, kodel isleido pinigus, tada jis pasakytu (nusileistu), kad pasistengs maziau pavydet ( ir tai butu melas, nes pavydet maziau negali, jei esi pavydus, tik apsimest gali, kad nepavydi ir nepriekaistaut ), tada jie apsikabintu, pasibuciuotu, pasimyletu ir susitaikytu... Ir gyventu ilgai ir laimingai... Ir uzsidirbtu tu pinigu :0)))
Nu tai viskas ten gi gerai ir baigesi :0)

Anonimiškas rašė...

O tai ten atsakymas yra ar nera, idomu gi ? :0) Nors siaip as manau, kad visi sprendimai gyvenime turetu buti daromi atsizvelgiant i konkreciu zmoniu konkrecius poreikius ir apibendrint kazkokias problemas yra gana kvaila. Juk pav. seimoj spresdamas problemas atsizvelgi i konkretu zmogu, jo charakteri, jo supratimo lygi...

Linas rašė...

Suvalge viena komentara:)
Ten rasiau, kad Mamkai laikas savo puslapi tureti ir pavadinti ji "Psichoanalitine pasamones itaiga".Va.:) Is karto nustatei, kad blondine:)
O siaip "proces pasiol" kaip sakydavo Gorbaciovas, o kuo baigsis, matysim - bent jau nusisaut neleidau:)
O del "tada jie apsikabintu, pasibuciuotu, pasimyletu ir susitaikytu" tai kai susitaikys, zinosiu, kad viskas taip i buvo. Kol kas nesu toks tikras, kartais galvoju, kad pries prieinant arciau, reikia pasitraukt atgal. Nors noreciau tiek optimizmo tureti kap tu:)

Anonimiškas rašė...

As tai siaip jau gana pesimiste visada buvau... :0) O del blondiniu, tai matai, as pati dazniausiai esu blondine, retai kita spalva persidazau :0)))) Ir dar del optimizmo... As nesu optimiste, greiciau pavadinciau save zodziu " gaji" t.y. sugebanti isgyventi bet kokiomis salygomis ir pasiimanti is to kiek galima daugiau naudos ir teigiamu pojuciu :0)


Talpinu savy lankstu vilnos svelnuma
ir standu uolos atkakluma,
ir abieju slaptasias jegas:
raminancia,
ardancia,
keliancia.
As - moteris. (T. Rostovaite)

Linas rašė...

Aga, vitaliskumo tau uztenka, manau kad isgyventi daug sunkiau, negu galvojom iki siol. Sukau galva, kokiu eilerasciu vyra apibudint...
o tarp Saules rutulio
ir zemes kamuolio
stoviu
as
komunistas
zmogus:)
E Miezelaitis

Anonimiškas rašė...

Is tikruju tai man geda ir negrazu, kad tiek prisvaigau su savo samprotavimais :0) Matai, as tikrai nemaniau, kad kazkam istikro taip atsitiko... Man labai gaila, kad kazkam gyvenime taip nutinka, gaila abieju pusiu... O ka reiskia " vitaliskumas" ? Dabar kol viriau cepelinus, net pagalvojau vel apie save negraziai :0) " gaji" ir "blondine", skamba panasiai, kaip " tarakonas po cernobylio avarijos" Jis irgi baltas ir gajus :0) Ir naudos is manes kaip is to tarakono... :0)

Linas rašė...

Mamka, nieko, matai vyriskoji puse i tokius komentarus net nelenda, tai nors tu palaikai. Beje, man idomu, kaip kiti mato sita istorija, todel ir pateikiau - kiekvienas poziuris yra vertingas.Bandysim su zmona atkrapstyt vakare sita istorija(cia ne as isvijau:), tik tarakonu neprimink - nemaciau labiau uzsispyrusiu padaru - niekaip nenori buti sunaikinti:)))

Linas rašė...

vsio, uzdavinys apsprestas kuriam laikui, tokia tarpine busena, bet apsprestas. Garbe Dievui.