antradienis, spalio 31, 2006

Skelbimas



Parduodu kuparą, perku plytas.

19 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Kur parovei toki kupara? :0) Mano kaime irgi yra didele skrynia, buvo pavoge kaimynai, kai dar senas namas buvo ir negyvenamas, bet kai tevai gryzo ten gyvent, tai uzkudrino kaimynus ir parsinese :0) Dar, kai mano tetis toks artistas, tai parsivilko tokia lova (remus) senovine, ten kazkokio seno fabriko pavadinimas ilietas, tokia su tigro kojytem( man bent panasios i tigro, gal ir kokio katino :0), labai idomi. Mano tevu tai naujas namukas, bet kai nuvaziuoji i koki kaima, kur senos palepes ar dar kokiu " zakamurkiu" yra, tai jau neislyst galeciau puse dienos :0)

O siaip siandien lygiai puse mano gyvenimo, kaip as istekejus. Einu grazintis :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, sveikinu, ir puse gyvenimo, ir istekejus:)
O del senienu, tai gi siuliau vasara pas mane atvaziuot, ten kamurkiu daugiau negu proto ir pats nezinau kas ir kur, tokia proga ka nors padovanociau, pav gelda:)

Anonimiškas rašė...

Tai sakai gelda? Suskilusia? :0)

Linas rašė...

Mamka, ne, duociau sveika, suskaldyti galetum pati, nors turiu ir meniskai suskilusiu, bet dar priimtum kaip simboli, geriau jau sveika:)
Beje, gero baliaus arba geros vakarienes, ta proga:)

Anonimiškas rašė...

Aciu

Linas rašė...

NU, Mamka, jau šiandien esi pervirtusi į kitą pusę, neliūdėk, gelda tau priklauso:)

Anonimiškas rašė...

As neliudziu, viskas turi ir gera puse :0) Vakar suvalgiau uztat visa savo ketvirti torciuko... Pasirodo, gyvenimas kartais net per saldus gali but :0))) O siandien vaziuoju i kaima, i kapelius. Man labai patinka kaimu kapinaites, tie senoviniai paminklai, koplyteles, nudauztos angeliuku nosys... Kazkuris fotografas buvo labai graziai prifotkines tu paminklu. Karta, dar jauna, buvau i jau nenaudojamas kapines viena bachuriuka nusivedus pasivaiksciot, tai po to, jis sake, kad su ta durne (manim) nenori turet nieko bendro ( nes i viena kapa man koja smuktelejo, tai jam plaukai pasisiause) :0) Vaziuoju, siandien priklauso susalt, susitikt su artimaisiais ir prisimint, ko jau neturiu. Dziaugiuos, kad beveik visi mano artimi dar gyvi...

Linas rašė...

:) Nu su vyrais tu visada mokejai elgtis:) Tik aisku, jie su tavim ko gero ne:)

Anonimiškas rašė...

Ei, ei, tu jau kazka nuinterpretavai turbut... :0) Mano vyras pastaruoju metu mane myli beveik taip, kaip po vestuviu ( kartais atrodo, net per daug :0), gavau ir geliu puikiu ir pan., o torciuka iskart pasidalinom i 4 dalis, nes mes su sunum apzorai esam :0), butume kitus apvalge... :0) O ir vyro ( ir vyru :0) elgesiu perdaug nesiskundziu savo atzvilgiu :0), o va as tai kartais neturiu kantrybes su vyriskiais, cia jau faktas, kaip blynas... Ypac, kai jie ereliais apsimeta. Uzbegau neperseniausiai i tokia kavinuke, pas drauge paplepet. O ten ponas policininkas pas drauga (seimininka) uzsukes. Isivaizduoji, su uniforma!!! nusipirkes trilitrini alaus, dar bokala, issisketes atsisedo uz manes ( mazdaug tarp koju labai daug turi :0) ir dar uzkrove ranka ant mano kedes atloso... Esu labai kantri... Bet jau panorau atsiremti, o jis nesiteike nuimt rankos, tada pateikiau garsiai, aiskiai prie visu jo pazistamu jam toki keksiska pasiulyma, kad ir jo rankos nusviro, ir kojos susiglaude :0)))) Jei buciau buvus mandagi, tikrai nebutu taip greit suprates :0) Bet tikrai retai tokia bjauri bunu, bet ne kasdien ir policininkai darbo metu laka pries nosi :0) O siaip tai jau as esu tikrai gera vyrams, ner cia ko saipytis, nebent netycia jiems kas nors nepatinka :0)))

Linas rašė...

Mamaka, nu ir krastai pas tave, pas mus policininkai geresni, pav mano sodyboj isitaise stebejimo ir gaudymo posta, tai as jiems pasiruoses pats alaus nunesti, kad tik ten ilgiau dienom butu:)
O tavo vyras maladiec,matai, kaip jam i nauda socialinis drbas buvo, tegu neapleidzia sitos srities:)

Linas rašė...

Atsiprasau, padariau klaida, neprasivardziuoju MAMKA

Anonimiškas rašė...

