šeštadienis, vasario 14, 2009

Gelbėtojas vis dar kalba!

Šiek tiek sekmininkiškos muzikos. Vanilda Bordieri. Neabejoju, kad su tokiu talentu ir balsu, ji galėtų būti pasaulinė žvaigždė. Tuo labiau pagarba jai, kad neišėjo ieškoti lengvesnės duonos, o liko tarnauti ten, kur yra mažai matoma. Bet tai yra privilegija - perduoti Dievo jėgą ir šlovę.

Daina vadinasi "Be žodžių"

Siužetas maždaug toks: "Kai liūdna. neviltis atrodo, kad šaudo į mus. Jums nereikia daugiau nieko daryti tik šauktis. Net ir be žodžių.

Net be žodžių, Jis jums atsakys! Nes Jis mato, jei norite verkti! Gelbėtojas vis dar kalba!

Jis žino tavo kančias ir skausmą. Dievas atsakys į jūsų maldas: leiskite Šventajai Dvasiai kalbėti su Jumis.

Gelbėtojas vis dar kalba!

14 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Jau nežinau kelintą kartą klausau ir dar klausysiu.

Žinai, kartais man atrodo, kad visus (na, gal ne visus, o tik daugumą) apima tas pats jausmas. Nuo pat ryto skambina, rašo ir su tokiu ilgesiu/liūdesiu, lyg atsisveikindami. Net šiurpas krečia. Epidemija kažkokia. (Kaip čia man neužsikrėst :)
O juk ir diena tokia balta, žiemiška. Gal čia taip dėl to baltumo? Matyt, taip jau ir bus, kad naktį ieškom šviesulių, o dieną juodulius matom.
Dabar renku tekstus, tai ten taip pat tiek liūdesio, vienatvės ir tik kai kalba apie Dievą viskas lyg prašviesėja.
zita

Anonimiškas rašė...

Jo Erzketroze, butent epidemija. Viskas yra drebinama kaip parašyta pranašo Izaijo žodžių knygoje: “Dykumoje šaukiančiojo balsas: ‘Paruoškite Viešpačiui kelią, ištiesinkite Jam takus!
Kiekvienas slėnis tebūna užpiltas, kiekvienas kalnas bei kalnelis – nulygintas. Kreivi keliai tetampa tiesūs, o duobėti – išlyginti.
Ir kiekvienas kūnas išvys Dievo išgelbėjimą”. Luko 3
Nėra ramybės be Dievo, nėra vilties be Dievo.
Niekada kitaip ir nebus.
Poezija irgi yra gera bala, sakau iš savo patirties - vos išplaukiau.Jei ne Jėzus, nežinau, kuo būtų pasibaigę.
Ačiū Jam, kad mane ištraukė ir leido pajusti, kas yra dvasingumas, o kas yra tik pinklės ir apgaulė. Gelbėtojas vis dar kalba, kaip ir dainuoja toje dainoje:)

Anonimiškas rašė...

Dvasingumas gali reikštis visur, svarbu, kad būtų daroma ar sakoma iš širdies.
Ar poezijos forma netinkama pagarbinti Dievui? Aš suprantu, kad šią privilegiją turi tik tikri poetai. Taip jau Dievas paskirstė.

„Turime įvairių dovanų, nelygu kokia malonė mums suteikta. Kas turi pranašystės dovaną, tegul ja naudojasi, laikydamasis tikėjimo; kas dovaną tarnauti – tetarnauja, kas mokyti – tegul moko, kas paraginti – tegul ragina; kas dovaną šelpti – tegul šelpia dosniai, kas vadovauti – tegul vadovauja rūpestingai; kas dovaną gailestingumo darbams – tegul pagelbi kitiems su džiaugsmu“.
Rom 12

Ir tai gerai. Jis žino ką ir kam paskirti.
Tačiau kai žmogus nežino savo tikrojo kelio jis ieško. Dažniausiai tiems ieškojimams pritrūksta drąsos. O širdis vis tiek šaukiasi.
Dauguma žmonių gyvena tokioj baloj, kad jiems poezija jau tampa sala toj baloj.
Kai man paduoda prirašytą sąsiuvinį, tai to žmogaus akyse gali pamatyti daug ką, bet niekada dar nemačiau pasididžiavimo. Tuose sąsiuviniuose kartais randu tokių Dievo šlovinimų, kad tikrai gaila, jog plačiau jie taip ir nepasklinda.

O mane būtent poezija atvedė prie biblijos. Kai vieną vakarą parašiau, man tuo metu dar nesuvokiamus žodžiu, parūpo išsiaiškint. Ir dabar tuo džiaugiuosi.
Gelbėtojas vis dar kalba. O aš vis dar klausausi ir klausausi šitos dainos. Ech, kad taip lietuviškai... :)
zita

Linas rašė...

