sekmadienis, spalio 03, 2010

Stebuklo įrodymas


Ar šiais laikais būna stebuklų, ar Jėzus taip pat gydo žmones, kaip ir tada, kai vaikščiojo žemėje? Be abejonės, nes Biblija kalba:"Aš esu Viešpats, ir Aš nesikeičiu". 
Taigi, Jėzus nesikeičia, nesikeičia Jo charakteris ir veikimo būdai Jis gydo, išlaisvina, atstato, padaugina, dalina dvasines dovanas, kalba. O ar gali būti kitaip, jei Dievas yra gyvas? Jėzus pasakė :"Ir štai Aš su jumis iki pasaulio pabaigos". Įdomiausia, kad tam priešinasi nemaža dalis žmonių, kurie laiko save stovinčiais ant "apaštalų ir pranašų mokslo" (mano galva, jeigu jie išties pasižiūrėtų į apaštalų "mokslą", tai pamatytų, jog jis visų pirma rėmėsi Dievo jėga ir antgamtiškumu, o ne pliurpimu). Jiems to nereikia, nes darosi nesaugu, jie tada nebegali kontroliuoti savo protu procesų, o juk daliai nėra loginio paaiškinimo, todėl jie visomis jėgomis priešinasi. Pavyzdžiui, ar Dievas gali išgydyti AIDS, hepatitą, vėžį. Gali ir gydo.
Dažnai tokie "teologai" reikalauja raštiškų įrodymų ir gydytojų pažymų, būdami įsitikinę, kad jų ir būti negali. Specialiai neieškojau, tačiau pateikiu, kad stebuklai, kuriuos Dievas šiomis dienomis daro, yra įrodomi ir dokumentaliai. Dvi nuotraukos iš dviejų skirtingų vietų, medikų patvirtinti faktai. Pirmoje - berniuko galvos fotografija is JAV. Po maldos Šventoji Dvasia pasakė motinai padaryti smegenų skenavimą, nes berniuko galvoje buvo auglys. Rezultatas aiškiai matomas.
Kitoje - įrodymas, kad po maldos susirinkimo žmogus nuėjo pasitikrinti ir pateikė gydytojų išvadą - AIDS nebėra, hepatito nebėra. Tai iš Afrikos.Nuo savęs pridėčiau, kad Lietuva irgi nepamiršta - žinau žmogų, kurį Dievas irgi išgydė nuo AIDS.
Manau, šitų dviejų - trijų įrodymų su visais reikalingais medštampais pakanka, jog suprastume, Jėzus - nepasikeitė, o kovojantys prieš tai nieko nelaimės. Kritikams patarčiau susirūpinti, koks tas jų tikėjimas, greičiau netikėjimas, jeigu medikais pasitikima labiau negu Dievo žodžiu, kuris sako  "Aš esu Viešpats, ir Aš nesikeičiu".     

18 komentarų:

Olgerdas rašė...

Atsakyma isgydytas ar ne galima bus paviešinti tik po kelių metų, gal net ir po 10, su ta salyga, kad tas žmogus dar bus gyvas. Nes, kaip žinia, Abariui irgi israse panasu dokumenta, nors jis mire nuo vezio. Tokie dokumentai neirodo isgydymo, o tik konstatuoja dabartines mediku isvadas. Kas bus veliau- bus matyt... Kazkodel veliau kai zmogus mirsta nuo tos pacios ligos, dazniausiai vengiama net mineti, kad kzkada jis buvo "isgydytas". Pas Beni Hina tokie "isgydyti" nuo tos pacios ligos dazniausiai mirsta jau pirmaisiais metais. Taigi, Linai, jei jau nori kazka irodyt, sek siu zmoniu gyvenima ir jei jie bus gyvi, po keliu metu galesi kazka jau parasyt ta linkme. O kol kas- zinoma, smagu, kai kazkam palengveja, bet kol kas tai yra tik popieriai...

Linas rašė...

Tai sakai jau ir medikai nebeįtinka:) Atsakymai tau prieš nosį, bet matyt nenori. tai net ne faktų konstatavimo reikalas, o išankstinė nuomonė, kuri remiasi tuo, kad Dievas miręs. Biblija ragina "nebūti neteisingais teisėjais". Geriau sakytum:"Nepatikėsiu, kol asmeniškai skrodimo neatliksiu":)

judas rašė...

