trečiadienis, rugpjūčio 26, 2009

Vienam žmogui tikrai reikia maldos



"Išlaisvink tuos, kurie vedami mirti, išgelbėk pasmerktus nužudyti". Patarlių 24
JAV teisėjas leido likti Floridoje 17 metų merginai, kuri pabėgo iš savo šeimos. Mergina sako, kad dėl tikėjimo Jėzumi ją pažadėjo užmušti jos šeima, kuri yra musulmonai,- praneša "invictory.org".
Rifqa Bary pabėgo iš namų, kai jos tėvai Mohamedas ir Aiša sužinojo, kad ji šių metų pradžioje pasikrikštijo. Merginos žodžiais, jai pasakė, kad jei per savaitę ji negrįš į islamą, ji taps halal - "garbės nužudymo" auka. šiuo metu ji slepiasi Оrlando Global Revolution Church.

"Jei būčiau likusi su tėvais, jau būčiau mirusi - 150 kartų mūsų šeimoje visi buvo musulmonai, nė vienas nepažinojo Jėzaus, turite suprasti, kokia jiems garbė būtų užmušti mane... jie privalo taip padaryti, jei myli dievą labiau už mane, būtent apie tai kalbama Korane. Islamas visai ne tai, ką jūs apie jį galvojate",- kalbėjo mergina.

Rifqa Bary pasakojo, kad keletą metų turėjo slėpti savo Bibliją, slapta lankydavosi maldos susirinkimuose. "Man 17 metų ir aš nenoriu mirti,grumiuosi už savo gyvenimą, jums to nesuprasti,noriu šlovinti Jėzų laisvai, bet jei mane nužudys, tebūnie, Jėzus tiek daug dėl manęs padarė",- kalbėjo mergina televizijai.

Ši istorija tikrai mane sujaudino, todėl kviečiu tuos, kurie tiki maldos galia, prisijungti ir atnešti prašymus Dievui dėl šitos situacijos sprendimo. Kai prisimenu save, 17 metų aš kairės kojos nelabai nuo dešinės atskyriau, ką jau ten bekalbėti apie kažkokį apsisprendimą, pasiryžimą. Palaikykime šitą jauną žmogų.

13 komentarų:

ramaske rašė...

Na,man tai tikrai nesiseka.Visa gyvenima,kiek pamenu esu savotiskas Satrebla.Jei visi rekia,tai man tylet norisi,ir kai as rekiu,tada visi tyli:)Tai ir sitam straipsnyje apie ta "vargse" auka,man norisi galvot atvirksciai.As cia matau arba pigu shou arba nevykusi bandyma inicijuoti religine neapykanta,o vaiku teisiu instancijoms - proga gerai uzdirbt.Mano galva,griztu ta mergiote namo ir pradetusavo elgesiu rodyti Jezaus nuostatas.Ir baigtusi cirkas.Bet,zinoma,kad siuo atveju jau per toli nueita...

Linas rašė...

Pastebėjau šitą tavo sutrikimą:)Suprask, kad jei visada eini prieš visus, tai dar negarantuoja, kad esi teisus, tiesa, esi asmenybė. Kiek pamenu Jėzus sakė apie tai, kad mes turim prarast savo gyvybę su visa asmenybe:)
Dėl tavo taip vadinamo "pigaus šou" kasmet nemažai krikščionių galvas padeda,iki 150 tūkstančių, ale kur čia mums europiečiams suprast, juk svarbu būk žmogus ir viskas bus ok?:) Tu gal visai su islamu nepažįstamas? Šita ideologija tokia, kad pasirinkimo laisvės, kaip tu supranti, ten nėra, o tapti krikščionimi musulmonui reiškia tik viena -mirtis, jeigu jis nepersigalvoja. Koranas ir chadisai liepia užmušti tokius, ir jie mielai užmuša.Nesakau, kad visi musulmonai tokie, tačiau šita mergina žino, ką sako - pasigailėjimo iš šeimos ji tikrai nesulauktų, be to, kiek europoj buvo, kai tėvai savo dukteris papjauna dėl menkesnių "garbės" dalykų - pav neteka už to, ką jai parinko.

ramaske rašė...

Dekui uz diagnoze!Nors pacio blog'as tai nepasakyciau,kad yra beasmenis:)Ka gi,visi mes esam kazkiek asmenybes,linkusios nuasmeneti...O jei taip labai domiesi islamu,tai bent nesistebetum del tu simtu tukstanciu mirciu.Anie broliai,kurie iseina,yra daug laimingesni uz tave ir uz mane.Nors apastalas minejo,kad mirtis jam yra laimejimas,taciau praktiskai mums tai suvokti sunku,oi kaip sunku.Todel ir laikomes isikabine savo gyvasties,kol galiausiai vistiek ja prarandam,kai kas fiziskai,kai kas dvasiskai.