Nu del dvasingumo as ziuriu biski kitaip - gali visus vidurius isversti, o nieko nuo to nebus, Ne tai yra, kad zmogus daro nuosirdziai. Bet tame ka rasai isties yra - kai kam tikrai gal ir sala, bet manes vos nepaskandino, nepriplaukaiu matyt:)
O sita rasto vieta siek tiek apie kitus dalykus kalba, apie sutvarkyma Dievo karalystes viduje, ten yra dovanos, kurios dalinamos Šventosios Dvasios zmonėms. Norint gauti dovaną, pirmiausia turi būti perkeltas į tą karalystę, kuri yra dvasinė. Cia kaip Alisa Stebuklų šalyje - įlendi į urvą ir išlendi toje karalystėje:)
Zinok yra ir lietuvisku slovinimo giesmių gilių tik neturiu vaizdo medziagos kad ideti.

Anonimiškas rašė...

Vakar su drauge klausėm, sakė, kad ir jai patiko.

Dėl rašro tai nesiginčysiu, gal kažką praleidau skaitydama, nes būtent taip supratau, kad mes nesinaudojam tuo ką Dievas davė, o tenkindami savo garbės troškimą stengiamės daryti tai ko išvis nesugebam.
zita

Linas rašė...

Na Biblija nera tik vienareiksme, ji kalba ivairiai, todel ir tavo minetas aspektas yra, turim naudoti tai, ka gavom:)

Anonimiškas rašė...

Linai, tu senas nešvankėli!!! Skaitau čia atsipalaidavus, skaitau... Ir akys didėja... "...todel ir tavo minetas... " Suprantu, kad kokie esam, taip ir suprantam, nu bet žinai, labai keistai skamba. Ar tu imsi, diedai, rašyt lietuviškai vienąkart, ar mes taip ir skaitysim nesuprasdami, ar čia apie bibliją ar apie oralinį seksą?! :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, pasakyčiau, valdykis moterie:) Dirbi su akuliorais, tai per daug gerai matai raidelas:)
Pastabų priimu, rašysiu lietuviškai, kad dar kam silpnų nervų asociacijų nesukelčiau:)
P.S. Bet ir žodžių kokių imantrių žinai:)

Linas rašė...

Nu Mamka, pasakyčiau, valdykis moterie:) Dirbi su akuliorais, tai per daug gerai matai raidelas:)
Pastabų priimu, rašysiu lietuviškai, kad dar kam silpnų nervų asociacijų nesukelčiau:)
P.S. Bet ir žodžių kokių imantrių žinai:)

Anonimiškas rašė...

Nu, Mamka, seniai taip juokiausi. Aštrus žvilgsnis. O aš skaitau ir nesuprantu apie ką čia, kad Linas kaip ir taip nerašo. Net pasitikrinau ar ten pataikiau :)
zita

Anonimiškas rašė...

Zitai: taigi reik ant ko nors retkarčiais pabumbėt, negi čia viena turiu nervintis :0) Sėdžiu va su marmūze perkreipta, negaliu normaliai kavos atsigert, pusės veido nejaučiu, iš stomatologės grįžau. Ir šiaip ir taip bandau, lūpos nejaučiu, pro tarpelį tik saldainį bandau įsigrūst. :0) Nusipirkau širdžiai paguosti... Padeda geriau, negu svetimas vyras... (čia tik spėju, nesu turėjus svetimo :0) Geros jums dienos.
O su tom angliškom raidėm tankiai juokai gaunasi. Pav. sunelis- sunelis, gali būti sūnelis ir šunelis... Arba labai juokinga buvo, kai pagyvenusiam vyriškiui papriekaištavo, kad jis nevaisingas! O turėjo galvoje, kad nevaišingas :0)))

Anonimiškas rašė...

Ui kaip užjaučiu, Mamka. Geras dalykas tada raštu bambėti, jei tik nors kiek padeda :)
Dar teko skaityti tokį tekstą kuriame sakoma, kad skaitant akis nepastebi visų raidžių. Svarbu, kad pirmoji ir paskutinioji raidė būtų teisingos ir mes puikiai suprantam kas parašyta. Ir tikrai, visuose žodžiuose raidės sumaišytos ir aš nepastebėjau. Na, jums, Mamka, šitai matyt negalioja :)
Ir visiems gero vakaro.
P.S. O pastebėjot jau kaip ilgai šviesu...
"Jau saulelė vėl atkopdama"... :)
zita

Anonimiškas rašė...

Zitai: žinau su tom sumaišytom raidėm, tiesa ;0) Bet juk mes lietuviai, turėtume stengtis rašyti lietuviškai. Jau vaikai užaugs pusiau beraščiai nuo žinučių rašymo ir internetinių trumpinimų. Krc, nzn ir t.t. :0)
O nuotaika man gera. Šiandien labai šalta, bet labai gražu. Užtat vis patvarkau reikalų, pasišylu namie ir vėl lekiu. Kai būna liūdna, tada guliu bambą išvertus ir nieko nedarau. Arba tualetą šveičiu. Padeda :0)

Anonimiškas rašė...

Šaunuolė jūs,
Aš pradžioj bandžiau rašyt kaip visi, bet kad jau neišėjo tai aš irgi už lietuvišką raštą :)
O diena tai tikrai nuostabi. Aš kai prie kaimo tai visą dieną laukuos praleidau, kiek nuotraukų pridariau.
zita