trečiadienis, birželio 21, 2006

Apie kūrimą ir kraują

Neidelas davė labai geru klausimų ir įdomių: "Niekad negalvojau, kad tikram krikscioniskam tikejimui toks svarbus poziuris i lavonus. Cia tai jau mane gerokai suglumino. Gal nereikejo Dievui skubet pasaulio per 7 dienas tvert, geriau leciau ir kruopsciau viska daryt. Apie zmones sprendziam pagal ju darbus. Apie Dieva taip sprest tikriausia neturim teises. O priekaistu jo kurybai tikrai turiu. Kiaules kuna ir ta sukure daug tobulesni kai kuriais fiziologijos, atsparumo ligoms aspektais".

Ir jis visiškai teisus, žiūrėdami į save matom, kokie esam netikę, kaip greit pavargstam, sergam, prakaituojam, išklypstam ir t,t, Tikrai, argi jei mes Dievo kūriniai, kaip tobulas Dievas galėjo suskurti tokį netobulą organizmą?
Na, atsakyti galima tik vienaip - žmogus buvo sukurtas tobulas, Žemė irgi tobula. Tačiau vienas įvykis sumaišė visas kortas - įsiterpė nuodėmė. Nuodėmė nėra "3 kartus susikiekiau, tevu neklausiau, kaip berdavome paklupdyti per išpažintį", o reali dvasinė jėga iškreipusi visą žmogaus prigimtį ir sužalojusi žemę.Ne tik vidinę prigimtį(net mažas vaikas mėgsta kur nors pasislėpti tamsiam kampe, užuot ėjęs kur šviesu), bet ir kūną. Kad nedaryti didelės teologijos, užteks paprasto pavyzdžio - pažiūrėit į girtuoklius - šita nuodėmė tiesiogiai paliečia kūną(yra tokių kokios nepaliečia tiesiogiai kūno) - jų kūnai, veidai būna sužaloti nuodėmės.
Tai nėra tie patys pirmapradžiai Dievo kūriniai, jie pakeisti, ir pakeitė juos nuodėmė ir nuodėmės šeimininkas, vadinamas šėtonu, velniu, abadonu ir kitais vardais.

kad būtų aiškiau - jei įsigyčiau Rembranto paveikslą ir nuspręsčiau jį pertapyti, savaip, ar tai būtų Rembranto paveikslas? Žinoma, Rembranto, bet kokią jis vertę turėtų? Jokios, nes aš jį subjaurojau. Kol jis įgytų pirmapradį pavidalą kažkam reiktų nuvalyti mano subjaurotas vietas.
Taigi, Neidealo priekaištai irgi ne tuo adresu, Biblija sako:"Visa kūrinija dejuoja ir laukia atpirkimo".Ne Dievas sukūrė netikusį žmogų, bet žmogus leido nuodėmei įeiti ir jį subjauroti. Šiuo metu nuodėmė viešpatauja pasaulyje, kodėl tokiu atveju stebėtis, kad pasaulis toks blogas, o žmogus irgi?
Kas gali nuvalyti velnio subjaurotą žmogaus ir pasaulio paveikslą?
Vienas žmogus buvo paskirtas šitam darbui - Jėzus Kristus.Atstatymui jis panaudojo ypatingą medžiagą - velnio dažus jis nuplovė savo krauju. Todėl ir šiandien, kas priima į savo gyvenimą Jėzaus kraują, patiria tą patį - atstatymą ir apvalymą. Religija čia bejėgė, geras žmogaus charakteris ir norai irgi, tikėjimas ir įsitikinimai ir burtai ar dar kas. Tik kraujas turi jėgą nuvalyti.
Kaip tai veikia praktiškai?
Šeima subjaurota ir gyventi negali - kraujas atstato.
Sveikata subjaurota - kraujas atkuria.
Gyvenimas tave išmetė į šiukšlyną - kraujas grąžina ir t.t.
Suprantu, kad silpnesnių nervų skaitytojams gali nepatikti, bet krikščionybė išties kruvina religija -viskas remiasi Jėzaus krauju.
Beje, žmonės privertė Dievą paaukoti savo Sūnų, kad uždengtų jų nuodėmes, o dabar jį patį kaltina, kad Dievas yra kraugerys - va net sūnaus savo nepagailėjo.

