trečiadienis, kovo 04, 2009

Mimozos žydi

Iš Prancūzijos pažįstama atsiuntė paveikslėlį - pas juos jau mimozos žydi. labai graži geltona slapva, beveik kaip pienių - pagalvojau, tik mums dar reikės palaukti. Tiesa, ta pažįstama sako, kad kai mimozos žydi, labai daug žmonių ima sloguot, tai gal pienės net ir geriau:)

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Koks grožis. Neįsivaizdavau kad jos tokios gražios.
Aš pernai jautriąją mimozą auginau, nuo menkiausio prisilietimo jinai suglaudžia lapelius. Sunku patikėt, kad augalas taip gali :)
Tai mes ją liesdavom ir liesdavom, kol vargšelė mumiro :(

Linas rašė...

augalu kaip ir moteru be reikalo liest nereikia - auga sau ir tegu auga:)

Anonimiškas rašė...

Linai,o ka daryt,kai sodininkui daug reikalu tame gelyne atsiranda?Ar taip ir palikt naturalias dziungles ar sudekoratyvint kai ka?Suprantu,kad daug kas nuo paciu augalu savybiu priklauso,bet siandienai turim labai daug dirbtiniu rusiu,kurias liesti tiesiog butina:))

Anonimiškas rašė...

Tai tu Ramaske, koki patarima duok, ten siltuose krastuose turbut turi patirties, Lietuvoj gi zinai - palauki pusmeti ir viskas sunyksta, nusala:):)
Ramaske, o tu nenori apie savo ispaniska bzn papasakot? Visiems interesna butu

Anonimiškas rašė...

Kad prastas patarejas is manes...Ka gi galiu patarti,kai vaikscioji po miesta,groziesi visais metu laikais zydinciais ir zaliuojanciais miesto sodais ir parkais,o priziurejimo darbus dirba atsakingi darbuotojai,ir tai tik vakarais,kad dulkiu praeiviams nekeltu.:)
O del baznycios,tai kaip tamstos konkretus norai butu...Net nezinau nuo ko pradeti:ikelti nuotraukas,ar viena kita klipa,ar siaip bendrai papasakoti?

Linas rašė...

Nu isivaizduok tradicini lietuviska vartotoja, kuris galvoja, kad jis liko zemej vienintelis, da keli vilniuj tupi ir zinosi, ka ikelt ir ar verta ikelt. Zinios turi tam tikra dalyka - praplecia akirati:)