trečiadienis, kovo 01, 2006

Juokiasi puodas, kad katilas juodas

Manau, apie tai, kas yra Lietuvoje žiniasklaida ir kokia ji yra liudija šitas pranešimas:"„Ekstra žinios” vadinsis L.T. Leidinys pakeis pavadinimą, formatą, dizainą ir didele dalimi – turinį. Ne vieną dizaino koncepciją vakarų laikraščiams sukūrusi Norvegijos kompanija ETC buvo šokiruota. Jų teigimu, „Respublikos“ leidinių“ grupei priklausantis bulvarinis laikraštis „Vakaro žinios“ pasisavino jų dizaino idėjas – logotipą, rubrikas, šriftą ir netgi horoskopų ženkliukus.
Prieš tai bandomoji vidiniam naudojimui skirta L.T. versija kelių šimtų egzempliorių tiražu buvo atspausdinta „Lietuvos ryto“ spaustuvėje".
A kas vadovauja tai "Respublikos" grupei, kaip ir nežimau tiksliai, lyg Tomkus kažkoks, o kas ją sudaro, - kiek girdėjau, "Respublika", "VŽ", "Šiaulių kraštas", dar keli laikraščiai.
Nu kokias gali padaryti išvadas - su tų leidinių žurnalistais greičiausia negalima turėti jokių kontaktų, nes moralės ten, matyt, likutis kaip Mikės Pūkuotuko puodynėje. Na, va tau ir signalas -per daug bekritikuodamas ir pats tokiu tampi, žiniasklaida taip koneveikė vagis politikus, kad pati ėmė vogti. Žinot, kas šitoj istorijoj blogiausia - apie vagystę niekas neparašys ir niekas nežinos, kiek ten tos moralės pačių moralistų kelnėse yra likę.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

sumaniai pasidarbuota, ania?