ketvirtadienis, lapkričio 05, 2009

Jehovos liudytojai - slaptieji pranešimai piešiniuose

Nebūsiu visiškai originalus, esu girdėjęs apie tai ir anksčiau, tačiau dabar gavau vieną Jehovos liudytojų organizacijos leidžiamą "Sargybos bokšto" numerį. taigi "Sargybos bokštas" 2009 m. rugpjūčio 15 diena. Patyrinėjau paveiksliukus. vva kokie mano tyrinėjimų rezultatai - apibraukti rutuliukais.




Be abejo, dalis mano nurodytų vietų gali atsirasti atsitiktinai, tačiau ne visos. Niekaip atsitiktinumu nepavadinsi, kai prikalto ant stulpo žmogaus delnuose padidinus pasimato... mažos akys. Demonų veidai, kurie vis pasirodo beveik kiekviename Jehovos liudytojų "Sargybos bokšto" piešinyje, mano nuomone,atskleidžia tikrąją Jehovos liudytojų organizacijos prigimtį. Žodžiai tarsi ir Dievą skelbia, o piešiniais - demonus ir velnius.
Slaptieji pranešimai piešiniuose, simboliai ir demonų veidai nėra atsitiktiniai - jie paslėpti rūbų klostėse, šešėlių žaisme, šukuosenose ir t.t.
Pasižiūrėkit, galbūt ne visur įžiūrėsit ar sutiksit, bet taip pat nesu garantuotas, kad visus "sužvejojau".

15 komentarų:

ramaske rašė...

Nezinau,Linai,nezinau...Nuojauta man snabzda,jog nuosavo tavo triuso i si tyrinejima nelabai daug ideta,greiciau perkopijuota is man gerai pazistamos ispanu babtistu bendruomenes leidziamo veikalo.Bet tai jau tavo reikalas,-bala nemate.O mano asmenine nuomone apie siuos tyrinejimus butu ta,kad kai pritruksta Dievo jegos liudijant Viespati,pasitelkiama elementari zmogiska analize,ir vaizduotei padedant,gaunasi visai neblogi argumentai.Taciau tokiu budu net ir as galeciau tavo ne visai tvarkingoj nuotraukoj aptikti koki kipso raga.Todel manau,kad ne paslepti simboliai piesiniuose liudija apie paklydima,o dvasiniai tersalai,kuriuos gali tik atgimes is naujo aptikti jehovistu mokyme.

Linas rašė...

Jo Ramaške, daugiau nieko nedarau tik laisvalaikiu skaitau ispanų baptistų veikalus, labai tu čia logiškai.O tų ispanų baptistų veikalų čia tiesiog krūvos:)Bet kai nori tik prieštarauti ir tai - rimtas argumentas:)
Pirma tai tingėjai ir pasididint ir pažiūrėt, būtum bent pamatęs kad tekstas lietuviškas, o jei dar būtum paskaitęs, tai pamatęs kad ir numeris žurnalo parašytas. Nu bet jeigu tau ta baptistų bendruomenė gerai pažįstama, tai paaiškina, iš kur tu toks visažinis ir visasuprantantis ir visaurzgiantis.Čia kaip firminis šios konfesijos ženklas:) Ramaške, mano patarimas, jei mažiau žinosi, turėsi daugiau galimybių išmokti. Į pilną stiklinę nieks nieko nepila:)

Anonimiškas rašė...

cia tai geras, as apakes, visada man itartini atrode tie ju paveiksliukai, tik aklas nemato arba galvoja kad cia atsitiktinai - velniu gauja siaauuuubas

ramaske rašė...

Gerai,jau gerai.Nemaniau,kad esi toks impulsyvus.Norejau pasakyt,kad sitais slaptais jahovistu simboliais mirga daugelis internetiniu krikscioniu svetainiu,taigi anoki cia atradima padarei.Bet nemenkinu tikrai tavo pastangu,-gal ir kokia nauja marmuze ten izvelgei.Antras dalykas,toli grazu,jog esu prijauciantis babtistams,-tik ju puslapius kartais perzvelgiu.Na,o kadangi uzsivedes pavarei ant manes su pilnom stiklinem,irgi nepykstu,-kita karta sakysiu:waaaauuu,jega,cia tai bent,esi tikras monstras,Linai,nezinojau tokiu dalyku apie jahovistus.(juokauju).Esu tiesus zmogus,issakau savo nuomone,nes man pasirode,kad paemes internetine informacija,ja pritaikei savo "tyrinejimuose".Tik tiek.
Taika?

Linas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
ramaske rašė...