25 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nu tai zaltys parasei, kad beveik neturiu prie ko prikibt:( Isivaizduoju, kad tu ta krauja labiau realistiskai suvoki, as labiau perkeltine prasme, bet man tai prasmes nekeicia. Jei ir toliau taip rasysi - isventinsiu i pagonis:)))

Linas rašė...

Nu galimybe prikibt visada proporcinga norui:)

Anonimiškas rašė...

Sutinku, bet norai buna isprovokuojami, suzadinami ir t.t.

Anonimiškas rašė...

Joooo, pavare blyn, kaip pamokslininkas :0) Ka gi plaukites Jezaus krauju, siaubiakai :0) As einu geriau " da vincio koda" ziuret, maciau i interneta idejo :0) Tai man tik dar idomu, tai jau dabar jus prieme Jezu tapot kaip pirmapradziai? Sveiki, grazus, laimingi ir issprende visas problemas? Jei taip, sekmes kely i roju :0)

Anonimiškas rašė...

Aciu mamka

Kristina rašė...

Mamka ir neidealas kalba taip, tarsi jiems butu nesvarbu, ar gyventi pasaulio dalykais ar su Dievu. O gal man tik taip pasivaideno ir is tikruju jus cia tik juokaujat savo tokiais pamastymais? Kristaus kraujas tikrai nuplauna visus netikusius dazus. Ir tas nuplovimas islaisvina is nuodemes kalejimo. Taip as jauciuosi beveik pirmaprade:), bet kaip Kristus sake, kas issimaudes, tam nebera reikalo praustis, nebent kojas nusimazgoti, nes jis visas svarus (Jn 13:10) Tai vieta, kuri man primena, kad as vis dar vaikstau pasaulio zeme ir susitepu kojas... Bet tik kojas... Ir aciu uz tai Jam;) Ir, be abejo, aciu uz palinejima kelionej i roj:)) Nereikia taip skeptiskai i tai ziureti, beje. Tai labai reali kelione, bet man atrodo, kad tu truputi, mamka, tiki ir netiki tuo pat metu. Tarsi gyveni susikurusi tikejima, kuris tinka tau... Kristaus mokymas nera patogus zmogiskajam gyvenimui, prie kurio mes priprate:) Bet as gal nenagrinesiu, nes vistiek nezinau kaip yra is tikruju... Palaimintos likusios darbo savaites ir savaitgalio:D

Anonimiškas rašė...

