trečiadienis, balandžio 08, 2009

Laikausi dietos

Gražu, tralialia ir taip toliau, bet pastarosiom savaitėm tiek prisirašiau, kad rašyti visai nebenoriu. Kai pagalvoju, koks čia gyvenimas, anot begemoto, kai visi deginasi, žaidžia kamuoliu, o tu turi rašyti?
Nėra taip, kad niekas nevyktų, tikslaiu visko tiek daug, kad vos spėju virškinti ir gaudyti, gal kada nors ir pateiksiu. O kol kas - nerašymo dieta.

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kiek žinau iš vienos draugės tai kai ji pasako, kad pradėjo laikytis dietos, tai rytojaus dieną jos geriau nesutikti. Ar čia irgi bus panašiai :)
Zita

Jurgita rašė...

gerai kartais pailsėti. aš taip pat pajutau, kad laikas sustoti. Didesnio klausymosi nei reiškimosi periodą pradėjau. Sėkmės.

Linas rašė...

Yra tokia pasaka, vaikams skaitau:"Godus šuo", tai ir man dabar per didelį gabalą pasičiupau, neapdoroju:)Bet kai sakė Zita, ką čia gali žinoti, kada ką prarysi:)

Anonimiškas rašė...

Tai sėkmės dorojant :)
Įpratau čia paskaityt, tai dabar ir aš kaip ir ant dietos turėsiu būt :)
Zita

Ogis rašė...

Gal man patylet ? :) Nu gal patylesiu uz kompanija... :)Visi cia tipo nubalsavo uz svorio metima...Manekeniu klubas koks tai :)Nu bet jei ilsetis tai ilsetis :)kartais yra gerai savo trigrasi nekist :)Kudinimasis jega :) jei neguli aisku isvertes bamba nes po to pripranti kudintis :)ir nenori net is lovos keltis