Tikiuosi,kad paskutinesavo komentaro pastraipa emei ir parasei netycia.Nes kitaip butu galima pagalvoti,kad jau padejai taska mano byloje,teikdamas,jog as nei potencialo,nei kritinio mastymo pagal paskirti nenaudoju,nei tarnaut turiu noro,ir net neieskau kur.Man irgi yra suprantamos lituanistinio teksto vingrybes,kurias uzmaskavai geranoriskais pasiulymais.Esi istikimas straipsniui:tapai paveikslus su uzsleptais simboliais:))

Linas rašė...

Gerai, Ramaške, nesiparinam, paduracilis i chvatit:) Nepėsčias esi, lengvai nepasiduodi ir už tai tau pliusas:))

ramaske. rašė...

Ok,Linai,nesiparinkim,tik nepastebejau,kur mes ten duracinomes,-gal ka praleidau..:)
O jei rimtai,tai kol kas matau labai skysta situacija Lietuvoje internetinio tarnavimo poziuriu.Tiek tarnaujanciu,tiek aptarnaujamuju veikloje.Pirmieji kazkodel linke labai konkuruoti ir pestis tarpusavyje,o antrieji kol kas labai pasyvus.

Linas rašė...

Na norint pažinti ir suprasti žmogų iš keliolikos komentarų ar atsakymų nepavys, natūralu, kad dantračiai kartais prasisuka:)
O dėl interneto, tai išties situacija nekokia. Apie konkurenciją nelabai žinau. Man pirmiausia norėtųsi naujienų portalo, siūliau keliems žmonėms - padarom. Bet jie turbūt galvojo, kaip čia mes, be kokios organizacijos, kaip čia mes be pagalbos, kaip čia be ... taigi, grynai lietuviškas variantas - jei jau darau, tai kiti turi matyti ir įvertinti:0 tai šią skyle Formaliomis naujienomis bandau užkišti - jas ima kitos bažnyčios, tinklapiai, kažkiek esu naudingas šioje srityje, nors moku tik "vtoroj radnoj jazyk":).
O vartotojų kaltint negalima. Nėra produkto nėra ir vartotojo. reikia kažką įdėt norint gauti rezultatą, o kadangi lietuvių mentalitetas - nieko nebus, tai niekas nieko ir nedaro rimtai.

ramaske rašė...

Hm...naujienu portalas.Man asmeniskai nera bloga ideja,taciau cia reikia ismanyti detales,o man kaip tik truksta zurnalistikos ziniu.Nekeista,kad daugeliui atsoka fantazija,suvokus,kiek darbo reiktu ideti.Nors ideju sioje srityje ir as keleta turiu,bet kaip komentaruose tam ne vieta,siulyciau persikelti i e-maila.Butu idomu isgirsti tavo vizija siuo klausimu,na o as mielai visu kuom reikalingu ir man imanomu,kaip ispanai sako hecho un cable,-padesiu sujungti laidus.Todel dar karta priminsiu savo el.pasta:terrysanto@hotmail.com arba kitas:nicky_wey777@gmail.es

Unknown rašė...

Nu gal aš ir visai aklas, bet tų velnių atvaizdų niekaip neįžiūriu...:/

Linas rašė...

pasididink<Arūnai, ir pamatysi, be šitų starišlkų neapseina nė vienas JL piešinys.

Anonimiškas rašė...

Kažkokia nesąmonė, tiesiog absurdas. Nesvarbu kas pastebėjo tokį "sąmokslą", bet sutinku su pirmu komentaru apie vaizdinių įžiūrėjimą nuotraukose ar piešiniuose. Dar pamėginkit lytinių organų klostėse paieškot, juos lengviau surasti nei veido bruožus.
Sakykit, kiek kartų matėt velnią ar demonus, jog teigiate kad ten būtent jie?
Kiek mačiau jehovistų lankstinukų bei leidinių tai ten tiesiog žmonės labai juokingai nupiešti ten kur vaizduojamas rojus. Kai pirmą kartą pamačiau, tai priminė man S.King romane skaitytus žodžius, pamėginsiu iš atminties pacituoti, ten vaikas kalba apie piešinį ant vaikiškos knygutės apie kalbantį traukinį:"Man visuomet atrodė kad tie vaikai, sėdintys traukinyje, ne džiūgauja, o šaukia iš baimės. O linksmasis traukinio veidas iš tiesų pamišėlio." Labai jau nesveiki tų laimingųjų veidai, PERNELYG laimingi. :D

Anonimiškas rašė...

Pralinksminote, ponas Linai:)Gi pažiūrėjau į savo alkūnę, akurat, kažkoks baisus feisas su giliomis akimis. Ir Jums, ponas Linai siūlau atidžiau peržvelgti savo kūno vieteles;)

Linas rašė...

Smagu, kad žmonėms linksmiau:) Kaip tik turiu naują Sargybos bokštą, ten irgi yra, nuskanuosiu, įdėsiu:)