Zinai, Kristina, as tikiu, tik kas Dievo Dievui, kas ciesoriaus ciesoriui, ar kaip ten ? :0) Mes dar gyvenam zemej, taigi tarp zmoniu. Jei mane Dievas sukure pagal savo pavyzdi, tai manau, kad jis, kaip ir as turi normalu jumoro jausma :0) Tikiu kaip jau man iseina, atsiprasau, jei tau tai nerimta, as tau ir nepersu. Mano tikejimas kaip zerutis (taip vadinas tas sluoksniuotas akmenukas ar uoliena?), jis tiesioog savaime susikloja, sluoksnis po sluoksnio. Nesiruosiu tapt vienuole ar paskirt visa gyvenima Dievui, nes mus sukure tam, kad mes cia gyventume savo gyvenima, o ne gyventume jam. Juk pasake "veiskites ir dauginkites" ar pan., bet nesake, kad tarnautume jam. Jis norejo, kad ji gerbtume ir laikytumemes jo nurodymu tam, kad galetume gyvent laimingai ir teisingai, o ne tam, kad gyventume vien garbindami ji. Manau, neisizeisk, kad tavo per didelis pasisventimas jam tera begimas nuo zmoniu. Teisingai, su dievu lengviau bendraut, negu su zmonemis, matai, jis neprispjaus i sirdi, ar ne? Tai lengvesnio kelio pasirinkimas, atsakomybe uz savo gyvenima permesti dievui. As nemanau, kad Dievui reikalinga vergu armija. Kam? Jis viska turi savyje... :0) Manau, jis mus sukure, kad neverkslentume apsisnargleje " oi, dievuliau, padek", o tiesiog teisingai gyventume. Juk ir Jezus buvo to atejes - ismokyti zmones teisingai gyventi, parodyti, kad tikejimas, atlaidumas, pasiaukojimas, meile daro stebuklus... Taip, tu jautiesi beveik pirmaprade... Sakykim paaukosi jam gyvenima, neuzauginsi vaiku, kuriu akytese tikrai pamatytum Dievo buvima ir kas is to? Ko manai dievui truksta? Jegos, meiles, energijos? Ko? Taves, blusos tokios? Jis tenori, kad tu butum laiminga... Kad mes visi butume laimingi. Jei visi pasisvestume Dievui, zeme ismirtu per viena karta, ar ne? Atsiprasau, kad as tokia nesvari ir myliu seksa, vyrus (nelabai po teisybei juos myliu :0), vaikus, zmones... As nepersu dievui savo meiles, jis jau kaip nors pats supras, verta as ar ne, ir jis viens tezino kaip ir ar stipriai as ji myliu. :0) Man jis padeda visada, tik matai, as gyvenu ir alsuoju pilna krutine, ir dekoju, kad jis man dave tiek daug isbandymu, nes gal buciau iki dabar likus tokia islepinta egoistiska butybe, vaiksciojancia su ilgu paltu ir aukstakulniais ir manancia, kad ji tokia protinga ir svarbi... Nu, pavariau... gana gal... :0)

Linas rašė...

Mamka, as ir esu pamokslininkas, tik savamokslis, samopalas, liaudiskai tariant:)

Suprantu tavo norą Dievui neužkrauti savo rūpesčių.

Bet vėlgi pasižiūrėk, su kuo tu tapatini tarnavimą Dievui:
1.Askeze(jokio sekso, malonumu, ciupa ciups pagal tave irgi butu nuodeme:)
2.Kazkokiu nenormaliu atsiskyrimu nuo visu ir visko. Begimu nuo žmoniu.
3 Su vergavimu ir šliaužiojimu, kitaip sakant asmenybės praradimu.

Tik bijau, kad vėlgi, nu nė vienas kalbėjas čia su tavim apie tikėjimą ko nors panašaus net omenyje neturėjo.
Vėlgi sakau -tau ginčytis reikia su ta religine sistema, kuri tave tokių nesąmonių ir tokių supratimų prifarširavo.
Nei aš nei kas kitas dėl to nėra kaltas, net atvirkščiai - tu mus kaltini už katalikų mokymą.O aš atvirkščiai - iš karto roviau iš ten, vos ištyrinėjau ir padariau panašias išvadas kaip tu:
1.Dievui vergų nereikia, jam reikia draugų
2.Gyventi -reiškia visavertiškai gyventi, ne į vienuolyna eiti ar atsisakyti šeimos.
3. Asmeninės aukos Dievui iš tavęs nereikia ir t.t. Auką reikia ne duoti, o priimti jau esamą.

taigi,Mamka, mes bendraminčiai:) ir aš nieko bendro, nei Robertas, nei Kristina neturi su ta pakrypusia religine sistema, kuri reikalauja visiškų nesąmonių iš žmogaus, o gyvenimą su Dievu pristato kaip neįvykdomą marazmą arba įvykdomą tik kai kuriems.Taigi, supratęs, kad mane tiek metų mulkino, spjoviau ir nesigręžioju, man nesąmonių da komjaunimo laikais užteko, kai su neidelau zubrinom"komjaunuolio garbės kodeksa":)
Taigi, da syki pasikartosiu, tikrai nejauciu atsakomybės, o ir Dievui tokio dalyko neprimesk, ko primokė religinė sistema.Tu visiškai teisi, Dievas nereikalauja tokių dalykų iš žmogaus, o kas prieš Dievo valią, tas ne iš Dievo, net jei pats popiežius sakytų.

