antradienis, vasario 05, 2008

Židinys

apmūrojo židinį

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tikri statybininkai :0) O man dar reik duris perlakuot naujai. Kaip manai, jei visai nušveisti jų nežadu tikrai, ar verta pašiaušt, ar lakuot ant viršaus? Lyg sakei, kad su medžiu dirbai. Dvejoju, kam jas šveist, jei visko nenušveisiu, gali dėmėm tik gautis. Ko gero tik nuplovus geriau lakuot?

Šiaip ar taip Užgavėnės: "Žiema žiema, pareik dar į kiemą..." :0) Beveik pavasaris! Reik eit mielinių blynų organizuot ir saldainukų ubagiukam, kurie po mokyklos pradės vaikščiot, pirkt :0) Nežinau, ką čia sugalvot vietoj aguonų į blynus, labai tingiu į tolesnę parduotuvę eiti... :0)

Anonimiškas rašė...

vo statybynykai gerai uždirba, teisingai Mamka. O dėl šveitimo, jei atsilupe, tai būtina nušveist, o jei lakuosi ant lako, tai nereikia.:)
L/

Anonimiškas rašė...

Jau nulakavau :0) Blynų prikepiau su aguonom. Saldainių maišą nupirkau užgavėniautojam. Eisiu skaityt knygą apie vyrų ir moterų skirtumus (biologinius ir psichologinius), nes man jau ima atrodyt, kad kuo daugiau gyvenu, tuo labiau nesuprantu... :0) Rusų autorius, gal savai bus parašęs :0) ne amerikietišku stilium :0)

Anonimiškas rašė...

Nu gėda mamka, biologinius jau turetum pagal amžių išmanyt:)