Na ar mano vyras maladiec, tai nezinau :0) Seimoj be meiles man, dar daug kitu dalyku reiketu, minimum dar meiles vaikams... Man baisu truputi. Mergaitei itaria, kad zandikaulis tirpsta, bet dar darysim tyrimus kita savaite. Manau nebus taip blogai.

Anonimiškas rašė...

Pamirsau pridurt pirmai :0), kad jei tu vel pradesi mane taip " lievai" guost, kaip tik tu moki :0))) ir pradesi kalbet dabar apie maldas ar apie tai, kad tai mano nemokejimas bendraut su Dievu ar pan. prizadu, kad priplosiu tave pirma proga susitikus... :0)))) Juokauju, bet, zinai kas juokingiausia? Kai tu kartais bandai mane paguost, tai sugebi pasakyt kazkaip tai, kas labiausiai man netinka... Man buna pikta, bet ir prajuokina istikro, tai jau tu manes gal pasistenk neguost ir negailint, gerai? Pasakau ka nors ir pasakau, tik nemokyk manes gyvent, nors ir su gerais ketinimais, gerai? :0)))) Nes toks durnas vyru iprotis, t.y. mastymas toks, kad jei moteris pasako problema, tai jie tuoj imasi ieskot budu ja issprest :0) Pav. gryztu pavargus po darbo, pasiguodziu, kad velniskai pavargau, tiesiog nebegaliu daugiau... Tai vyras tuoj pasiunta, pareiskia, kad tas darbdavys mane isnaudoja, kad iseiciau is darbo arba jis nuvaziuos ir duos jam i snuki ( cia blogiausia varianta pasakiau :0)), nors man is zmoniu tereik VIENO zodzio, kad pav. jis supranta, kaip man shudina ta diena. Ir viskas. O savo problemas noriu ir moku issprest pati :0), o jei jau noriu patarimo, tai jo ir paklausiu, ar ne? Cia kad nemanytumet, kad jau numirsiu is liudesio ar jau kad kokia beraudanti esu... :0)))) Labanakt.

Linas rašė...

Mamka, taip ir galvojau, kad pasakysi:)
ka gi bandysim kitaip - nu suprantu, taip jau gyvenime buna, nieko cia nepakeisi, cia toks isbandymas, tiesiog reikia susitaikyti, kitiems buna ir blogiau:) Tinka?

Man ne -
"Bet jums, bijantiems mano vardo, užtekės teisumo saulė su išgydymu po jos sparnais". Malachijo 4;2

Jėzus Kristus yra tas pats vakar, šiandien ir per amžius.
Hebrajams 13,8

Mamka, visai nemanau, kad esi skysta kaip vanduo - atvirksciai, tvirtumo is taves pasimokyt reikia, bet ne apie tai kalba - kad ir kokie esam stiprus, yra sriciu, kur musu stiprybe nepadeda.
kazkas istiese savo letenas i tavo vaikus, todel nesakyk, kad pati susitvarkysi - ne viskas nuo musu priklauso.
as apie tokius atvejus, kaip sakai, girdejau, kad taip pagyvenusiems zmonems buna.Kazkas neitiketino.

Anonimiškas rašė...

As pasitikiu Dievu, Linai :0) Bet kalbant apie MOKYMA, tau pacituosiu Kahlil Gibran:

Ne vienas zmogus nieko jums neatskleis, tik tai, kas jau pusiau pabude gludi jusu ziniu ausroje.
Mokytojas, sventyklos seselyje vaiksciojantis tarp savo pasekeju, skleidzia ne savo isminti, o greiciau savo tikejima ir atsidavima.
Jei jis is tiesu ismintingas, jis nekvies jusu izengti i savo isminties namus, greiciau jis ves jus prie jusu paciu proto slenkscio.
Astronomas gali nusakyti, kaip jis suvokia erdve, bet savo suvokimo duoti jums negali.
Muzikantas gali jums dainuoti ritmu, kurio sklidina visa erdve, bet negali jums duoti nei klausos, pagaunancios ta ritma, nei ji atliepiancio balso.
Ir tas, kuris atsidaves skaiciu mokslui, gali pasakoti apie svoriu ir matu pasauli, bet negali jusu ten nuvesti.
Nes vieno zmogaus vaizduote nepaskolina savo sparnu kitam.
IR KAIP DIEVAS PAZISTA KIEKVIENA JUSU PASKIRAI, TAIP KIEKVIENAS JUSU PASKIRAI TURITE PAZINTI DIEVA IR SUPRASTI ZEME.

Ir as negalvoju, kad kitiems ir blogiau buna ir bla bla, kaip ten prirasei, as zinau, kad turiu padaryt, ka as galiu, o Dievas padarys, ka jis gali :0) Nu bet jau tu sakyk, kaip nori, kad Dievas butu kam dantis ataugines, tai tikrai negirdejau... :0) Nenoriu filosuofuot, kvaila samprotaut cia po tuos kelis sakinius, gerai?