Turiu žmoną, auginu tris vaikus, turiu sodybą,butą, opelį parūdijusį, turiu draugų, turiu bendradarbių, turiu daug pažįstamų, remontuoju namus, darau baldus, prekiauju senienom, pamokslauju kartais, kartais urzgiu, baru savo vaikus, buciuoju vaikus, verdu valgyti,pjaunu šieną, rašau, padedu kitiems, pats prašau pagalbos - atvirai sakant, nu niekaip nepatiriu jokio atsiskyrimo su žmonėmis arba da kokių fintų.vienatvės man net trūksta, nes nuolat būnu su žmonėmis. Tai ir yra gyvenimas su Dievu ir dėl Dievo.


Beje, Mamka, dėl visa ko, jei tu Janina, Janė ar Chuana ar Žaneta, tai sveikinu su Joninem:)

Anonimiškas rašė...

As ne jane, as rasa - deives Kaupoles dukra... :0) Taigi per jonines as semsiuos jegu is azuolu ir kitu sventu medziu, rinksiu zoles ir keresiu... Nes tai vienintele metuose MANO naktis... Ir dar, vaiksciosiu po sapnus... Saugokis, galiu ir pas tave uzsukt :0) Ir dar, ieskosiu paparcio ziedo... Nes juo, kaip ir kaledu seneliu vis dar tikiu... O rasos nakti rasos kerai galingi...

o ten rasiau Kristinai, jeigu ka, nes man tiesiog pasirode, kad ji ruosias atiduot gyvenima Dievui, o ne zmonems...

Linas rašė...

Sakai Rasa, kažkur girdėtas vardas:)
Atsiprašau, kad įsikišau į moterišką pokalbį, man atrodo, kad Kristina mjau atidavė, ale vis tiek tai nereiškia tavo išvardintų požymių. Tai tik tavo mintys"kaip aš įsivaizduoju, ką tas tikonas padarytų iš mano gyvenimo":)

Tai su Rasom tave:)

Aš tik žiedlapius
išleisiu
niekam nieko
nepakeisiu
ir aplips
lašais tyla -
Joninių nakties rasa

Anonimiškas rašė...

Jei Kristina tapo ar ruosias tapt vienuole, tada nieko nenoriu jai pasakyt, buciau norejus anksciau pasakyt... Ir ne cia. Belieka pasveikint, jei taip pasirinko. Iki siol gerbiau vienintele vienuole, motina Terese, gal kada gerbsiu ir Kristina :0)

Linai, aciu uz sveikinima :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, vienuolyste yra toks pats ismislas kaip ir kunigyste, Kristina tikrai nesiruošia atsiskirt, ana yra diplomuota psichologė o dirba su visokiais žmonėm i projektais, taigi užsidaryt jai niekaip neišeis.
nenoriu liudint, bet aš apie Terese skaičiau poritrenkiančiai negatyvių dalykų, pav, ar žinai, kad ji nepastatė nė vienos ligoninės, nors žmonės jai suaukojo virš 100 milijonų dolerių? Blogiau, kad nieks net nežino kur jie dingo, greičiausiai nutupė Vatikano seifuos. Arba, medikai, nuvykę į Indiją(beje katalikai) reikalavo ją patraukt baužiamojon atsakomybėn, nes žmonės jos įstaigoj buvo ne gydomi, o marinami - laukiama, kol jie numirs ir t.t.
Žodžiu, tai dar vienas populistinis produktas liaudžiai, kaip brolis Astijus daromas Lietuvoj, ar tėvas Stanislovas.ir.t.
Bet tiek to, pasilik nors viena gerbiama vienuole.
geru tau svenciu, kaip ir visiems.

Anonimiškas rašė...

Na, ka gi, aciu, kad leidi nors viena gerb. vienuole pasilikt :0) Tik matai, as daznai gerbiu (man patinka) ir tokius zmones, kurie nera idealus. As gi nesakiau, kad laikau motina Terese kokia sventaja :0) As, pav. gerbiau kun.Mikutaviciu :0), gerbiau toki narkomana dailininkuti Muse (labai seniai nemaciau :0), gerbiu geju (o gal dabar jau biseksuala?) Moisejeva ir dar daugeli kitu zmoniu... Man patinka siaip ir Kristina :0), bent jau tai, ka ji raso :0). Tai va sitepos...

O sventes buvo geros! Nors visas dienas dirbau, bet dar spejau viena diena po Birstona apzabaliot, kalnus islaipiot ir issimaklyt, nes sunus tipo sugalvojo ne laiptais (o ju ten 188, suskaiciavom :0) nusileist nuo kalno, dar spejau is mamos ka tik issukto medaus parsivezt, kuri skaniausia kuopt tiesiai pirstu is stiklainio :0), dar spejau prie lampedziu pasidegint, dar spejau ant lauzo keptu desreliu prisivalgyt :0), o dar spejau su vyru susipykt ir susitaikyt :0), nes jis pareiske (ar gali isivaizduot!!!!), kad manes ne pats velnias nesuprastu, jau nekalbant apie koki nors vyra zemej... Ir dar sake, kad man reik vyro, kuris mane priluptu! Jau blyn, isizeidziau! As cia stengiuos, jau tokia gera, jau tokia... Dabar va ir galvoju, jei pas Dieva nepriims, nes ne taip tikiu, o velnias irgi ne velnio nesupras, tai kur man reiks detis ???? Tai jau labanakt, nes man ryt 6-a keltis i darbeli, be to draugai jau vel pradeda is anglijos atostogu gryzinet, reiks susitikt, jau kaip pasiilgstu! Ryt viena gryzta. :0)))

Kristina rašė...

Pazinotum tu mane, mamka, tai suprastum, kad vienuole is manes ne kokia:)) Uzsidarymas nuo zmoniu visiskai ne pagal mane, nors kai zmogus yra tam pasauktas, ar gali tam priestarauti ir piktintis. Bet as pakankamai aiskiai zinau, kad man tai tikrai neskirta. Vat, kad netekejusi galiu likti, tai cia visko gali buti:)) Zmoniu problema yra ta, kad jie nori, kad kiti butu panasus i juos:P. Ir apskritai, zmones, kartais SAVO zinojimu pasitiki labiau nei Dvasia, ir teisia, teisia, teisia, kas geresnes kokybes, o kas ne. As pati situ spastu neisvengiu, ir po to skauda siek tiek...

Linas rašė...

Nu jei ir velnias taves nesupras, teks, tau, Mamka, su savo vyru likti, jis matyt, ir yra vienintelis tavo pazinimo specialistas:)o jei lupti, tai irgi matyt paciam teks:) Ale zinai, mes, vyrai, viska norim kitu rankom padaryt, tai ir anas taip sako.
O siaip gerai, kad pailsejai turiningai, su desrelem ir t.t. O kita karta, kai lipsi kalbnan, nusiimk aukstakulnius ir bus liuks:)

Anonimiškas rašė...

Kartais, Linai, paskaites pradedu galvot, kad pcio nei motina Terese karsint neapsiimtu. Varai ant tu kataliku, kad ju tikejimas ir kunigu aiskinimai labai neteisingi, bet kai pats srutu papili, neaisku, kaip tavo Dievas tave veda, kaip tavo dusia blizgina:))) Labai jau zemiskas kvapelis pasijaucia:)
Cia vietoj sauksto deguto, o tai labai jau graziai bendraut pradejot:)

Linas rašė...

