antradienis, kovo 21, 2006

Nenoras

Nenoriu kalbėtis. Kartais būna taip, kad nenoriu su niekuo kalbėtis. Gal tai ir nėra gerai, bet iš kitos pusės taip išvengiu to, kad neužgaučiau kitų žmonių. Nors nelabai kas ir pasigenda, jei nutylu:) Suprantu, kad visi užsiėmę, tai ir puiku, nenoriu kalbėtis, tiesiog nenoriu. Ypač nenori, kai matai, kas vyksta aplink ir tu esi tame. Nors irgi atvirai pasakius nieko naujo. Dar Jeremijas užrašė:
"Siaubingų ir bjaurių dalykų vyksta šalyje: pranašai pranašauja melus, kunigai moko, kaip jiems naudinga, o mano tauta tai mėgsta! Bet ką darysite, kai ateis galas?".
Laikmetis toks buvo:
Pranašai pranašavo kas naudinga žmonėms
Kunigai mokė, kas naudinga jiems
Žmonėms tai patiko.
Lieka atsakyti tik į paskutinį klausimą. Va šito tai ir nenoriu.

13 komentarų:

Anonimiškas rašė...

pasigenda, pasigenda, kai nutyli :0)
Man tai tankiai reik patylet, nes kai isijauciu plepet, tai kartais labai nusisvaigstu :0) O jei rimtai, zmogui, manau, laikas nuo laiko reik pabut paciam su savimi, nes kartais atrodo, kad kalbi, bendrauji, o vistiek esi kaip vienas, taip vienas. Nesu kokia isterike, bet esu puolus i isterija gal kokius 3 kartus gyvenime, bet atsimenu savo zodzius per paskutiniaja :0) Tada mamai, vyrui, vaikams saukiau : " dinkit man is akiu visi, nenoriu jusu matyt, nes kiek jusu daug aplink bebutu, vistiek as visada viena... " Bet tai buvo jau labai seniai :0)
O apskritai, tai negali jaustis atsakingas uz viso pasaulio neteisybes, tai tik beprasmiskas saves kankinimas, pasaulio vienas nepakeisi, bet tu nesi bejegis, jei gyvenime ikelei nors viena iskritusi pauksteli i lizda ar paguodei nors viena zmogu, kuriam taves reikejo, tai pasaulis ne toks jau ir blogas :0)Ir tu jame esi labai reikalingas :0) Pagalvok, zmones nera blogi, juk jie nekalti, kad jie tiesiog nesupranta, ka daro kartais. Ne taip jau daug to samoningo blogio darymo ( apie politika nekalbesim, gerai? :0)) , dazniausiai zmones tiesiog nesupranta, bent as taip manau.

Linas rašė...

Aciu, mamka, uz toki guodzianti komentara, ne as nesu toks jaunuolis, kuris nori pataisyt visa pasauli. Tiesiog kartais matydamas pasauli nori patyleti, juk nuo Jeremijo laiku niekas nesikeicia.

Anonimiškas rašė...

Keiciasi keiciasi... i blogaja puse... :0) Kai man buna pikta, as irgi tyliu :0) Nors kartais einu gerai issikraut kur nors, pav.namu kuopt stipriai arba i koki kluba gerai pasisokt :0) Ka sekmingai ir padariau savaitgali. Tai kai paskui 3 val. pamiegojus dar atidirbi, jau ne tik niuriu, jokiu minciu nelieka :0) Tik nesakyk, kad as per sena eit i kluba!!! :0)

Linas rašė...

Oi tu mamka, tai vaikus pastrojini, tai i kluba:) Aisku, kad moteris nebuna sena, kol viduj tokia nesijaucia:)Diedams beje, taip pat tinka.
A beje, is kur tiek energijos- ir namas i klubams?:)

Anonimiškas rašė...

Is kur energijos? :0) Taigi ir sakau, kartais is pykcio, kartais is meiles :0) Nors paskutiniu metu mazai pykstu :0) Be to, kartais nueinu gi ir ramiai pailset. Pav. pries kelias savaites buvau laaabai man patikusiam gitaros koncerte, ten grojo Paganini, Mocarta, visokius tango, romansus. Bet tik beda ta, kad i teatra arba i tokius koncertus dazniausiai einu viena, nes visi tingi :0) Bet man nebuna liudna :0) Tai va, o kai koki biliarda pazaist, tai visi nori (turiu nuolaidas dideles), bet man paciai neidomu, nes nemoku zaist, anadien visus krumplius i stala nusidauziau :0) Jau as ten dziaugiuos, kad i belenkoki rutuliuka pataikau :0)
Bet siaip tai as nesijauciu jauna :0) As nebijau pasent, nuolat turiu visiem primint, kad as, po galais, moteriske "metuose".
O be to dar ana savaite "iseidinejau" is darbo, bet buvau neisleista :0) O be to dar eksperimentavau su savim ir saviitaiga gydziaus gripa ir dar be to.... Nu gerai, gal izteks :0))))))

Linas rašė...

