sekmadienis, rugpjūčio 16, 2009

Na ir kaip mums sekasi?

10 komentarų:

mamka rašė...

Nuostabu.
Čia ne ta prasme, kad sekasi, čia aš apie dainą :0)
Štai vakar vėl žiūrėjau holivudinį produktą ir mąsčiau- ar jie nori kažką parodyt turinčio bent menką mintį ar tik gerus efektus?... :0) Nusprendžiau, kad efektai geri, bet ne tiek, kad žiūrėtum visą filmą (nors žiūrėjau- durnė :0)
O senieji rusiški filmai!!! Atgaiva. O dainos dainos dainos... Užkrėtei, vėl eisiu į youtube pasieškot, kol pagaliau tikriausiai apsiverksiu nuo kurios nors... :)

Linas rašė...

Jei sektųsi, būtų da geriau:)
Jo holivude kaip ir pas mus - galiausiai filmus kuria ne tie, kurie turi ką pasayk, o tie, kurie visokiais būdais prasimusša. Tai ir gaunasi vidutinybių triumfas. Lietuvoj toks yra vvlandsbergis

mamka rašė...

Tai sekasi mums, sekasi... Ne visada taip, kaip norėtųsi, bet kažkaip visaip vis vien sekasi :0)
Man atostogos tarsi arba kelios išeiginės, tai karaliauju sau savo naminių gyvūnėlių karalystėj...
Vyras su sūnum kelias dienas Klaipėdoj dirbinėja, aš norėjau į Šiaulius išmauti, bet... Šiandien einu pas stomatologę, nežinau, kiek ji ten man paskirs kartų ateiti, tai gal niekur nebeišvažiuosiu.
Be to, reik taupyti :0) Krizė! (čia jei kas pamiršo :0) Man būtinai reik sūnui kostiumą nupirkti rugsėjui, tai galvosūkis didžiausias. Ir dėl kainos, ir dėl jo išmieros. Žinai tie bernai- užpakalis siauras, pečiai ištreniruoti, nežinau kaip rast, kad nekabėtų, kaip ant pakabos. Jau jis nusiteikęs eiti anksčiausiai šiemet, laukia... Sako, reikės eit anksčiau už kitus, gražiausių pypliukų kad spėčiau pasirinkt :0) Juk ves pirmokiukus, turi atrodyt nepriekaištingai!!! Be to, sūnui jau šiemet suėjo 18-a, laiko teises, tai visus sugrabinėtus pinigus duodu teisėms, ten per kelis kartus moka. Tik jis tiesiog alergiškas :))) mokslams, tik ima skaityt rimtai kelių eismo taisykles ir jau žiūriu knarkia... O važiuot tai jam gerai sekasi :0)
Va taip ir gyvenam...

Šeško niekas nelaikykit! Baisus padarėlis! Kai mano gyvenimo būdas toks, tai pas mus jam gerai, bet šiaip tai: vagis (nuolat aptikrina ar rankinuko užtrauktukas užsegtas, jei būna neužsegtas, vagia telefonus, servetėles ir t.t); kandis- man šiandien vėl atlėkęs į lovą, krimstelėjo į šoną; piktybinis- jei jį palupi, tai jis patenkintas mano, kad dabar su juo kovoji ir išvis prikimba "kautis" :0); ir apskritai lipa ant galvos tikra to žodžio prasme :0)

Linas rašė...

Mamka, man ir vaikų užtenka, kur ten dar šeškas. smagu, kad neprarandi optimizmo:)Įsivaizduoju nuožmią žmogaus ir šeško kovą:)))

Unknown rašė...

Pas mus tai kralikas isiveise. Irgi ne koks padaras. Paaugtu biski tai iskept butu galima, bet gi neauga zaraza - dekoratyvinis. Na gal per krize ir is bado :)

mamka rašė...

Manau, kad mano šeškei laaaabai patiktų pabendrauti su Roberto triušiuku :0)
Kaip gyveni, Robertai? Seniai matytas čia :0)

mamka rašė...

Ar jau visi paruošėt savo vaikučius mokslo metams? Sąsiuviniukų pripirkot? :0) Mano dičkiai, maniškiams tai jau labiau reik popieriaus printeriui, nes sąsiuvinių tik keleto reik :0) Mes su dukra projektuojam naują rašomą stalą ir šeškui didelį narvą, tik dar nežinia, kas iš viso to išeis :0) Nes iš stalo jau beveik sekcija gavosi, siųsim vienam staliui, kad paskaičiuotų, kiek visa tai kainuotų, o narvą būtų gerai patiems gamintis, bet nežinia, ar vyrai padės, jiems nieks nerūpi, be jų pačių :0) Mažai namuose tos vietos, norisi viską sutalpint...
Važiuosiu šiandien dar į kaimą. Gal pamatysiu, kaip krenta žvaigždė... Dabar pats tas laikas, kai krenta žvaigždės :0)

Linas rašė...

oi Mamka tu ir optimistė, geriau kaip Robertas triušį įsigyk:)
prisiminiau dainą:"Vot snova upala, i ja zagadal -vydty zivym iz boja...".

mamka rašė...

Triušis- naminis gyvūnas; šeškas- gyvenimo būdas :0)))) Jokiam paprastam normaliam žmogui nepatariu auginti šeško :0) Nindzė- čia yra, čia jau gėlės iškapstytos kitam kampe, kol galvą pasukai :0)

Kodėl viskam taip trūksta laiko? Arba pinigų :0) Žinai, kaip gera buvo, VIENĄ dieną pabuvau tikra plepia ir tuščia (na aš nepretenduoju apskritai, kad aš ne tuščia :) poniute- buvau apsipirkt su plepia plepia drauge. Man tai didelė retenybė, retai taip išeinu, kai galėčiau ne konkrečiai ką nors nusipirkti, o tiesiog nusipirkti ką nors... (Nežinau ar suprantamai parašiau :) Bet buvo gera- vaikščioti, šnekėtis apie nieką, klausytis jos čiauškėjimo, negalvoti apie rūpesčius, neskaičiuoti, nueiti į kavinukę salotų, nueiti pas draugę konjako su saldainiais, o paskui eiti per lietų... Gal gėdingai skamba, bet tokiomis akimirkomis jaučiuosi tokia moteriška, nes tai svetima mano kasdienybei...

Tai vat. Atostogos tipo... O sūnui kostiumą nupirkau! Patį gražiausią! Sunku vaikams pirkti drabužius. Norisi pačio geriausio ir gražiausio, atrodo pradedi nuo paprasto ir vis kažko trūksta, o kai jau atrodo drabužis gerai, tai pamatai, kad ir kaina jau mažiausiai padvigubėjo :0) Bet jis toks gražus, tas mano bernas! Čia aišku, man, kaip mamai :0) Paskutinė klasė. Juk mano mažiukas.
Kaip bėga laikas, tiesiog Jezusmarija... (Aš neminiu jo vardo be reikalo, tai tik atsidusimas :)

Linas rašė...

Oi Mamka, gražiai rašai apie vaiką, tikrai kaip mama, meilė graži tavo.
O dėl laiko tai žinok jo todėl trūksta, kad laikas baigiasi, mes artėjam į laiko pabaigą, todėl visi kaip žiurkių lenktynėse. O aš žinok, nemoku atsipalaiduot, pasakyt - nu va man ten ar ten gera, neturiu tokios sąvokos:)Reikės mokytis, gal ir man apsipirkimas padėtų:)