nu Neidelas senas bambeklis, vis jam kas negerai. jau sakiau - man uzteko komjaunimo cirku, kai per susirinkimus vaidindamas sedejau. Dabar sau pasakiau, akd jei yra melas, tai ir nebetylesiu. Tiek, kad cia kliuna ne katalikams kaip zmonems, tai ne mano reikalas sprest apie kataliko tikejima, o katalikybei kaip totalitarinei sistemai, kurioje falso ir melo ne ka maziau kaip komunistu partijoj. Patinka Neidelui a nepatinka - ku galvoju, tu ir sakau, sistemai gi neskauda - jinai sirdies neturi:)
O jei visi tyli, tai as nenusiteikes linkciot galva - ir tai nera mano vieno reikalas, paziurek, kokia Lietuva, jau patys gedijames vadintis lietuviais, koks tame katalikybes indelis? Didelis, kodel neveikia istatymai Lietuvoje, todel, kad ir kitose katalikiskose salyse neveikia, nes yra "apstatymas" - kaip tauta ziuri į Dievo žodį, taip ji žiūri ir į įstatymus. Tauta, kuri net nesiruošia laikytis bent 10 Dievo įstatymų ir nenori jų net pripažinti, nesilaikys ir visų kitų, tad gerove mums sukurs ES ismokos, o ne mes patys:)
Jei yra nukrypimai nuo mokymo, kuri Jezus paliko, tai ir sakau, kad cia nukrypimas, beje, sakymo tikslas nera pasakyt, kad as tipo geresnis, galbut esu net ir blogesnis uz daugeli kataliku, bo charakteris mano vriednas, bet kaip sakė Aristotelis: "Platonas -mano draugas, bet tiesa svarbiau":)

Beje, tikiuosi, kad mano vaikai mane pakarsins, apseisiu be Terezos:)

Anonimiškas rašė...

Kristina :0) Jau pav. as tai tikrai nenoriu, kad zmones butu i mane panasus. Net noreciau, kad vaikai butu nepanasus :0) Dar karta sekmes tau :0)

Linai, nu jau lupt, tai manes vyras manau tikrai nelups, nes turiu namie pakankamai gera kocela, jeigu ka :0) O kad jis kartais manes nesupranta, tai tikrai, bet as pripratau, as jam nieko ir nekalbu seniai :0) Tai gerai ir sutariam :0)

Linas rašė...

NuMamka, vel nustebinai sugebejimu sugyvent, kas jau kas o maniau tu spaudi, kol savo pasieki, bet turbut svarbiausia vieta tavo argumentacijoj kocelas gal neuzima:)
Ai, zinai, nepavydziu as toms lietuviu zmonoms, mes biski tokie is molio drebti, kartais galvoju, kad moterys mus kokiu simtmeciu pralenke, kol mes vaikstom su zagrės rankena kiseniuj, jos jau su nesiojamais kompais:)

Anonymous rašė...

Tai tikrai pasiteisino ir aš didžiuojuosi galėdamas tai paliudyti. Mačiau įrašą apie tai, kaip ponia susigrąžino savo vyrą DR AJAYI. Jis padėjo jai susigrąžinti buvusį vyrą. Mano žmona išsiskyrė su manimi prieš 1 metus, norėdama gyventi su kitu vyru, ir aš bandžiau ją paleisti, bet negalėjau, todėl stengiuosi padaryti daug dalykų, kad ji sugrįžtų, ir ji atsisako grįžti pas mane. Vieną dieną apsilankiau forume, kur gavau patarimų, kaip ją susigrąžinti, ir ten pamačiau moterį, liudijančią, kaip DR AJAYI padėjo jai susigrąžinti savo vyrą, kai ją užkeikė kita moteris, o DR AJAYI jai padėjo . Nors niekada netikėjau dvasiniu darbu, nenoriai jį bandžiau, nes buvau beviltiška ir susisiekiau su juo bei paaiškinau jam savo problemas, mano didžiausiai nuostabai, DR AJAYI padėjo man sugrąžinti savo moterį po 2 dienų ir dabar mano santykiai yra tobuli jis pažadėjo. Visam laikui sugrąžinti buvusius burtus ne tik sugrąžinsite mylimą žmogų, bet ir vėl sujungsite savo meilužio jausmą, kad būtumėte laimingi su tuo asmeniu. Dabar mano moteris elgiasi su manimi kaip su karaliumi ir visada sako, kad ji mane visą laiką myli. Jei išgyvenate sunkumų savo santykiuose, DR AJAYI gali padėti išspręsti santuokines problemas. Kreipkitės į jį elektroniniu paštu: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp / Viber“ numeriu +2347084887094

Anonymous rašė...

