ketvirtadienis, vasario 28, 2008

Antkapiai Ukrainoje







Gavau keletą nuotraukų, kokios mados siaučia Ukrainos kapinėse. Na ką ir besakyti, čia kiekvienas matyt pagal skonį pasirenka.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tai ką, guli ant biuletenio, jau šonus nuspaudė? :0)
Prisijuokiau iš to su stikliuku. Ir kiti tie, tokie krūti, geri.

Linas rašė...

Aga giliu, jo zinok ir moteru paminklu geru yra tokiu beveik su stringais.Kiek suprantu taip saviskius "bratva" laidoja, ant ankapiu ir klyčkos iškaltos.
Tai sakai juokina su stikliuku? O del kitu tai,Mamka, aisku, kokie vyrai tau patinka, juk ir cia jie atrodo kaip beveik kavenski, tik vietoj mersų BMW reiketu:)

Anonimiškas rašė...

Nežinau, ką reiškia kavenski, bet ką tik grįžau iš aerouosto, tai ten, mačiau, juos pardavinėja... Buvo toks bukletas "...kawenski". Bet tai buvo ne vyrai... :0)

Tai kiek aš tau sakau, kad man beveik jokie vyrai nepatinka! Neatsimenu ar kada rašiau, bet paskutinis mano darbas buvo pramogų centre, tai ten tas vyrų gausumas ir jų elgesys kažkaip beveik galutinai atšaldė mano bet kokį potraukį vyrijai :0)

Aišku, yra nuostabių vyrų, yra... Blemba, ryt pavasaris!!!

...Dar viską atsimenu.Ir viską kažkaip užmirštu.
Dar tikiu, kad buvau, kad esu ir kad būsiu laiminga.
Galėčiau su tavimi juoktis ir eiti kartu
jeigu ne jausmas prakeiktas, kad už viską esi atsakingas.

Taip kiekvieną pavasarį, kai juokas užtvindo gatves
ir didelės žvaigždės į širdis pradeda kristi,-
aš sulėtinu žingsnį ir atsilieku nuo tavęs.
...Šitaip kasdien nuo manęs nueina mano jaunystė...
(J. Marcinkevičius)

Su pavasariu visus! Ryt būsiu išvažiavus, todėl šiandien sakau tai: pavasario visiems širdyje!

Anonimiškas rašė...

O žinokit kur buvau! Daug kur buvau, bet svarbiausia- čiuožykloj!
Nu žiauru... Kartą pritrėškiau dvi paneles, pora kartų prilipau prie stiklo, už kurio sėdi ir vėpso kavinėj žmonės, bet išsišiepimas nedingo nuo lūpų dar ilgai... Eina sau, negaliu patikėt, kaip smagu buvo ir baisu. Tik su tom jų pačiūžom visai stabdyt neišeina, net pasigavus bachūriuką klausiau, kaip jis stabdo. Reikės pabandyt savas pačiūžas kada nusivežt.

O šiaip dar buvau laidotuvių metinėse, ten nelinksma. Tas rožančius nuobodu baisiai, paskui labai nekultūringai jaunesnių giminaičių ir paklausiau, ar jų nuomone, tai normalu ir ar sąžiningai nors vienas jų meldėsi tarp žiovavimo? Reikėtų kažką keisti...

O dar svečiuose buvau. Pas labai puikius žmones. Prisijuokėm, prisifotkinau su perukais. Buvau ir ryža garbanota ir ilgaplaukė blondinė... Žiūrėjom daug nuotraukų. Diena praėjo į-do-miai :0)
Jei niekas nepasikeis, nuo kitos savaitės darbins, niekam nebeturėsiu laiko. :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, dėl vyrų tai mes bendros nuomonės, man irgi beveik jokie nepatinka.
Smagu, kad sugalvoji, kaip pasilinksminti. O aš nekenčiu pačiūžų ir slidžių - tie žiaurūs prietaisai persekioja mane nuo vaikystės. Nė už ką su jais neprasidėsiu.
Gerai, Mamka, tu dabar būsi darbuotoja, tai tik neužmiršk parašyt, kada bus nuolaidos, atbėgsim su Robertu tau apyvartos padaryt:)

Unknown rašė...

Na, ačiū Dievui Linai, kad tau vyrai nepatinka :-)