ketvirtadienis, rugpjūčio 24, 2006

Tęsiasi

Tegu tęsiasi kas tęsiasi:) Įdėjau grindis pirčiai, sudėjau lubas tvartui, šiandien dedu langus ir duris. Tiesiog esu statybininkas, net pats stebiuosi, ir kas trečias dalykas kaip reikia ty tiesus išeina. Valio valio - tegyvuoja kūjo, plaktuko ir pjautuvo draugystė.

11 komentarų:

R. A. rašė...

Na, šaunuolis tu tiesiog :)
o pirtelėje dar tik grindys? ar ir pečiukas jau stovi?

Anonimiškas rašė...

Kada maudytis bus galima???

ugne rašė...

kai kuriais momentais ir as noreciau but vyriskiu ir det savo pirtelei grindis...

Anonimiškas rašė...

Na, baig Ugne, moterys geriausios ir graziausios, kai jos - moterys.

Anonimiškas rašė...

Jo, vyrai geriausi, kai jie tikri vyrai- padirba darbe fizini darba, gryzta su buteliuku alaus ir priseda prie teliko pailseti... Moterys graziausios, kai jos tikros moterys... T.y. kai atidirba darbe, paskui parbege pagamina valgyt, paskui pabendrauja su vaikais, paziuri pamokas, jei mazesni, paskui sutvarko kambarius, isskalbia vyro kojines, paguodzia ji, koks jis pavarges ir paklausia ar nenubegt dar alaus, paskui dar nubega uzvakuot kokia misraine ziemai, o atejus vakarui tokios pailseje, zvalios ir gyvybingos nori daaaug sekso, nes ju vyrams juk tai labai pakelia nuotaika... Po to nakti patyliukais dar pasiskaiciuoja, kaip sumoketi uz buta, ka ryt gamins ir is ko pigiau, ko reik nupirkt vaikams...
Taip, moterys geriausios, kai jos tikros moterys... Pilnai Robertui pritariu :0))), jei as buciau vyras irgi taip galvociau...

Kartais galvoju, kad as tai esu labai nepadori, kai uzsikeliu kojas ant stalo ir gurksnoju koki kokteiliuka... :0)

Anonimiškas rašė...

Aaass tttaaaiiipppp neeeeesakiau. :-) Bet tu, mamka, taip pasakiai. Jeigu ka, tai dar gali paskaityti: pat. 31 sk. nuo 10-os eilutes iki galo. Tik nesakyk, kad as per daug ziaurus, pagonims taip nutinka. Bet cia prie tavo pasakymo. :-) O, seip tai labai gerbiu ir myliu moteris uz tai, kad jos moterys.

Linas rašė...

Manau, deja, Lietuvoj moterys turi teise taip, kaip Mamka sako, kalbėti, deja. Musu vyrams, ir man taip pat, reikia pasitempppppppppti

Anonimiškas rašė...

Na siaip ar taip, as tai dziaugiuosi, kad esu moteris, man patinka :0) Ir kaip suruoset vaikucius i mokykla? Linai, daug pinigu isleidai? :0) Siandien sujudimas mano namuose :0) Sunus prisimine netgi, kad kazkur jo svarkas kostiuminis turi but... Sakau:" ar man vaidenas, ar apie svarka kalbi?" Ogi pasirodo tikrai puosis ryt :0) Siaip tai jis pamelynuoja, vien svarko varda paminejus :0))) Jau vadinasi beveik uzaugo... O mergytei paskutine rygsejo pirma, net liudnoka man, atrodo ka tik i pirma klase vedziau. Irgi vakar vazinejom paredu ieskot, eina sau kaip nusikamavau ir taip brangu viskas, uz pora rubeliu beveik 300 sumokejau, o dar abiem kiek visko reik :0) Bet smagu, kai vaikai grazus ir patenkinti... Na, begu daryt cebureku ir vaikyt vaikus, kad bent dabar stalcius susitvarkytu, nes nebus kur nauju sasiuviniu det :0)

Linas rašė...

Nu smagu, Mamka, vaikus išruošti, tikrai smagu.Mano žmona darė labai praktiškai, mat mano vaikai biški:0 nestandartiniai. Važiavo į didmiesčius ir meldėsi:"Dieve, padėk surasti tuos ir tuos daiktus";0 Ir rado, beje, labai nebrangiai ir tinkamus.

Beje, vakar galvojau apie tai, kaip rašei moterys šeimoj jaučiasi. Žinai, iš kitos pusės - o iš kur tie nevydonai slunkiai vyrai atsiranda Lietuvoj? Ar tik ne tų pačių moterų auklėjimas? Dažnai moterys taip išauklėje savo vyrukus, kad paprašius nuskusti bulvę jie didžiai nustemba:) Taigi, atsakomybė tiek ant vyrų, tiek ir ant moterų - nepatinka gyvenimas, tai tegu auklėja sūnus taip, kad nebūtų panašūs į tėvą elgesiu.
Va kaip manau:)

Kristina rašė...

jooo, moterys tikrai savo vyrus isaukleja. Ne visos, zinoma, bet... Man tai per Kaledas labai gerai viskas pasimato: tetis su broliu neturi ka veikti :)), o mama tik sukasi, tik sukasi. O as lengva ranka duodu darbus abiems. Sugalvoju ka nors, kad per daug neatsipalaiduotu :))

Anonimiškas rašė...

Na del moteru, tai as paprastai nelabai taip jauciuos, bet dauguma - taip. Del kaltumo, tai tiesiog moterys tikisi, kad vyrai susipras, kaip ir jos susipranta viskuo rupintis, bet... :0) Del sunu auklejimo, gali verst, bet jie mato, kaip elgias tevas :0) O aukleja tik pavyzdys, snekos pustustis reikalas :0) Be to, moteris, kai myli, ji atiduoda save, o vyrai mielai ima... :0) Ai, tingiu kalbet, be to moterys daugiau linke nusileist...

As tai siandien visa diena apie savo buvusius mokytojus galvojau... Tokiu puikiu ir bjauriu turejau :0) O gal as tokia buvau, kad mane arba mego arba nekente... Viena yra net iskurvinus prie visu, mat as buvau su ja koluky ir su kaimieciais i sokius buvom pabege :0))) O kiek nervu esu isgadinus savo mylimiausiam fizinio destytojui!!! Jis buves krepsininkas zalgirietis, jo taip zaviai israudonuodavo ausys, kai as ka lepteldavau... :0)