Anonimiškas rašė...

Dėl manys tai viskas aišku,ko tu nori iš manys kaimiečio, visa viltis į tave, gyvenančio išsilavinusioj evropoj:) Tačiau Ramaške, jei tu kaip pats sakai, visada prieš visus, tai tu kažkokiu būdu tapai iš Izmaelio(baisiausias krikščionių porūšis - užmuša nusilpusius, tyčiojasi iš kitokių,be savęs nieko nematoir t.t.) kaip Biblija sako "Tavo sūnus gyvens kaip laukinis asilas: jis bus prieš visus ir visi prieš jį, jis gyvens šalia savo brolių"
Priminsiu, kad Viešpats pašaukė tave būti iš Izaoko ir gyventi su broliais, o ne šalia. Beje, kiek pamenu liepia mums ir gyvybę už brolius atiduoti(Bendrai čia sesuo, ane, tai gal ir neliepia:)

Mano galva gal biski ciniška 17-metei siūlyti "nesilaikyti gyvasties" ir sakyti "mirtis tai laimėjimas" ir plius matyti propaganda visame tame.

Ramaške, gyvenimas per trumpas, kad tokiais dalykais užsiimti, kurie nieko nekuria. Yra dalykai prieš kuriuos mes turim pasisakyt, bet yra ir tie už kuriuos be mūsų nėra kam pasisakyt.Tai linkėčiau tau antrą punktą įsitrauk į dienotvarkę, ypač kai tai liečia žmogaus gyvybę
L.

annonymous rašė...

Mano vardas Eliza, mano 5 metų vyras paliko mane su mūsų 2 metų kūdikiu, nes susidūriau su juo apgaudinėdamas, kad nakvojau lauke, kol nesupratau, kas vyksta, mano vyras gyveno su kita moterimi, sutikau draugą, kuris mane supažindina Dr. Ajayi galingas burtininkas. Pasakiau daktarui Ajayi apie savo situaciją ir meilės burtai buvo padaryti, po 3 dienų mano vyras grįžo namo ir mes vėl gyvename laimingą gyvenimą. susisiekite su daktaru Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 dėl santuokos problemų sprendimo.

annonymous rašė...

Mano vardas Nojus Balthis. Man buvo proga parašyti Dr. Ajayi, kuris yra galingas dvasingas žmogus, pas kurį galite kreiptis, jei jums reikia pagalbos, jis yra puikus burtininkas, galintis padėti išspręsti jūsų gyvenimo problemas. galite susisiekti su juo el. paštu: drajayi1990@gmail.com, taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347084887094 jis padėjo man susigrąžinti mano buvusią žmoną po 5 mėnesių išsiskyrimo, aš abejojau, bet dr Ajayi sugebėjo gerai išsklaidyti abejones. Daktaras Ajayi taip pat ruošia žoleles nuo bet kokios ligos, vaistažolių, skirtų vyrų impotencijai gydyti, vaistažolių miomų gydymui, žolelių, skirtų pastoti, vaistažoles inkstų ligoms gydyti, diabetą ir bet kokias sveikatos problemas. Dr Ajayi turi joms žolelių

Anonymous rašė...

Išgyvenau skyrybų procesą, kai internete radau daktarą Ajayi puikų dvasingą žmogų, niekada nemaniau, kad aš ir mano vyras kada nors grįšime kartu, esame palaiminti trimis vaikais ir susituokę 12 metų, bet jis buvo pasirengęs viską mesti. Kadangi jis susipažino su nauja moterimi, bet daktaras padėjo man atlikti galingą meilės burtą, kuris privertė jį pamiršti moterį, kurią jis ką tik sutiko, o skyrybos buvo atšauktos, dabar mes gyvename taikoje savo namuose su stipresniu ryšiu. susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com, jis taip pat jums padės, jis taip pat paruoš vaistažoles įvairioms ligoms gydyti, jei tik turėsite kokių nors sveikatos problemų, kurios taip pat jus išgydys. Susisiekite su Instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

Anonimiškas rašė...

Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie daktarą Ilekhojie per internetą. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu sprendimą, kurio man reikia norint atkurti santuoką. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip laikytis jo procedūrų, nes turėjau įrodymų, kad hs yra patikimas ir jis nieko nevilkino. Jis atliko susitaikymo ritualą man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta. Tai įvyko lygiai per 3 dienas, kaip pažadėjo daktaras Ilehojie. Jis tikrai puikus pagalbininkas. Jei kyla problemų, susisiekite su juo per WhatsApp +2348147400259 arba el. paštu adresu gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Pastebėjau, kad mano vyras mane apgaudinėja ir nebėra įsipareigojęs mūsų santuokai. Kai paklausiau jo, kokia yra problema, jis man pasakė, kad nėra laimingas ir prašo skyrybų. Tai sulaužė mane į gabalus, nes jis buvo vienintelis vyras, su kuriuo aš kada nors buvau. Ieškojau kažko internete, kai pamačiau straipsnį, kaip daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui žmonių, atsidūrusių panašioje situacijoje, kaip ir aš, todėl iškart susisiekiau su juo ir papasakojau apie savo problemą.
Jis konsultavosi ir atliko susitaikymo ritualą. Viskas, ko jis iš manęs prašė, aš tai padariau iš visiško pasitikėjimo juo ir lygiai po 3 dienų mano vyras grįžo namo iš darbo ir paprašė, kad aš visiškai pamirščiau apie skyrybas ir jis nori, kad mes sutelktume mintis ir kad mūsų santuoka veiktų. . Viskas klostėsi gerai, nes įsikišo daktaras Ilekhojie. Jei turite problemų santuokoje ar santykiuose, susisiekite su juo. Telefono numeris / Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: (gethelp05@gmail.com)

Anonimiškas rašė...

Mano vyras paliko mane ir mano vaikus dėl kitos vyresnės moters. Man nebuvo taip lengva.. Aš taip myliu savo vyrą ir nepraradau vilties. Visur ieškojau pagalbos, kol pamačiau tiek daug liudijimų, kaip daktaras Ilekhojie padėjo tiek daug žmonių, ir nusprendžiau jį išbandyti... Susisiekiau su juo ir paaiškinau. Jis man pasakė, kad nesijaudinčiau, kad jis padės man susitaikyti su Aleksu ir jis grįš namo. Jis atliko ritualą, kad mus sujungtų, ir po 2 dienų Aleksas, kuris atsisakė priimti mano skambutį, pradėjo nuolat skambinti ir maldavo grįžti namo. Praėjo 3 mėnesiai ir viskas gerėja ir geriau, kaip ir žadėjo Ilekhojie. Jis yra sąžiningiausias pagalbininkas, kokį tik esu sutikęs. Galite kreiptis į jį ir įsitikinti patys. WHATSAPP / SKAMBINTI telefonu +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Praeityje turėjau sunkių santykių su savo vyru, dėl kurių išsiskyriau su pirmuoju vyru. Prisiminimai apie vyrą vis dar buvo manyje ir aš supratau, kaip labai jį myliu ir kaip jo pasiilgau. Tą naktį karčiai verkiau galvodama, kad praradau vyrą, kurį taip mylėjau. Paprašiau patarimo, ką daryti, o mano draugas man davė DR Ilekhojie kontaktą, konsultavau jį, nes jis daug kam padėjo susitaikyti. Vos per 4 dienas aš susidūriau su dvasinio susitaikymo maldomis su juo ir viskas mano gyvenime apsivertė į gera. Dabar vėl laimingai gyvenu su vyru, planuojame atnaujinti įžadus ir vėl susituokti. Šiandien liudiju, kad daktaras Ilekhojie yra visų problemų, susijusių su nutrūkusiais santykiais ar santuoka, sprendimas. susisiekite su juo dėl bet kokių problemų sprendimo. Whatsapp +2348147400259 arba jo el. paštu: gethelp05@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Mes gyvenome kartu 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir atliko susitaikymo ritualą mūsų vardu, rezultatas pasireiškė ir jis grįžo pas mane, ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai vertinu daktarą Ilekhojie už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems visame pasaulyje. Čia palieku jo el. pašto kontaktą gethelp05@gmail.com ir WhatsApp/Telegram +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Niekada nemaniau, kad vėl šypsosiuosi, kai vyras paliko mane su dviem vaikais daugiau nei metams. Visos pastangos jį sugrąžinti žlugo ir mums kilo problemų dėl ko nors susitarti. Bijojau, kad daugiau jo nebematysiu, kol internete nesutikau ponios Dora, kuri man papasakojo apie puikius daktaro Ilekhojie darbus, padėjusius daugeliui žmonių susidoroti su tokia pat problema kaip ir aš. Ji davė man savo kontaktą ir aš iš karto su juo pasikalbėjau. Daktaras Ilekhojie patikino, kad tai tik nutrūkęs mūsų ryšys, ir pažadėjo, kad susitaikius ryšys tarp manęs ir vyro bus sutvarkytas ir jis grįš pats. Kaip ir žadėjo, trečią dieną paskambino mano vyras ir paprašė grįžti namo. Aš vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug realus, ir aš džiaugiuosi, kad patikėjau daktaru Ilekhojie, kuris man padės. Palieku jo kontaktus čia visiems, kurie turi problemų santuokoje ar santykiuose. El. paštas: gethelp05@gmail.com whatssap +2348147400259