penktadienis, gruodžio 05, 2008

Gražus balsas

Džeki Velaskes - šitos giesmės irgi seniai ieškojau.

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Balsas tai tikrai gražus.
būtų gerai jei dar ir suprasčiau.

erškėtrožė

Linas rašė...

cia daunuojama apie tai, kad viskas ateina is dangaus:)

Anonimiškas rašė...

Linai, nepameni, kas ten kažkada mokėsi LIETUVIŲ KALBĄ?!
"daunuojama" :0) Dainininkė- dainuoja, o daunas- daunuoja? :0)
Aš vietoj jos įsižeisčiau... :0)

Ar lauki Kalėdų? Kažkodėl dabar galvoju apie tai, kad užaugau, bet vis vien kasmet laukiu Kalėdų stebuklo. Nežinau kokio, bet man laukiasi ir viskas. Tikriausiai tas laukimas ir yra puikiausias dalykas. Šurmulys, kažkokių daikčiukų slapstymas (visi turim savo vietelių). Tik neperversk visko į tikėjimą. Ir neskaityk moralų apie tai, kad per adventą tik apie susikaupimą ir apie Dievą galvot reik :0) Aš ir taip susikaupus, nes Kalėdas švęsim vieni, vyras negrįš, o man striukoka, kišenėse skersvėjai... :0) Bet aš nesiskundžiu, man gana gera ir ramu. Bandysiu dar nueit truputį papildomai užsidirbt, tik laisvos šiokiadienį reik sulaukt... Vakarais, jei lieka laiko, gaminu atvirukus, braižau brėžinukus semigrafiškai siuvinėti, labai keistas būdas,ten viskas turi būti simetriškai, gal kažkada sugalvosiu sau ką nors padaryt, tik dar neperpratau gerai jo :0) Bet man patinka, kai galvoju apie tai, kad gal kažkas visai nudžiugs, nes aš visur pripakuoju savo širdies dalelę... :0)

Linas rašė...

Jo Mamka, čia tai tu mane pagavai ir su daunavimu ir su Kaledom:) Smagu girdėt tave iš viso, šiaip be priežasties. Gražu, kad tu moki taip gyvent, pasidaryt švenčių. grįš tas vyras grįš ir šipkartę parveš:) o aš vis galvoju, ką čia man padovanojus vaikams, žinai, tie pirkti daiktai standartas, nebenoriu. Sakaiu kada važiuosiu vėl kaimo puošt. Aš visą pamiškę žaisliukais apkabinėju - blizga tviska gražu:) O Dievas savo vietoj - tai man svarbiausia gyvenimo dalis ir kalbų apie Jį per daug nebūna. Kalėdos ar ne - apie tai reikia kalbėt žmonėms. nežinau, ar tu įsivaizduoji, kiek aplink vienišų žmonių. Siaubingi kiekiai - vos ne į kiekvieną besk - jaučiasi vienišas, išnaudojamas, nesuprastas. Nėra kito vaisto vienatvei sunaikint - Jo meilė pakeičia viską radikaliai. Dėl to verta kažką daryt, kad žmonės taptų laimingi.Kur ateina Jėzus, ten nebelieka vienatvės.(Matai, kaip vikriai tau pamokslą išdrožiau:)
Žodžiu, lauk ir toliau - viskas bus gerai, nepasiduok tai panikai - bus blogiau ir blogiau.

Anonimiškas rašė...

"grįš tas vyras grįš ir šipkartę parveš:)" Kas vyras, tai man aišku, o kas ta šipkartė? Dabar net nežinau, gal tikrai labai laukt, gal tai geras daiktas? :0)
O dėl vienišumo... Daug vienišų...
Galbūt, jei pavyks šiemet nuvažiuot per kūčias pas tėvus (nes dirbu) arba gal būt net pas save į namus pasikviesiu vieną jauną žmogų, kuris niekada gyvenime nevalgė tikrų kūčių.

O dėl dovanų, tai visokios gerai vaikams, tik dovanok :0) Nebent tavo vaikai visko pertekę, bet nemanau, kažko man atrodo, kad tu taupus :0) Mano sūnus tai nori iš Kalėdų senelio didelių šlepečių su minkštais meškinais. Jau kaip man juokinga! :0) Toks didelis! O jis durnių įjungęs, sako: noriu ir viskas :0) Gal senelis ir atneš.

O dar dėl Dievo meilės ir vienišumo. Žmonėms visokios meilės reikia- savo, žmonių ir Dievo...
Man neužtenka vien Dievo meilės. Tikriausiai aš neteisi, bet neužtenka ir viskas. Meluočiau, jei sakyčiau kitaip.

Linas rašė...

Nu Mamka, as tikrai taupus:) Ir vaikus mokau paskutinio lito niekada niekada neisleisti:)
O sipkarte yra tada, kai atsiuncia pinigu. Anais laikais tai budavo pinigai bilietui i uzjurius:) pav Paskenduole lauke lauke sipkartes

Anonimiškas rašė...

Aišku... Vargu ar aš panaši į Paskenduolę, tai šipkartės nelaukiu.
Gal gerai, kad tu vaikus taupyt mokai. Mano irgi gana taupūs.
O aš tai tyliai sau dabar galvoju, iki kiek metų lupt vaikus teisinga? Grįžau ką tik iš susirinkimo mokykloj. Pavargau. Tiesiog pavargau...

Anonimiškas rašė...

Nu manau, kad tau lupt jau tikrai nebe laikas. Todel nusiramink.
pasimelsiu uz tave, Mamka, nenusimink, tu stipri moteris, nesijausk kaip naslaite.
L

Anonimiškas rašė...

Aš nesijaučiu kaip našlaitė :0) Aš tikrai tik pavargus, nes juk dar darbe atidirbau, o darbo pas mus dabar daug. Viskas gerai. Su sūnum pašnekėjau. Paprastai aš jau po susirinkimų pasėdžiu kur nors lauke, kas nepareičiau pasiutus :0)