pirmadienis, vasario 14, 2005

Odė tualetiniam popieriui

Tualetinis popierius ne koks niekas - tinkamo žmogaus rankose jis tampa ne šiaip kokiu nors rulonėliu, o panacėja, gydančia nuo visų ligų. Tai puikiai įrodė garsioji Lolišvili, apvyniojusi buvusį prezidentą Paksą.
Tiesa, pastaruoju metu ji bent Lietuvoje gali pakelti galvą - Vatikane gavo indulgensiją - ji nėra apsėsta velnio. Stebint egzorcisto veiksmus biški ėmė juokas -pašlakstymas vandenėliu ir maldos sukalbėjimas turėjo išvaryti piktąją dvasią, bet kadangi ji neišėjo, vadinasi, jos ir nebuvo. Kyla klausimas, ko vertas tas egzorcistas, jei net nereligingam žmogui aišku, kad Lolišvili tikriausia burtininkė. Beje, kalbant apie Paksą jis ir tapo jos burtininkavimų auka - aklai pasitikėjo visagalia ir visažine burtininkę, net ir tada, kai visiems buvo aišku, kad jo galva jau ant ešefoto, vis dar įnirtingai remontavo prezidentinius apartamentus - Lolišvili meluoti negali.
Okultizmas ir pasižymi tuo, kad pasako tik dalį tiesos, tačiau visa tiesa yra Dievo rankoje. Kas pasitiki lolišviliais, galiausiai būna apgautas. Va tada ir prisireikia tualetinio popieriaus - skaudančiai galvai apsivynioti. Geras daiktas.

Komentarų nėra: