penktadienis, vasario 20, 2009

Gyvsidabris

Na šiandien baigėsi vienas etapų, kuris truko apie mėnesį. Turiu pasakyt, karštos buvo dienos, ką ir besakyt daugiau.
Galiu pasakyt, kad ištvėriau, tiksliau ištvėrėm, dabar reikės peržiūrėti taktiką ir strategiją, prisiimti tai, kas neišvengiama ir jau seniai sklando, pasipriešinti tam, kas išvengiama. Bet kokiu atveju, įdomu gyventi. Dar niekas gyvsidabrio rankoje neišlaikė - taip pagalvojau.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

"Dar niekas gyvsidabrio rankoje neišlaikė"
Labai įdomus palyginimas ir geras
zita

Anonimiškas rašė...

Siaip jau nera rimtos priezasties ta gyvsidabri i rankas imti.Na nebent is neturejimo ka veikt,noretum sau pakenkt.Beje, ji islaikyti galima,kol anas isgaruoja:)

Linas rašė...

Alo fizikai, matosi Ramaske studijaves ir jam patinka teoriniai apmastymai:)

Anonimiškas rašė...

Linai,kad pacio tu teoriniu apmastymu apstu "Gyvsidabryje",-liezuvi gali nusilauzti beskaitant:)Negaliu daugiau komentuoti,nes nesu jusu situacijoj,tai nezinau apie ka sneka eina...O savo posta pridejau tik siaipsau - turejau as anksciau reikalu su gyvsidabriu - 1979 i TV antena pripildavom,tai "imdavo" uzsienio kanalus.Kol pramoga milicija nutrauke.:))

Anonimiškas rašė...

Man nuo savu darbu jau "stogas važiuoja" ir galva nebevirina. Tai irgi apie gyvsidabri neįkirtau.

Ale remiantis kitais šaltiniais, laukiam geru naujienu, ir šiaip, sekam įvykius (mes - tai ašen ir jaunoji karta, kuriai kol kas tik siaurukas įdomu), palaikom, "sergam". O piktavalius - į muilą. :D :D :D ar bent išmuiluot.

Beje, kaip kolegos Marijampolej laikosi?

Linas rašė...

O antenos, visi taip darė ir vis sakydavo, kad atskris malunsparnis ir nuvilks antenu:) Kita savaite aiskiau parasyssiu kas ti darosis.
O Daliai, tai zinok kai nulusi niekas paminklo tau nepastatys, todel darbus patariu ribot. Daryt, kiek gali, o ne kiek negali. Gyvenimas turi buti ne zygdarbis o balansas:)