Šiandien esu labai laiminga su savo šeima. Mano vardas Kate Glory iš JAV. Man 34 metai. Mano vyras paliko mane geriems 1 metams ir aš jį labai myliu, todėl nuo tada ieškau būdo, kaip jį susigrąžinti. Aš išbandžiau daugybę variantų, bet jis negrįžo, kol sutikau draugą, kuris nukreipė mane pas dr. Ibinobą, galingą burtininko, kuris padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Aš ir mano vyras šiandien laimingai gyvename kartu, tas vyras puikus, su juo galite susisiekti per WhatsApp: +2348085240869… Dabar rimtiems žmonėms, kurie atsidūrė tokioje problemoje, patarsiu susisiekti su juo dabar, kad būtų galima greitai išspręsti be streso. Jis visada tau padės, dabar aš jį vadinu savo tėvu. Susisiekite su juo dabar, jis visada prisijungęs, štai jo kontaktas. „WhatsApp“ jam +2348085240869

Anonymous rašė...

Tikrai veikia. Negaliu patikėti, kad DR WALE yra tikras meilės burtininkas.
Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą pasitelkusi tikrosios meilės burtų ratuką DR WALE. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik treji mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės, kurią jam turėjau, viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininką, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir viskas susitvarkys per kelias savaites. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, kad atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik tai, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Ačiū DR WALE. Jei esate čia, o meilužis jus atmeta arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Pastaruosius aštuonerius metus ir dešimt mėnesių sergu herpesu ir nuo to laiko vartoju seriją gydymo ir tablečių, bet nepagerėjo, kol nesutikau DR WALE liudijimų apie tai, kaip jis gydė įvairius žmones nuo. įvairių ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis man atsiuntė vaistų, kuriuos išgėriau pagal jo nurodymus. Kai baigiau vartoti vaistažolių preparatus, nuėjau pasitikrinti ir mano didžiausiai nuostabai išgydžiau nuo herpeso. Mano širdis pilna džiaugsmo. Jei sergate herpesu ar bet kokia kita liga, šiandien galite susisiekti su DR WALE šiuo WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
DR WALE taip pat gydo:
1. ŽIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. VĖŽYS
4. ALS (Lou Gehrig liga)
5. Hepatitas B

Anonymous rašė...

GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs meilužis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei jūsų santykiai nutrūko ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

NEBEVERKITE IR IEŠKOKITE MEILĖS RABUČIŲ INTERNETU, NE DAUGIAU IEŠKOKITE SPRENDIMO, DABAR ATGAUKITE SAVO SANTUOKĄ IR SANTYKIUS DABAR, PADĖDAMAS DR WALE

Viskas prasidėjo praėjusių metų gegužę, kai mano vyras lankėsi Šveicarijoje dėl programos, kuri truko du mėnesius. Kai vyras grįžo namo, pastebėjau kai kuriuos jo charakterio pokyčius mano ir vaikų atžvilgiu. Viskas, ką darau, kad jis būtų laimingas, jis susierzina ir nervina. atsitiktinai, išeina iš namų ir grįžta vėlai. Greičiau jis vėl ieško pašaukimo vienas į Šveicariją, ką aš sutikau, manydamas, kad tai padarys jį laimingą, bet mano didžiausiai nuostabai niekada nežinojau, kad tai mūsų santuokos pabaiga, jei ne DR WALE. santuokos gelbėtojas, Pagarbiai buvau toks sugniuždytas, kai mano septynerių metų vyras paliko mane ir persikėlė į Šveicariją pas kitą moterį. Skausmai buvo tiesiog per dideli, kad galėčiau ištverti, kad nebegalėjau to ištverti. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į internetą, kol sužinojau, kad DR WALE yra tikras reikalas. Išbandžiau viską, ką žinojau, ir su tavo burtais, palaiminimais ir nepaprastomis magiškomis galiomis tu padarei visą darbą man, kurį garantavote teigiamą rezultatą per savaitę, mano buvęs vyras grįžo pas mane ir gailėjosi dėl viso to, ką padarė. Ir dabar mano gyvenimas subalansuotas ir aš vėl laiminga. Ačiū, pone, susisiekiate su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com