ketvirtadienis, liepos 05, 2007

Keičiu profilį

Prajuokino ministrė Roma Žakaitienė, kai kalbėjo apie tai, kad jos nereiktų atstatydinti už "alitos" aferą. Ji sakė :"Aš dabar dirbu kitoje srityje":))).
Iš karto įsivaizdavau banditą, kuris teisme sako:"Bausti manęs negalima, nes aš jau žmogžudystėm nebeužsiimu, mašinas dabar vagiu".
Jo tvarka pas mus geležinė. Ir tokia valstybė nori, kad aš būčiau sąžiningas kaip krištolas, mokėčiau visus mokesčius. Dudki - kaip liaudis sako, nesulauksite, kai pričiups, pasakysiu, kad keičiu profilį:)

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kaip matau vis da svaigsti.. Ka jie daro cia ju reikalas,juk jie uz save atsakys, o tun tikintis, ir tavo pareiga nesukciauti, o buti sazinigam, nejaugi mes netikintys turime jum priminti jusu tikejimo tiesas? Negeda?
Grybukas

Linas rašė...

Labas Umedele:0 ko tu čia stebiesi, juk esi isitikinus, kad visi tikintys sukčiai ir melagiai? Ar galvoji sukčiauti tik netikinčių privilegija?:) Dudki, kaip šaukia taip atsiliepsiu:)

Anonimiškas rašė...

XA xa tai aisku kad dauguma melagiai.. Pvz tu tikras melagis. Bet nors nesisneklbutm doroves sergetoju :) As sukciauju, bet nors nemeluoju, o jei ir meluoju man galima, as netikinti, o tu sventas :) tau reikia laikytis dievo zodzio

Linas rašė...

Nu Grybuk, čia tave mėnulis veikia taip ar veikt neturi ką?:)

Nors labai gražu, kad tu man rodai ką turiu daryti.Tikrai nežinočiau kaip gyventi jeigu nepatartum.

Gražu, kad ir tu žinai, ką tau galima daryt, o ko man negalima.

Pasiteisinimui pasakysiu, kad nors meluoju, bet užtai aš nežudau:)