Linas rašė...

Mamka, nerizikuoju daugiau taves erzinti. Sutinku, su tuo tekstu, tu visiskai teisi.
Tik viena pataisa - Jėzus mokė ir taip yra - krikscionybė visų pirma bendruomeninis tikejimas - pavieniai buna tik partizanai arba teroristai:) Individualumas be abejo yra, bet pavienis individualumas arba paviene dievoieska niekur neveda:)

Del dantu tu kalbi protingai, bet tiesiog mažai žinai - aš žinau, kad net rankos būna ataugintos, mirusieji prikelti ir t.t. Ir tai nera pigūs fokusai. Negi tu galvoji, kad Dievas kuris sukure žemę negali sutvarkyti proceso, kad organizmas imtu pasisavint kalci? tai Jam per sunku?
Nepyk, bet Biblija kalba paprastai apie galimus ir negalimus dalykus.

Tikėjimu Mozė užaugęs atsisakė vadintis faraono dukters sūnumi.
Jis verčiau pasirinko su Dievo tauta kęsti sunkumus negu laikinai džiaugtis nuodėmės malonumais.
Jis Kristaus paniekinimą laikė didesniu turtu negu Egipto brangenybes, nes jis žvelgė į atlygį.
Tikėjimu jis paliko Egiptą, neišsigandęs karaliaus rūstybės, nes liko nepajudinamas, tarsi regėtų Neregimąjį.
Tikėjimu jis įsteigė Paschą ir apšlakstymą krauju, kad naikintojas nepaliestų jų pirmagimių.
Tikėjimu jie perėjo per Raudonąją jūrą tartum per sausumą, o tai daryti mėginantys egiptiečiai prigėrė.
Tikėjimu buvo sugriauti Jericho mūrai po septynių dienų žygiavimo aplinkui.
Tikėjimu paleistuvė Rahaba nepražuvo kartu su neklusniaisiais; mat ji taikingai buvo priėmusi žvalgus.
Ką dar pasakyti? Man neužtektų laiko, jeigu imčiau pasakoti apie Gedeoną, Baraką, Samsoną, Jeftę, Dovydą, Samuelį ir pranašus,
kurie tikėjimu nugalėjo karalystes, vykdė teisumą, įgijo pažadus, užčiaupė liūtams nasrus,
užgesino ugnies karštį, paspruko nuo kalavijo ašmenų, sustiprėjo iš silpnumo, tapo galiūnais kovoje, privertė bėgti svetimųjų pulkus.
Moterys atgavo prikeltus savo mirusiuosius...

Visi šitie žmonės gavo NEITIKIMUS dalykus. Ispeju - nemokau taves - rodau, kas buvo ir tiek.
Namu darbas tau - laiskas Hebrajams 11 skyrius. Va ir pasižiūrėk, kas įmanoma, o kas ne.

Anonimiškas rašė...

Parasau tau dabar ir padarysiu pertrauka. Del pavieniu zmoniu, tai dar buna pionieriai :0) Del bendruomenes, tai nebusiu tavo pievu avele, kai man ateis laikas, ieskosiu. O dabar mano draugai mano bendruomene, religines nereik.Del pacio tikejimo, juk tu nezinai visiskai, kuo ir kaip as tikiu, bet pats pasakai uz mane ir pats atsakai, tai juokingiausia. Manai, mane pazisti? Manai gali numatyt, ka as galvoju? Kai pritariu kai kam is katalikybes, tu viska sumauni ant vieno kurpalio. Musu kalbos bevaises, besikartojancios ir neproduktyvios, man nuobodu. Taigi eisiu megzti draugo leliukui megztiniuka, nes jo zmona labai poniska ir nemoka :0) Kada nors parasysiu, gerai? Jei pamatysi neideala, perduok linkejimus, turbut nebegeria, kad neraso :0))) Manau jis puikuolis yra. Tikiuosi parase ta savo darba :0) Iki, bet kuri laika nerasysiu, nebeliko del ko.( tik, aisku ne neideala turiu galvoj, nes dar ne taip suprasit :0)))

Anonimiškas rašė...

Ai, dar pamirsau " aciu" pasakyt uz pokalbius visiems ir el.pasta parasau del visa ko, jei labai pasiilgtumet kas nors, tik neikyrekit per daug... (juokauju) : mamka@dtiltas.lt

Linas rašė...

Mamka dekui ir tau,atskrisdavai, pralinksmindavai, as ir taip stebejausi, kad tu taip ilgai su tokio siauro mastymo diedu tusaisi - mes visi turim savo klises, kaip as galvoju, kaip tu galvoji, taip ir tu galvoji, kaip as galvoju. Bet vis tiek aciu uz kompanija - neabejoju draugu tau netruksta, o i draugus tikrai nesipersu. Tuo labiau neplanuoju taves avele padaryti, tiek kad gelda jauciuosi tau uz kantrybe skolingas - kaip nors rasiu proga perduoti. dar karta dekui.