pirmadienis, balandžio 18, 2005

Dievas žolėje

Ar matėte kada, kaip atrodo išmėtyti žmogaus kaulai žolėje? Ar matėte, kaip atrodo žmogaus kaukolė, ką tik ištraukta iš žemės su aiškiai matomais purvo pėdsakais?
Aš mačiau. Mano miestelyje žydų kapinės buvo atokiau, retkarčiais ten užklysdavome, taigi tie vaizdai iš ten – prie kiekvieno kapo buvo duobė, o kaulai išbarstyti. Nesiimu smerkti žmonių, kurie taip padarė, bet tai kalba apie kitką.
“Tuo metu, - sako Viešpats, - paims iš kapų Judo (…) gyventojų kaulus. Juos išbarstys priešais saulę(…) Jie nebus surinkti ir palaidoti…”
( Jeremijo pranašystė 8;1-2)
Taigi, jei kas netiki Biblijos pranašystėmis ar nelaiko jos rimta knyga, tvirtinu - savo akimis mačiau tai, ką išpranašavo Jeremijas. Prisiminiau anądien, kaip atrodė žydų kapinės ir supratau, jei kas nori pamatyti Dievą regimai, reikia nuvežti į tą apleistą vietą, parodyti ir tiesiog atversti Bibliją.
Kad ir ką besakytume –viskas, kas užrašyta Biblijoje išsipildys, kaip išsipildė ir Jeremijo pranašystės, kaip išsipildė pranašystės apie tai, kad ateis Jėzus, žmonių gelbėtojas, Jis atėjo ir patvirtino: “Kol dangus ir žemė nepraeis, nė viena raidė ir nė vienas brūkšnelis neišnyks iš Įstatymo, kol viskas išsipildys”(Mato 5;18). Taigi, sau padariau išvadą, būtinai reikia žinoti, kas dar turi įvykti, kol mano kaulai žolėje nėra įrodymas, kad Dievas gyvas.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aciu Dievui, kad yra matanciu ir suprantanciu žmoniu. Ir už tai kad duota suparti ir matyti. Sėkmės.

Anonimiškas rašė...

Norejau pasakyti-duota suprasti. Sorry