penktadienis, gegužės 01, 2009

Pavasaris atėjo ir prasidėjo

"Ura, draugai, sveikinam su tarptautine darbo diena". Nežinau, ar jūs man draugai, nes aš tai dirbu, o dauguma iš jūsų turbūt švenčia.
Iš viso kažkaip šį pavasarį darbų tiek, kad mano dienoraštis gali virsti mėnraščiu. Prisimenu, sovietiniais laikais, kai mus skatindavo rašyti dienoraščius ir stebėti save, mano draugas skundėsi:"Nu aš kažkoks nenormalus, stengiuosi rašyti, bet užsirašiau tik kada prie turniko 10 kartų prisitraukiau, ir kada Jawa 100 kilometrų nuvažiavau, o ką tu rašai?". "NUUU,- pasakiau aš,- tau tikrai reiktų ką nors kitą pabandyt parašyt, ką jauti, galvoji". Tiesa, visaip stengiausi neišsiduoti, kad aš iš viso nieko nerašau:)

10 komentarų:

Zita rašė...

Pala pala, Linai, ką reiškia švęsti darbo dieną. Jau pats pavadinimas pasako, kad tai yra DARBO DIENA. Tokią dieną pats darbas turi būti šventė :) Taigi, geros tau šventės :)
Ir aš einu dirbti - savo lauko knisti, akmenų dėlioti ir augalėlių laistyt. Kažko tai man niekas šitam darbe nepadeda :)

mamka rašė...

O man direktorė iškariavo šiandien laisvą dieną :0) tai džiaugiuosi. Susitvarkiau sutartis telefonų, sūnaus draugei tobulą dovanėlę nupirkau :0) Norėjau į kaimą, bet jį vaikai okupavo. Dukra su draugu, sūnus su pusbroliu, visi išvažiavo pabūti ir šašlykų kepti :0)
Labai nesinori namuose būti ir kuistis :) Kai saulė šviečia, laukan kviečia... :0)

Linas rašė...

O Mamka, Mamka - tu ateini, kaip aušrinėėėė, lauko gėlėm pasiiiiipuošus:)
Neliudek, bus dar tų kaimų, mieste zinok geriau - silciau, zalumos daugiau, pakentek:)

mamka rašė...

Įsivaizduojat, aš greit gausiu ATOSTOGŲ! Jau beveik buvau pamiršus, kas tai yra! Tada ir važiuosiu į kaimą. Kad tik oras būtų geras. Planų milijonas, atostogos tik vienos...
Gaila, kaip tas Karlsonas sakė, kad per gimtadienį būna tik vienas tortas ir daug žvakučių :0) Galėtų būti atvirkščiai.

Linas rašė...

Aikjau aik, krizzes metu atoostogu nebuna, tik dirbt ir dirbt, nemeluok ir nekelk tusciu iliuziju, kad ir man bus atostogos:)
O ka planuoji?

mamka rašė...

Nesakysiu, paskui gali neišsipildyt :0)
O darbe nusipelniau atostogų, nes savo naujoj darbo vietoj sumušiau visų laikų (kelių metų) apyvartos rekordą. Įvertinant, kad dirbu beveik viena, o seniau dirbo kelios, nusipelniau savimi didžiuotis :0) Be to, dar tik du mėn. čia dirbu. Mane pakėlė pareigose, vat. Net peršokau per vieną pakopą privalomą :0) Na, šituo nesididžiuoju, geriau atlyginimą būtų pakėlę... :0) Šiaip ar taip, labai pavargstu. Daug ten problemų būna. Bet būna ir labai įdomių žmonių. Žinai gi, žmonės mėgsta kalbėtis. Kai turiu truputį laiko, išklausau apie badavimus su nusistatymu į pakitimus arganizme, apie kieno nors jaunystę, senų mokytojų prisiminimus, profesorių pamąstymus ir daug kitų dalykų... Įdomus darbas :0) Psichopardavėja beveik

Linas rašė...

Jei ką tai žinok, kad neliūbiju karjeristų labai, tai man baisiau už bomžą. Kadangi tu tik antrą mėnesį karjeristė ir dar ne savo noru, tai neužskaitau prie baisiausių žmonių.
Nepavark, grožiui kenkia. O psichopardavėja, tai čia kaip? Ateina žmogus, žiūri į tave, o tu sakai:"Labas, aš Mamka, norite apie tai pasikalbėti?"?:)
Jei taip, tai ir aš atvarysiu okuliorų pas tave pirkti, nes turiu problemų su savianalize, pasaulio adekvačiu priėmimu, be to mano vaikystė buvo sunki ir regėjimas -1:) Sutariam?

mamka rašė...

Mhm, sutariam :0)

Dalia rašė...

Vau kokia graži Zitos rožė. :)

O aš dienoraščio niekad nerašydavau... man atrodė, ką ten rašyt, jei ir taip viską apie save žinai, juk neįdomu. O pergyvenimai ir pamąstymai apsakymų forma susdėliodavo, aplinkiniai tapdavo veikėjais, ir pradėdavo gyvent savo gyvenimą, va čia jau kur kas įdomiau, nei dienoraštis. Tik dabar gailiuos, kad daugelis tų veikėjų irgi liko galvoj ir pasimiršo. Ale kad kažkaip laiko gaila "gryna grafomanija" užsiimt, jau geriau tada komentarus rašinėt.

Visus su paskutiniu pavasario mėnesiu.

Linas rašė...

Labas Dalia, žiedai žiedai aplinkui, o Zitos ne tik rožė graži, bet ir dienoraštis puikus ir tikrai išsiskiria iš kitų, rekomenduočiau pavartyt:)