Nu ka situacija darbe vis delto pribrendo? ir virsininkas grizo is Venesuelos?:)
Bet man idomiausia, kaip tu saviitaiga gydiais gripa - isivaizduoju mamka lotoso poza ranksluostis ant galvos -as rami, as rami, mano bamba syla, sloga pasitraukia, temperatura krenta,as krentu,oiiii:)
Juokauju, beje, tai ka kalbejai apie vienatve, aki ei kruvoj, o esi vienas, kazkada isgyvenanau labai stipriai, tai isties slegia, ne uz ka nenoriu i tuos laikus, brrr, as ramus, ramus, mano bamba syla...:0

Anonimiškas rašė...

Nu koks kiauliskas :0)Mano bamba ir taip silta :0) Be to as ne medituoju, as tik bandau patikrint viena toki buda saviitaigos :0) Ir man smagu nuo tokiu visokiu nesamoniu, o kodel netureciau pasilinksmint? Tik va tie vaikai tai neklauso :0) Bandziau sunui papasakot apie pasamone, nu kaip as suprantu... Susedom sau lovoj, pasakoju, isijauciau, tai jis, kiaule, kad uzknarke, garsu... Va ir auklek vaikus :0)

Darius Damalakas rašė...

Taip taip. Būna, kad norisi tylėti.
Kartais galvoju, kad ir Vilniuj būt gerai negyvent, o kur nuošaliau, nes tuomet nesi apsuptas begalybės žmonių ir priverstinio bendravimo.

Tiesa, apie sąmoningą blogo darymą, net jei tai liečia ir politiką ar bankus, norėčiau pašnekėt. Dabar ir noriu tylėt, nes prisižiūrėjau propagandinių filmų apie bankus. Baisu taip.

bet aukštyn galvas ;)
išauš kita diena

Anonimiškas rašė...

Tik norejau pasakyti - labas vakaras :)
Kartais tyla gali garsiau kalbet uz skambius zodzius.....
Man patinka patylet... per diena tiek prisikalbi prisibendrauji....ir ne visada is sirdies, tiesiog reikia del darbo del mandagumo del reikalo del .... dar ko nors.... tyla gali atrodyt tikras malonumas....

Anonimiškas rašė...

Tam, Gerektoolhy :0)
Siaubingiau pasivadint negalejai :0) Jau negana, kad nesuprantu, ka reiskia, vos liezuvio nenusilauziau skaitydama, o parasyt visai tragedija :0)
Tik norejau pasakyt, kad nereik laukt, kol isaus kita diena, nes ji ne visiems isausta :0) Geriau jau pradet gyvent geriau siandien, o tada savaime ir rytoj bus geresne diena :0)

Svajunui :0)
Patylet gerai, kai tau gerai arba smagiausia, kai apsikabini mylima zmogu ir patyli... Bet kartais sunkus tas patylejimas buna, nes tiesiog pavargsti ir nenori niekam nieko pasakot. O dar as tyliu, kai man pikta, as kazkaip tada labai darbinga pasidarau :0)

Linas rašė...

Mamka, sunui apie pasamone??? man atrodo cia prilygta smurtui mazameciu atzvilgiu:) Ir as nelabai suprantu, kas tai per daiktas...
O beje, pastebejau, kad kita diena jau isauso.

Anonimiškas rašė...

Tai kad mano sunus ne toks jau ir mazas :0) O be to, as gi paprastai viska suprantu, paprastai ir snekejau :0) O dar be to, ar nepastebejai, kad gyvenime ne taip jau viskas ir sudetinga, tai mes patys viska padarom sudetingais :0) Apie save tai is vis patyliu, man kazkaip viskas atvirksciai gaunas, kas kitiem sudetinga, man paprasta, o kas kitiem paprasta, man nesuprantama :0) Pav. man sunku suprast, kodel daug moteru nori patikt visiem vyram? Jos tarsi "minta" ju demesiu. Zinai, pav. kaip skauda epiliatorium nusirauti koju plaukus? Taigi mazochizmas grynas :0) Ir tai del to, kad kazkokiem gatvej vyriskiam butu grazu paziuret i tavo kojas??? Nu uzeina ir man noras pabut tokia, i kuria "ziuri", bet dievazi tik kokia pora kartu metuose :0) Jei man patinka vyriskis, tai man patinka ir jo demesys, o kam reik, kad i mane vepsotu visi is eiles ? Dievazi, gi nuo to vyru demesio netampi nei grazesne, nei vertingesne, nei seksualesne, nei jokia :0) Tai va, tokie dalykai man atrodo sudetingesni, negu pasamone :0)

Linas rašė...

Zinai, pav. kaip skauda epiliatorium nusirauti koju plaukus?

Nu as visada galvojau, kad moterys ziauresnes, ale namaniau kad iki tiek:)
Oi ko nezinau, tai nezinau, tik tiek zinau, kad jei moteriai nerupi, tai gali plaukus uzsiaugint, nusiraut ir dar ka - vis tiek nepastebes.