antradienis, gruodžio 22, 2009

Kalėdoms - šlovė Avinėliui



Kadangi nežinau, kaip dar bus, iš anksto sveikinu savo virtualią šeimą, kurioje būna visko - pasierzinimo, pasipešiojimo, pasinervavimo ir pasibrūžavimo žandais. Myliu jus visus, kurie pas mane užeinate ir paliekate kokį atsiliepimą. Taigi, linkėjimai ir ramybės Mamkai, Zitai, Jurgitai, Olgerdui, Tadui, Ramaškei, Robertui ir kitiems neįvardintiems. Sau ir kitiems linkiu neužmiršti, kad Jėzus ne tik kūdikėlis, bet ir Avinėlis, linkiu pažinti Jo didybę, dalyvauti Jo kentėjimuose ir laukti, kol užtekės teisumo saulė ir išgydymas bus po jos sparnais. Juk mūsų sielos taip to ilgisi.
O šitą įrašą skiriu tam, kuris man brangiausias - Viešpačiui Jėzui, be kurio nebūtų manęs ir šito blogo. Esu dėkingas iš visos širdies, padėk man nebeliūdinti Tavęs ir nebenusidėti, Viešpatie. Atleisk man, žinau, kad aš nevertas ir tai tavo malonė surado mane. Ačiū Tau.

7 komentarai:

ramaske rašė...

Aciu,Linai.Palinkeciau tau to pacio tik dvigubai,taip pat ir kantrybes,kurios kartais diedai pritruksta:)).Dar istvermes,siekiant uzsibrezto tikslo,ir Viespaties pagalbos ir isminties kovose neisvirti senelio salcio(zinai apie kas as cia;))
Pagarbiai ir su jumoru,
naujametinis ramaske

mamka rašė...

Žinai,kas šilčiausia? Kad pavadinai mus virtualia šeima... Man labai miela :0) Nes daugumoj bendraudami internete, mes esam niekas- net ne virtualūs draugai... Pasiplepėtojai... O aš taip nemoku, vis vien tarsi draugais laikau, jei bendrauju. Tegul ir virtualiais. Ačiū tau už tai, kad nepamiršti manęs, nemanau, kad jei ilgokai nerašyčiau ir kiti (mano laikomi draugais :) mane atsimintų taip pat :0) ir bent retkarčiais paklaustų: "Kaip gyveni? Ar gyva?" Kartais užtenka poros žodžių ir šilčiau... Laimės tau ir jums visiems...

Olgerdas rašė...

Dekui,Linai,nesitikejau...Nes kas kas bet as tai tavo bloge esu triuksmadarys:).Nu gal buvau:).Aciu kad pavadinau broliu nors ir netiesiogiai.Geru svenciu.

Zita rašė...

Ačiū, Linai.
Ir aš sveikinu virtualią šeima (gražiai čia pavadinai), džiaugsmingų jums švenčių ir nepamirškim Viešpaties išlietos meilės.

Linas rašė...

Ačiū ir jums, brangieji, esat visada laukiami ir svarbūs. Ir aš nemažai šilumos iš Jūsų gaunu. O visi karai vieną dieną baigiasi.
Lietuvoj žmonės laužo plotkeles(duoną) tik kartą per metus, o mes galim laužyti daug dažniau, juk tas laužymas ne kas kita kaip bendravimas.Tegu ir virtualus.

Jurgita rašė...

Labai aciu uz gerus zodzius. Tau linkiu ir toliau islikti tokiu, koks esi. :) o esi toks, i kuri net ir virtualiai bei kazkaip nematomai galima atsiremti. :) Graziu Kaledu Tau ir Tavo seimai!!!

Šauklys rašė...

Tvirtai laikykitės gyvenimo žodžio, kad būtumėte nepeiktini, nekalti ir nesutepti Dievo vaikai sugedusioje ir iškrypusioje žmonių kartoje.
Žiūrėkite, broliai, kad kuris iš jūsų nebūtų piktos, netikinčios širdies, atitolusios nuo gyvojo Dievo.
Todėl rūpestingai žiūrėkite, kaip elgiatės: kad nebūtumėte kaip kvailiai, bet kaip išmintingi,
branginantys laiką, nes dienos yra piktos.
ištvirkavimo vynu pasigėrė žemės gyventojai".
Niekada nepridėkite prie Žodžio,
Todėl būkite blaivūs. Ką sakau jums, sakau ir visiems: budėkite!
Su ja ištvirkavo žemės karaliai, ir jos ištvirkavimo vynu pasigėrė žemės gyventojai". Grįžkite prie gryno Žodžio, neištvirkaukite nei su ja, nei su jos dukterimis.
Tuos, kuriuos myliu, Aš baru ir drausminu.
Nes jau metas prasidėti teismui nuo Dievo namų; ir jeigu jis pirmiausia prasideda nuo mūsų, tai koks galas laukia tų, kurie neklauso Dievo Evangelijos?!
Tad nusižeminkite po galinga Dievo ranka, kad Jis išaukštintų jus metui atėjus.