pirmadienis, liepos 02, 2007

Daug svečių


Šeštadienį pas mane sodyboje lankėsi daug daug svečių, iš Latvijos, JAV, net Malaizijos, kuriuos pasisvečiuoti pas mus atsiuntė Kauno krikščionių bažnyčia. Tai sekmininkų misionieriai, visi mūsiškiai labai patenkinti, nuostabūs žmonės ir puiki patirtis. Tiesa, kalbos barjeras maišė bendrauti, bet vis tiek buo labai smagu.

4 komentarai:

Mindaugas rašė...

saunu! tai tau ta nama isrinko ir vel atveze tavojon sodybon surinko?? ir dar su tokiais buities rakandais (matau saldytuvas, kede stovi)! cia tai jau extra :). Durys kokios placios... O del simetrijos tai nepegyvenk daug, paziurek kokius netipinius namus ispanas A. Gaudi state... ziurek taps tavo sodyba traukos objektu!
Pamenu Zagareje berods, prie sienos su Latviais, zmogelis ant savo trobos miestelio vidury aliuminius indus pradejo kalti, - bidonai,bliudai, gertuves, puodai ir puodukai... tai pradzioj meras ir seniunas ir visokie kitokie svieto tvarkytojai ejo mokinti zmogeli, kad taip daryti negalima, tersia gi miesto vaizda ir ivaizdi... O ka, zmogus turejo savo tvirta nuomone ir toliau sau namuka apkalinejo. Tai po to, kai jau ir stogas tapo apkaltas, tas namas tapo vienas is pagrindiniu traukos objektu miestuke!
Tai va, ziurek Linai, jau pimuju lankytoju sulaukei, va grisiu ir pats Lietuvon... :)...

Linas rašė...

Da neskubėk grižti iš Norvegijos, Mindaugai, dar net neišrinkau:), bet jau padaryta kai kas - padaviau prašymus statyboms, ieškau architekto, rasti meistrai pamatams, kainuos apie 3000 lt, ir tie, kurie surinks - 40 lt už kv.m - apie 5-7000 litų.

Amžina rašė...

ohoho :)
Dziugu
Smagu pas jus:)
Labas.

Anonimiškas rašė...

Nu nepavesi vienas :-)