Buna stebuklu,buna...buna ir isgydymu,gydo Jezus zmones ir siandiena,kaip ir tada...Bet ar Jo tarnavimas buvo sutelktas TIK i isgydymus?Ar Jis vien tik gyde,ir daugiau nieko ir neveike?
Kai kurie perdaug akcentuoja tuos isorinius isgydymus ir net piestu stojasi juos ginti,jei tik kas bando nureiksminti juos,ir gina taip-lyg tai butu gyvybes ir mirties klausimas :),lygtai visa Biblija butu-antgamtiniu isgydymu knyga...Aisku,zmogui reikia isgydymo,bet,daugumai jo reikia labiau, negu pacio Jezaus,jie siekia isgydymo bet kokia kaina,gali moketi didelius pinigus,kad vykti ten,kur vyksta isgydymu tarnavimai...jie tikisi buti isgydytais,kai tik ant ju bus uzdeta tarnautojo ranka ir pasimelsta neaiskia kalba...Gaila,bet jau taip yra,kad siomis dienomis daugumai tapo svarbesne ir siekiamesne gydancioji tarnautojo ranka,-tapo brangesnes tos Rasto vietos,kuriose yra kalbama apie isgydymus ir stebuklus,-bet ne pats Kristus,gyvenantis juose,Kuris patenkina VISUS zmogaus poreikius bei Dievo poreiki...

Jezus sakydavo tiems ,kuriuos isgydydavo:Daugiau nebenusidėk,kad neatsitiktų tau kas blogesnio!”

Gali buti stebuklingai isgydytas,ir daktarai gali tai patvirtinti dokumentaliai,bet kas is to,jei zmogus ir toliau gyvens kaip gyvenes?Ligos priezastis-nuodeme...Jei ir toliau bus nuodemiaujama-liga atsinaujins ir taps dar stipresne...
Isgydymas-nekeicia zmogaus is vidaus,nekeicia sirdies,ir isgydytas zmogus turi galimybe vel susirgti,bet kas yra keiciamas Viespaties is vidaus,tas niekad nebesugryz i senas vezes.

Olgerdas rašė...

Su medikais viskas ok, ir su popieriais irgi:). Bet ar galima vadint stebuklais neirodytus dalykus? O kaip pavadint atvejus kai tie zmones mirsta nuo to pacio, nuo ko neva buvo isgydyti? Nereikia skubet. Ir nereikia daryt sensaciju is situ reikalu- ir bus tvarka. Laikas parodys buvo kas ar nebuvo. Musu reikalas- netapti bereikalingais "baltunais", o paprasciau sakant, melagiais, kuriais veliau niekas nenori tiketi, net jei buna kada nors ir tikri stebuklai... Su tokiais faktais reikia atitinkamai atsargiai elgtis, o ne trimituot.

Linas rašė...

Judai, visiškai sutinku su tavim, būna perlenkimų, būna kažko dar, tačiau esmė ne perlenkimuose,kurių neteisinu, išties kai kurie skelbia išgydymus vietoj "Kristaus nukyžiuotojo", o teologijoj,kuri tapo Gyvojo Dievo priešininku ir pasiryžusi įrodyti, kad Dievas neturi teisės nieko daryt, jeigu jie nepritars. Jie kaip ir žydai sako:"Balzebulo jėga išvarinėja demonus"... Va čia eina gynybinė riba.
Teologija, kuri teigia, jog Dievas per savo Dvasią nustojo veikti su apaštalų mirtimi, yra nukirpta Evangelija ir erezija, nes kėsinasi į Dievo suverenumą ir iškraipo Bibliją. Todėl mano įrašas ne tam, kad iškelti išgydymus, o įrodyti, jog jie yra ir net patvirtinti.

Olgerdai "Bet ar galima vadint stebuklais neirodytus dalykus?". Pas mus sako, a tu durns, a neiedęs. Dasigyvenom iki to, kad krikščioniui net ir mediciniškai patvirtintas išgydymas nėra įrodymas:) Net pats Kristus nieko tamstai neįrodytų, juk jis net ir pažymos pateikti negalėtų:)

Olgerdas rašė...

Linai, as gi sakau, kad laikas parodys:)... Kas cia per "isgydymas" jei zmogus mirsta nuo to pacio? :). Cia jau vadinama apgaule. Jei jau patinka stampuoti tokius liudijimus, tai buk mielas tada pastoviai ir domekis tu zmoniu likimu ir toliau(ir informuok irgi), o ne numesk vienkartine nieko neipareigojancia beveik "anti"... Jei jau pagal sazine, tai pagal sazine...

Linas rašė...

ai baikim tą demagojija, olgerdai. Kiek jau tu domiesi žmonių likimu ir jų gyvenimu? Gal pasidomėk ir pateik išvadą medikų, kad jie stebuklo negavo. laikas rodo tik tai, kad tik priešiniesi pastoviai, ir jokių argumentų ir faktų nepriimsi, nes tiesos tau ir nereikia, net jei Medžiką Džonsoną po 10 metų, kai jis buvo Dievo išgydytas nuo aids ir vis dar gyvas, tau parodyk, sakysi, oi čia da ne aišku, dar 10 metų palaukti reikia... Esmė ne faktuose ar jų nebuvime, o tame, kad jau nesugebi priimti faktų, nes neparankūs tamstos įsivaizdavimams. Gali likti prie to paties, Lietuva laisva, aš nei noriu perkalbėt nei įtikint. O tu dabar tuos fotografijojse esančius žmones stebėk, lauk, kol numirs, galėsi eilinį kompromatą pateikt. čia ju tavo užduotis paneigti, ne mano.

