trečiadienis, gruodžio 02, 2009

Pagaliau prasidėjo

Patinka man žiema, su kuo visus ir sveikinu, pagaliau ji prasidėjo. Dar iš vaikystės pamenu šlapius rudenius, runkelių vežimą, kapčių kasimą, murkdymąsi šlapiomis pievomis, darganas ir kitus rudens palydovus. Todėl paspaudus šaltukui iš karto palengvėdavo - eik kur nori, todėl myliu tą laiką, kai žiema prasideda. Iš kitos pusės argi ne smagu, kad ji jau prasidėjo ir nebereikia jos laukti, kad dar tik prasidės. Žodžiu, smagumėlis:)

6 komentarai:

mamka rašė...

Kokia ziema? Lauke +12, paukstukai cypsi... Mano anytos siltnamy salotos sudygo...
O mane vis dar kasnakt kamuoja kosmarai :0) vadinasi dar ruduo, dar sniegas neuzklojo rupesciu...
Bet isties jau gruodis. Laikas bega, kaip vanduo is mano prakiurusiu vamzdziu... Pradejom vonioj remonta, tai dabar vargo vakariene, prisidejau sau darbo, nes stovas musu laiptines neuzsisuka :0) Eisiu rankiot parasu ir rupintis, kad namo stova ir laiptiniu stovus keistu. Be manes niekas nepadarys :0)
Dukras su seskute issikrauste. Tuscia man.

Laikas, kai turetume visiems atleisti... Noreciau, kad ant manes niekas nepyktu. Net jei kartais bunu liudna ar pikta...

Linas rašė...

Suprantu, kad liūdnoka, kai kas išeina, o dabar iš karto du judrūs išsikraustė. Tu norėtum, kad ant tavęs nepyktų tie, kuriuos norėtum žinot, kad nepyksta. Jie ir nepyksta, gal tik kaip ir tu kiek liudni ir kiek tuščia jiems.

Jurgita rašė...

As taip pat labai megstu ziema, bet tokia kai salta ir sniego daug, kazkaip mobilizuoja ir energijos suteikia. :) o gal del to, kad gimiau tuo laiku... :)

Unknown rašė...

Nu baig Linai. O kur asfltas ir visi kiti malonumai. Kam po ta purva su rukeliais braidyti. Visai tu cia ne apie ta reikala. Viskas turi buti asfaltuota, sterilizuota, nuvalyta nuo bet kokiu sniegu ir lapu. Kokie cia dar rudenys ir ziemos.

Linas rašė...

u Robertai, ko toks kritiškas ir niūrus, pralinksmėk, viskas tik į gerą:)

Zita rašė...

Aha, į gera į gera :)))
Į blogą būna pakol dar gera, o paskui iš blogo tai tik į gerą :)))