antradienis, spalio 23, 2012

Mormonai – satanizmas piešiniuose



Mormonai arba Pastarųjų dienų šventųjų Jėzaus Kristaus bažnyčia visur pabrėžtinai demonstruoja savo dorumą, tvarką ir kitas pagirtinas savybes, pabrėždami, kad tai jie yra tikrieji krikščionys. Dažnai manome, kad tai tiesiog savotiška bet nekalta religija. Deja, deja, pažiūrėkime, ką iš tikro garbina ši galinga finansinė organizacija. Be jokios abejonės, mormonai, kaip ir Jehovos liudytojai, yra masonų kūrinys. Vien pažvelgus į jų piešinius, matyti daugybė masoniškos simbolikos. Štai jų vienas iš topinių paveikslų, kuris puikuojasi mormonų Sains.lt feisbuko puslapio viršelyje – „Paskutinė vakarienė“. Atrodytų, labai gražus paveikslas.   

O dabar pažiūrėkim pasididinę į detales - tariamo Jėzaus kaktoje - demono veidas, daugybė smulkių neaiškių veidukų -šmėklos, demonai ir t.t. - išmėtytų visame paveiksle. Tai yra slapta technika, skirta veikti žiūrovų pasąmonę. Dešiniame viršutiniame kampe yra kažkoks tekstas įrašytas tarp šešėlių.
O kas yra kairiame viršutiniame kampe? Ogi pats jo didenybė Bafometas - blogio įsikūnijimas masonybėje, aukščiausias dievas ožio galva. Žinomas nuo Tamplierių laikų, kaip  "dievas" arba "stabas" ir yra taipogi įvardijamas Mendės ožiu, raganų dievu, vėlyvąja graikų dievo Pano atmaina, alchemijos esmės ženklu ir pačiu Šėtonu. 
Pasididinkite ir pamatysite, kad yra net dvi Bafometo galvos - tamsi ir per pusę šviesi ir tamsi. Ar tikrai mormonai tokie jau nekalti ir tokie jau padorūs? Koks šėtoniškas protas piešė šiuos piešinius ir sudėliojo simbolius? Manau, šių piešinių užtenka, kad įsitikintumėte, jog visas mormonizmas kilęs iš okultizmo.Mano nuomone, visa jų gražbylystė, padorumas ir tariamas taurumas yra tik apgaulė, nes piešiniai aiškiai rodo, iš tikro tarnauja jie  tam pačiam ožiagalviui stabui kaip ir masonai. Tiesa, reiktų pasakyti, kad turbūt eiliniai mormonai net nenutuokia, kur juos įvėlė. Bet nuo atsakomybės tai neatleidžia. 


Tai tas pats Bahometas, kurį naudojo tamplieriai ir kurį naudoja satanistai.

15 komentarų:

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Autpriui - Susidaro toks ispudis, kad jei psichologas jums atliktu tipini testa, kur zmogui rodomos ivairios demes ir jis turi pasakoti i ka jos panasios, jus jose matytumete demonu veidus ir slaptus iliuminatu ir masonu simbolius. Pre ko cia mormonai, jei problema yra jumyse?

Linas rašė...

Atsiprašau, bet ne aš piešiau, o mormonai šituos dalykus. Pasididinkite ir įsižiūrėkite.

Anonimiškas rašė...

zmogus mato tai ka nri matyti. bet kam tokiom nesamonem gaisti laika. reiketu visas religijas uzdrausti ir butu ramu. zmones dirbtu, keltu ekonomika, o ne fantazijom uzsiimtu.kaip sako turtingi dirba, o vargsai socializuojasi.

Linas rašė...

taigi jau buvo tokie eksperimentai - SSSR kinijoj, kombodžoj - žmonės pavirto žvėrimis, va ir viskas.

Anonimiškas rašė...

argi zmogaus natura nera gyvuliska? Naturalu, kad jis pavirto tuo kuo ir yra. Zmogus, beveik, nesiskiria nuo gyvunu. kas cia keisto? religija yra isgalvotas dalykas ir eina pries zmogaus prigimti, todel ir kyla visos bedos ant svieto.

Anonimiškas rašė...

beje biologijos istorijoje rasoma, kad isplitusi viena rusis galiausiai susinaikina, ta matome ant svieto ir tai yra naturalu ir jokia religija to nesustabdys.

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

nuorodų nedėt

Anonimiškas rašė...

eta dle tebe drug

Anonimiškas rašė...

nera nauju straipsniu nusibodo i ta briedi spoksoti...

Anonimiškas rašė...

mano kaimynai labai neramus, jie reikalauja daugiau reklamos.

Anonimiškas rašė...

kur naujienos?

Anonimiškas rašė...

mormonu kanalas http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_981399&feature=iv&src_vid=iO7ySn-Swwc&v=ugV6QGcafEE

Anonimiškas rašė...

Ačiū už viską daktare Ellen! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su daktare Ellen per WhatsApp +1(815)564-3618
Ji puikiai moka šiuos burtus:
* meilės burtai
* santuokos burtai
* pinigų magija
* gražus burtas
* sėkmės burtai
* Sekso patrauklumo burtai
* AIDS gydymo magija
* Kazino urvas
* Pašalinti prakeikti urvai
* Apsauginis burtas
* loterijos magija
* Laimės burtai
* Vaisingumo burtai
* Telekinezės žiedas 💍
paštas: ellenstpellcaster@gmail.com
Whatsapp +1(815)564-3618