penktadienis, birželio 20, 2008

Kai neklauso


Va kas būna kai neklauso. Čia mano dvi dukros, o broliui jos sakė:"Negerk iš pėdos, ožiuku pavirsi". Neklausė.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labai gražūs visi trys:). Daugiau, Lineli, ožiukų užsiveisk, neturėsi problemų kur žolę ir šieną dėt:). Atrodo smagiai pas jus gyvenimas verda. Važiuosiu ir aš išeiginėm pas sesę, nors gąsdina baisiais orais. Gero visiems ilgojo savaitgalio. Mamka, nepamiršk rasoj išsivoliot, kad išliktum tokia pat jauna ir energinga:)
Neidealas

Anonimiškas rašė...

Ačiū Neidealai, kad nepamiršti :P (kadangi tavo galva pilna pošliakiškų minčių, tai čia reiškia, kad tau liežuvį rodau...) Norėčiau į Kernavę per Rasas važiuot, bet dar nežinau :0) Ir prie jūros noriu... turiu kelias išeigines, gal visur spėsiu...
Gerų visiems švenčių!
O dar kerėsiu... Bus mano šventė... :0)

Anonimiškas rašė...

Melagis...
A nuga greit sūnų parodai!..;)
Linksma ten pas jus žiūrau.
Gerai atšvęst švenčiantiems ir švęsiantiems. O man ir 4 mano sienos pačios mieliausios dabar.
neri

Mindaugas rašė...

ot zinosiu daba is kieno oziuku prasyt. ozka nei prieziuros kokios reikalauja daug, sau zole gremzia, i medzius laipioja nors zvenk, pieno turbut irgi pakanka? tik vat klausimas koks to pieno skonis? ar cia tik pripratimo reikalas?
grazios Rasu sventes!

Linas rašė...

Na ka ozkytes ir oziukai, geru jums svenciu irgi. Vaziuojam ganytis kaiman, gal koki stagara sugrausim

Anonimiškas rašė...

Ačiū, Mamka, labai gražus liežuvis, seniai toki išvyst svajojau:))). Lengvos visiems adaptacijos po švenčių.
Neidealas

Anonimiškas rašė...

Neidealui:pliurpa tu, pliurpa... :0)Po švenčių buvo velniškai sunki darbo diena. Padariau klaidą. Bet tai ne nuo alkoholio, per visas dienas išgėriau biskį martinio bianco (laaabai skanu)ir skarbonkę sidro(mėlynių) :0)
Buvau visur visur visur... Bet Kernavė pralenkė viską, tiesiog sužavėjo! Jau kokį gražų vainiką nusipyniau, net labai! Kaip priklauso, iš daug žolynų. Tai naktis, kai labai stipriai pajauti gamtą ir šimtu procentų galiu suprasti pagonybę... Tiesiog pulsuoja kraujy ir labai norėjosi prieiti prie laužo ir įmest iš savo vainiko gėlę paaukoti... Nepakartojama. Tik vienas trūkumas, per mažai turiu sveikatos, dievaži. Užgėlė nugarą, visko neina apžiot, ką norėtųsi ten nuveikt :0)Tikra sena tarka (čia toliau atsidusau)
Bet nusipirkau tokius fainus naujus kedukus važiuodama, jau tokie patogūs, kad dabar keliausiu ir keliausiu. Bet liepą man neduoda nei vieno laisvo savaitgalio, tai nežinau... Gi kitom dienom vyras dirba, o aš vairuot nemoku. Bet galiu lipt į traukinį, ane, ir važiuoti... Kur nors... Pav. į Vilnių pablūdinėt, kaip jaunystėj, kai pabėgdavau iš paskaitų ir klajodavau... :0)
Žinot, gyventi yra gera! Tik kartais vis tiek vieniša, bet... Tai neišvengiama, taigi kaip nors išgyvensiu :0)
Viskas, einu kurti planų, kaip gyventi toliau, nes:
1) išleidom siaubingai daug pinigų;
2) vaikams reik gero nešiojamo kompiuterio, o pinigų nėr :0);
3) kai nupirksim kompiuterį, pagaliau reik įsitaisyt šarvuotas duris, nes vėl išvogs viską, o pinigų nėr...
Taigi reik greit sugalvot ką nors,kad pinigų būtų... Kaip blondinei, tiesiog nepakartojamas problemos sprendimas, pasakyčiau :0) Jau beveik ir sugalvojom...

Gerai, labanakt, jau dabar aš pliurpa...