ketvirtadienis, vasario 21, 2008

Gripas

Toks bjaurus kaip priešų šnipas
Atslenka į miestą gripas.

Tai va, pirmas kritau aš, po to sūnus, o dabar ir mažoji. Žodžiu, kritome kolektyviškai. Ir dar čia ne pabaiga.

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Na va, tie provincialai visas liekanas susigaudo... :0) Taigi visa Lietuva jau seniai gripu persirgo! :0) Žiūrėkit ten, sveikit, gerkit daug vaistažolių arbatų su medum. Tikiuosi turi čiobrelių, jonažolių, liepžiedžių, dar galima šalpusnių lapų. Arba bent vieną iš šitų :0) Bet geriausiai visas sumaišyt, labai skanu ir sveika. Bent jau mano šeimai ir mano kaimynėms, kurios pas mane ateina, kad duočiau mišinio, padeda. Sėkmės, gulėkit bambas išvertę ir greičiau pasveikit.

Linas rašė...

Prašom nesityčččioti iš provincialų, mes žinokis, jautrūs, jautrūs:0 O tu Mamka aukštuosius mokslus perkrimtai? Iš tono jaučiasi kad labbbai mokyta šiuo metu ir susirūpinusi.:) Atsipalaiduok, visko gyvenime nutinka:)

Anonimiškas rašė...

Ką aš ką aš :0) Aš dabar dirbsiu (jei dirbsiu) ne su bendradarbėmis, o su kolegomis, aišku man baisu. Be to, ryt esu pakviesta į konferenciją, bus banketas, o aš dar neturiu kostiumėlio tinkamo. Mano drabužiai visad buvo kitokie. Tai man visai nejuokinga :0) Be to ryt prieš konferenciją nori, kad sudalyvaučiau atestacijoj, kur klausimai bus toms, kur daug metų dirba, man daug žinių trūksta.
O kitą savaitę spręs ar aš tinkama :0) Varge varge, tai toks paprastas darbas, nesuprantu, kam tie reikalavimai aukšto mokslo, užsienio kalbos (tą dar suprantu) ir visokio galo. Turbūt dirbsiu dviejose vietose. Ai, milijonai naujienų pas mane, neturiu laiko šnekėt, tu sveik greičiau, papliurpsiu kitą kartą. :0)

Unknown rašė...

Sveiki. :-) Vakar savivaldybėj dalyvavau tokiame susitikime. Pradžioj viskas buvo normalu, bet kai atėjo laikas prisistatyti vienos komisijos nariams, tai kiekvienas iš prisistatančiųjų pabrėžtinai ir įkyriai vardino savo mokslinius laipsnius ir atrodė, kad kiekvienas stengėsi priblokšti kitą savo išsimokslinimu. Susidarė įspudis, kad jeigu tu neturi magistro, tai tu esi niekas ir tavęs net išklausyti neverta. Ir apskritai, tavo buvimas JŲ tarpe yra įžeidžiantis.
Aš, vargšelis, aišku tokių laipsnių neturėjau, tai ir nebuvau išgirstas. Keista?! - kokių žmogėnų būna. Ir visus myli Dievas. Nieko nesuprantu. :-)

Linas rašė...

nU RObertai teks ir tau prdet vardint nuo pradines, gal dar koki saskiu turnyra laimejai ir t.t. Ispudis garantuotas:)
Mamka, tavo darbas kažkoks įtartinas, gal tu ten neik, kažkas panašaus į tas emancipuotų moterų kosmetikos paltinimo tinklus arba organizacijos, kur viršinikus garbina kaip dievus:) Is pradziu ten reikia idet nemazai savo lesu, o paskui kai nepasiseka sako, kad mazai treningu lankei:) Tai jei cia kas panasaus, mauk i Laisves aleja kiosko ieskot, ten dabar vakanciju kruvos turetu but:)

Anonimiškas rašė...

Linai, deja kioskai ir prekybininkai iš Laisvės metami, kurie laikosi, tik per pažintis :0) Voratinklinė ir piramidinė "ekonomika", kaip ją įvardina, manęs nedomina. T.y. domina, kaip trečiasis darbas, esu vienos rusiškos kosmetikos platintoja :0) bet tik tiek, kiek reikia man ir mano pažįstamiems, iš pelno perkuosi sau gerą kosmetiką, nes šeimos pinigų šitiems dalykams manau nedera imti :0) O jų konferencijos, t.y. baliukai už nuosavus pinigus ne man. Nesu poniutė, norinti turėti kažkokį gerą įvaizdį ir negaliu sau leisti, kad išlaidos viršytų pajamas, ko ir siekia platintojai. Jų smegenų pudrinimas tikrai ištobulintas su visomis jų kasetėmis ir "mokymais".

Darbas, kurį noriu gauti, iš esmės yra pardavėjos :0) tik nebloga firma, turinti virš 50 parduotuvių Lietuvoje. Kol kas, žiūrint iš šono, atrodo neblogai. Bent jau tai, kad kiekvienas darbuotojas turi žinoti, kiek val. jis turi dirbti per savaitę! Neviršinant! :0) Valdžia dauguma iš buvusių darbuotojų, tai neblogai. Buhalterija balta, atlyginimai balti, darbuotojams priedai nuo darbo kokybės. Darbas su baltu chalatėliu :0) ir greta būna gydytoja dažniausiai. Va jos tai mane juokino, jos tokios įvairios, gražu žiūrėt, nuo paprastų, kaip kaimo bobutė iki tokių, kurios nori tave pritrenkti pirmais sakiniais savo erudicija, kad žinotum savo vietą... :0) Įdomu stebėti naujus žmones. Beje, ryt į tą konferenciją iš visų besimokančių pakvietė tik mane kažkodėl. Tai va, gerai, gale pasakysiu :P optikoj noriu dirbt :0) O jų reikalavimai nemaži. Dėl kalbų, tai dirbant dviese jauna mokėtų angliškai, aš gerai rusiškai :0) O šiaip baigia pusę gydytojos iš manęs padaryt. Ar žinai, kas yra miopija, hipermetropija, presbiopija ir visokie astigmatizmai? O dar visokie pupilometrai, bifokalai :0) Viskas, einu gult :0) naktis...

Linas rašė...

nu asigmatizmas, tai cia rusiskas keiksmazodiz kazkoks, tipo mat tvoju?
Nieko isissavinsi.Nu manau, neblogai optikoj, kaip sako "rabota ne pylnaja", kaustykis ir ruoškis, gero baliaus:)

Unknown rašė...

Che, Linai. Matematikos olimpiada lamejau penktoj klasej. :-) Tikrai pradesiu nuo to. :-)
O tau mamka sekmes naujame darbe. Kaip tik akiniu man reikia. Gal net man nezinant, tu mane mandagiai (o gal ir ne) aptarnausi. :-) Ai, starost ne radost.

Anonimiškas rašė...

Ačiū už gerus palinkėjimus :0) Robertai, jau tavo su Linu veidus tikrai gerai atsimenu, jei pataikysi pirkt pas mane, prisistatysiu :0)

O konferencijoj patiko... Daugiau, tai aišku, po konferencijos patiko restorane :0) Labai gražiai saksofonu grojo, maistas skanus ir geras aptarnavimas. Aš tai neilgai pabuvau. Bet įdomu, daug gerų dalykų sužinojau, dar praktinė dalis buvo, su gydytojais kartu matavom ten visaip.

Anonimiškas rašė...

nujai gydytojai jus matavo, tai aisku balius liux:)
Mane irgi siandien daktarai ismatavo - iki penktadienio ant biuletenio guliu.
L