Olgerdas rašė...

Apie Dzonsona zinau seniai. Tik va yra labai didelis skirtumas cia- apie jo atveji niekas perdaug nesukavo, viskas tyliai ramiai, niekas pliusiuku sau nedejo kad uz ji meldesi ir pan- todel ir slove Dievui... Daug kas apie ji ir pamirse yra, nes jis nesieke reklamuotis. Kas jau sveikas, tai sveikas, ir tada nereikia nieko irodinet ir nereik jokiu burbulu pust ir aplink save burius zmoniu pritraukinet, viskas savaime aisku. Apie tai ir kalba.

Linas rašė...

Baik tas demagogijas Olgerdai, pats ar bent žinai, ko nori. Panašu, kad plaukioji kaip lapas šaltam vandeny.

Unknown rašė...

Kadangi issivyste tekia diskusija kuri tiesiogiai liecia mano darba, tai prisijungsiu. Olegai? Jeigu zmogus Viespaties isgydytas nuo aids jau daugiau kaip 20 metu (jam jau virs 60) ir jis vis tik numirs - tu irgi sakysi, kad tai buvo tik laikinas pagerejimas? Nebeprasilenk su sveika logika. Jeigu nori ka nors paneigti - tai bandyk.

As lietuviu mediku 3 metus prasiau pazymos, kad zmogus nebeturi ziv nesiotojo statuso, bet taip ir negavau, nes jie (kaip ir tu) sako, kad tai laikinas pagerejimas, o virusas kazkur uzmigo :)))

Olgerdas rašė...

Taip ir yra Robertai- ZIV virusas tikrai turi butent tokia savybe "uzmigti"- jei jau sakai kad esi medikas, turetum tai gerai zinot:). Ir jei kas ir po 100 metu numirs ir isaiskes kad del AIDS- tai taip ir bus kaip sakai. AIDS kaip zinai silpnina ir net griauna imuniteta(Dievo sukurta naturalia apsauga nuo ligu), tad kaip zinai tuomet zmogus gali mirti del betkokios priezasties- net nuo paprasto persalimo. O del kitko daugiau nesigincysiu- pabusiu durneliu, kad kiti geriau jaustusi:)...

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Tokie komentarai, žmonių, kurie neturi savo nuomonės, bus šalinami. Nevarkite

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

tadeušai, baik, propaganduotis

Anonimiškas rašė...

Laba diena,
Labai idomus tavo rasineliai. skaitau ta dali, kur apie Sv. Korana rasai. tiesiog nustebau, kad jums kaip zmogui 100 proc atsidaves Jezui ( kaip tariamo dievo ) rupi kita knyga kuris beveik lygiagreičiai konkuruojasi su Biblija. ( nesakau kaip daugeliu, kad Biblija yra neteisa, nes jame dar vis tiesos yra ). Kiek supratau jus perskaite Korana Rusu kalba nelabai supratote minties. Pareiskete, kad tai poezija. Anokie poezija, Šv. Koanas jau 1400 metų nustebina pasaulį ir iki pasaulio pabaigos nesiliaus tai darus. tik jum reikėtu Korana skaityti atsargiai kartu su originalia kalba. o, kad jame yra stebukliu galesite pats patvirtinti jau skaites pacia pirma puslapi. Jei reiks pagalbos galite kreiptis yra daug kas Lietuvoje kas galetu sia tema diskutuoti. Zinau, kad daug krikscionys alpsta kai irodymu apie Šv. korana pasakai jiems is Biblijos. Bet isivaizduoj, kad turesime idomios diskusijos. Jie noresite parasykite atsakyme.

Linas rašė...

Sveiki, malonu, kad rašote ir skaitote. Koraną savo laiku skaičiau, kaip ir kitas dvasines knygas, ne tam, kad sukritikuočiau, bet ieškojai, kas yra tiesa ir kaip galima pažinti Dievą. Rašote "Zinau, kad daug krikscionys alpsta kai irodymu apie Šv. korana pasakai jiems is Biblijos".
Smagu, kad pripažįstate, kad Biblija rašo tik tiesą ir yra labai tiksli, net jei apie Koraną rašo:)
O jei norite, galiu papasakoti, kaip radau tiesą studijuodamas Bibliją ir Koraną, ir kas ji yra. Geriau rašykite į paštą
linas.ciapas@gmail.com

Anonimiškas rašė...

stebuklai yra gerai,bet jei mes pradedam savo tikejima statyti ant stebuklu,o ne ant DIEVO ZODZIO,tai tada neisvengsim problemu .Stebuklu pamatas toks trapus,o DIEVO ZODIS tveria per amzius...