penktadienis, rugpjūčio 11, 2006

Su kuo kariauja Izraelis


Na gal aš kai ką ir papiktinsiu, bet manau, kad tai kas vyksta Libane - logiška seka. Nesu iš tų žmonių, kurie mano, kad karas - absoliutus blogis. Mano galva - absoliutus blogis yra nuolaidžiauti absoliučiam blogiui. Taigi, esu už Izraelį. Nesakau, kad visi veiksmai pateisinami, bet tai logiškiausia, ką jie gali padaryti - tie islamistai negaili nei savęs, nei kitų žmonių. Taigi, jie elgiasi taip, kad kuo daugiau aukų būtų, o durnas humanizuotas Vakarų pasaulis su siaubu žiūrinėtų ir tikras ir, kaip paaiškėjo, falsifikuotas ir inscenizuotas nuotraukas iš "kraupių žydų žudynių vietų". Tai vadinama propaganda, ji būtų veiksminga gal, jei nebūtų 9.11, žudynių Beslane, genocido Sudane, sprogdinimų Londone. Dabar ir išlepę vakariečiai jau ima kritiškiau vertinti islamišką propagandą, nes suvokia, kas už to slepiasi.
Katiušom ir kasamais Izraelyje jau seniai lijo ir kasdien, stebiuosi, kokie žydai buvo kantrūs iki šiol.
Paaiškinsiu paprastai - kai tarnavau Sovietų armijoj,artilerijoj, ten normatyvai buvo tokie - po artilerijos salvės(šaudydavom maždaug 11- 16 km atstumu nuo taikinio) turėdavai pasitraukti per 3 minutes. Tiek laiko užtenka, kad būtum susektas ir gautum atsakomajį smūgį, kitaip sakant - mirtis garantuota.Taigi, isivaiduojat veiksmą kitaip, nei piešia islamiška propaganda - pirma Hesbola neleidžia pasitraukt civiliams nors Izraelis išmėto lapelius, antra ima leisti raketas ne iš miško, o iš gyvenvietės,ką jie ir daro specialiai, atsakas garantuotas, aukos irgi - prašom ponai fotografai, mus okupantai sionistai bombarduoja.
Be abejo, karas nėra gėris, bet šiuo atveju tai neišvengiamas dalykas, kaip ir klaidos kare, išties nekaltų žmonių aukos. Bet besipiktinantys karu pameta iš akių vieną esminį dalyką - kas dėl to kaltas, ar Izraelis, kuris bombarduoja, ar Libanas, kuris leidžia gyvuoti banditų armijai savo teritorijoje, kuri puldinėja kitą šalį (juokinga, bet dabar Libanas paskelbė, kad mobilizuos savo armiją), ar islamistai, kurie išvis pametė bet kokį žmogiškumą, o mirtininkais net ruošia savo vaikus jau nuo 4 -5 metų?
Tiesa, kare nugalėtojų nebūna, nukenčia visi, tačiau leisti keroti blogiui, tai dar blogiau.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tik nereikia lialia. Žydus kartu su islamo ekstremistais sušaudyti reikia. Vien jau dėl to, kad lenda į nebūtą, atseit, savo žemę. O antra - blyn, nemaišykit paprastų taikių Libano islamo išpažinėjų ir tų sušiktų Hesbola šiitų, kurie taip pat yra nekenčiami pačių libaniečių.

Žydai labai pasitiki savimi vien dėl to, kad už jų nugaros stovi "tvarką" pasauly įvesti norintys amerikonai.

Tačiau Hesbola naudojimasis miestais ir kaimais, kaip priedanga, visiškai žemas lygis... Per juos žydai šaudo taikius gyventojus.

Šiuo atveju karas - ne išeitis. Žydai patys prašosi.

Anonimiškas rašė...

:) na, sutinku su teksto autoriumi ;-)
--
feAR`

Anonimiškas rašė...

Lietuviai isvis nesupranta kas yra zydai. Pries komentuojant visokiem banditam siulyciau bent jau istorija pasiskaityti. Pasaulyje nera kitos tokios tautos, kuri butu tiek nukentejusi per visa savo istorija ir islikusi gyva.

Anonimiškas rašė...

Robertai, pats matyt tik apie žydus ir težinai. Aš ir galiu taip ateiti ir paverkti "koks aš nuskriaustas", bet tai nesuteikia jiems įgaliojimų, leidžiančių su kitais daryti bet ką: lysti į svetimas šalis ir atsiiminėti tariamą jų turtą, kurio net nebebūną likę, o už tas žemes galima gauti milijonus, bei kurti savo šalį svetimoje žemėje (jei jau taip dedies istoriku, turi žinot, kad jie jos ir neturėjo). Jie visad buvo klajojanti tauta, tad nereikia tyčiotis iš viso pasaulio. Kas per daug, tas nesveika.

Anonimiškas rašė...

Banditui.

Papaskosiu anekdota:
Vyksta tarptautine konferencija artimuju rytu sureguliavimo klausimais. Izraelio ministras pirmininkas sako: - kai Moze issimaudes islipo is Jordano, tai nerado savo drabuziu. Juos pavoge palestinieciai.
Cia pasoka palestinos vadovas: - melas!!! palestinieciu tada dar cia nebuvo! Izraelio ministras pirmininkas: - va apie tai mes ir pakalbesim per si konferencija. :-)

(Beje, banditai, kiek suprantu is tavo komentaru, tai siuo klausimu tavo zinios lygios nuliui. Kalbi tik is savo supratimo, kuri greiciausiai suformavo lietuviska-rusiska prokultura.)

Linas rašė...

v